» »

Odzivni čas

Odzivni čas

fakmarjana ::

Pozdravljeni !

Ker ne vem na koga se naj obrnem bom vprašal kar tukaj. Večne probleme imam z odzivnim časom. Nabije mi ga tudi do 500. Včasih mi net brejka tako močno, da ne morem niti brskati po internetu. To se ponavadi dogaja zvečer po 7 uri, včasih pa kar celi dan(tako kot na primer danes). Imam 4 mb linijo pri amisu. Ko na amis pošljem mail ( Poslal sem ga že več kot 10×), da jim obrazložim težavo in jih prosim naj popravijo, mi odgovorijo vedno z enim in istim... Da so napako posredovali na telekom in da me bojo obvestili ko bi naj napaka bila odpravljena. Po kakih 2 dneh me kontaktirajo in pišejo da je napaka odpravljena. In tako internet dela brezhibno kakih 2 - 3 dni. Potem pa spet jovo na novo. In tako mam jaz tega počasi vrh glave.

Zato jaz zdaj vas vprašam in prosim za odgovore tiste ki se na to razumejo ali pa imajo s tem izušnje: Kakšne možnosti (razen tega da jim neprestano gnjavim, popravijo pa nič) še imam oziroma kam vse se lahko za to pritožim, da jih malo ganem in da to popravijo? Naj še povem da ne pinga samo meni ampak še ostalim ki so priklopljeni na to centralo kot jaz.

P.s. This is madness !

Z upanjem na odgovore vas lepo pozdravljam ! :-)

dukenukem ::

greš na T2, če maš možnost,lahk pa telekom nagaja ,ker si zapustu siol hehe

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 xDSL (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Omrežja in internet
1293161960 (13827) kixs
»

SIOL tujina down? (strani: 1 2 3 4 5 )

22422084 (5876) MacGyver141
»

Telemach - kam in komu še lahko naslovim moja vprašanja? (strani: 1 2 )

5110540 (9006) margarer3
»

Amis in pogodbena kazen

489881 (8176) Enron x86
»

Težave z Amis internetom

386945 (5235) ...:TOMI:...

Več podobnih tem