Forum » Strojna oprema » DVD film preko USB stick-a?
DVD film preko USB stick-a?
friksi ::
Čau.
Mene če se da preko USB ključa gledat dvd filme na dvd/divx predvajalniku? Kupil sem si USb ključ (8gb) in bi rad dal gor kakšen dvd, da bi ga gledal preko dvd predvajalnika na TV-ju. Z divx-i je to šlo normalno, zanima pa me, če je to možno tudi z dvd filmi.
Thanks.
LP
Mene če se da preko USB ključa gledat dvd filme na dvd/divx predvajalniku? Kupil sem si USb ključ (8gb) in bi rad dal gor kakšen dvd, da bi ga gledal preko dvd predvajalnika na TV-ju. Z divx-i je to šlo normalno, zanima pa me, če je to možno tudi z dvd filmi.
Thanks.
LP
friksi ::
Nekje sem zasledu, da pa ravno NTFS ne bo šlo ... Kaj je zdej prav? In če dam v NTFS, kaj potem, samo prekopiram dvd file (video TS) na USB stick al morm še kej druzga narest?
Thanks.
LP
Thanks.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11774 (9679) | Toros |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20047 (12627) | filipc |
» | Predvajanje DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 2186 (2002) | solatko |
» | povezava - predvajalnik DVD in trdi diskOddelek: Zvok in slika | 2372 (2210) | bomber1111 |
» | dvd player in zunanji trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2614 (2530) | AlienGT |