Forum » Zvok in slika » 2.0 stereo sistem ali 2.1
2.0 stereo sistem ali 2.1
tade911 ::
Zdravo!
Prosim da predlagate stereo zvočnike (+sub) + ojačevalnik (z linki po možnosti), ki bi bili primerni za prostor velik priblizno 20 kvadratnih metrov.
Pomembna je predvsem kvaliteta zvoka ter močn in globok bass.
Cena pa naj bo priblizno do 2000euro, če je pa večja pa pošlite link vseeno (mogoče dam tudi več)
Za dodatne informacije vprašajte.
Hvala
Prosim da predlagate stereo zvočnike (+sub) + ojačevalnik (z linki po možnosti), ki bi bili primerni za prostor velik priblizno 20 kvadratnih metrov.
Pomembna je predvsem kvaliteta zvoka ter močn in globok bass.
Cena pa naj bo priblizno do 2000euro, če je pa večja pa pošlite link vseeno (mogoče dam tudi več)
Za dodatne informacije vprašajte.
Hvala
- spremenil: tade911 ()
XsenO ::
Vsi hvalijo Logitech z-2300 (200W 2.1 sistem), in si jih tudi sam mislim v kratkem nabaviti.
http://www.mimovrste.com/artikel/114033...
V bigbangu imajo ceneje se mi zdi, toda mi trenutno noče odpreti njihove strani.
http://www.mimovrste.com/artikel/114033...
V bigbangu imajo ceneje se mi zdi, toda mi trenutno noče odpreti njihove strani.
1 + 1 = 1
tade911 ::
Trenutno imam logitech z5500, ki imajo 500W RMS, tako da mislim it z močjo samo še navzgor.
roCkY ::
Kar poznam forume v SLO je največ konkretnega znanja in realnih nasvetov o tej temi na audio-contact. Si že pregledal...
Pa srečno roko pri izbiri.
Sem v podobni situaciji kot ti le da se bo nabavil soliden 5.1 sistem in reciver. (Tudi prehod iz Z5500) Sicer pa bolj gledam in spremljam to področje manj mi je jasno, kaj bo tisto pravo glede na želje. Sploh ker se določene zadeve pojavljajo s precej mamljivimi cenami.
Pa srečno roko pri izbiri.
Sem v podobni situaciji kot ti le da se bo nabavil soliden 5.1 sistem in reciver. (Tudi prehod iz Z5500) Sicer pa bolj gledam in spremljam to področje manj mi je jasno, kaj bo tisto pravo glede na želje. Sploh ker se določene zadeve pojavljajo s precej mamljivimi cenami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17205 (13339) | 2f4u |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 90369 (42844) | staher |
» | Katere računalniške zvočnike mateOddelek: Loža | 3055 (2680) | flood |
» | katere zvočnike kupit ?Oddelek: Kaj kupiti | 742 (610) | biggie33 |
» | genius home theather vs logitech z-2200Oddelek: Zvok in slika | 1174 (1087) | Dr Zoidberg |