Forum » Strojna oprema » dell vostro
dell vostro
zerdoner ::
Imam eno vprašanje...imam vostrota in sem naložu win xp in sedaj me zafrkava zvok, ki ga nikakor ne morm usposobit...ima kdo kakšne izkušnje z tem prenosnikom, win xp in zvokom
LP
LP
Driverji so bli naloženi, vendar zadeva ni delovala...ko pa sem naložu visto pa je zvok začel takoj delovat brez kakršnih koli gonilnikv...naj poven še to, da sem gonilnike za xp nalagu iz priloženega medija prav tako pa sem na netu poiskal gonilnike pa še vseeno zadeva ni delovala
LP
LP
Mare2 ::
Če v visti deluje, v XP ne, je logično problem z driverji. Napiši tip prenosnika in navedi povezavo do driverjev.
Da vidimo.
Da vidimo.
sej ni problema...mam zdej visto gor pa dela vse kot je potrebno...bi ti napisu ti da bi preveru, sam ma pa brat prenosnika in ga ni doma
Vseen hvala
Vseen hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava kamere digital 8Oddelek: Zvok in slika | 864 (744) | roadruner |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11965 (7231) | stumf |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267295 (66887) | Seljak |
» | Ne zazna 4GB rama ampak samo 2,96GB na HP4710sOddelek: Pomoč in nasveti | 2736 (2431) | ZaOstali |
» | acer in komentar big bang-a?!?Oddelek: Kaj kupiti | 2954 (2404) | Zheegec |