» »

So Americani se sploh normalni?

So Americani se sploh normalni?

luni ::

Ne, zdaj me pa ze res skrbi. No, sej me je ze prej, ampak tu sem pa cisto brez komentarja... Kaj vi mislite?

http://www.whitehouse.org/initiatives/p...

Popravek: ok, vse skupaj je zajebancija... se opravicujem za izbruh :\
Artificial Intelligentia
  • spremenil: luni ()

ABX ::

HA HA HA HA

require that all sausages, cucumbers and carrots be sold pre-sliced. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

FlipeR ::

JOKE al ne, tejle Americani itaq niso normalni...

...me pa prow zanima kok cajta bodo rabli FBI SWAT team-ovci da pridrvijo do Izole in mi podrejo vrata...:D

FlipeR
------------------
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)

TheJack ::

Hahaha, kaj za boga se je pa zgodilo tukaj? So shekali whitehouse.org?

Aja! Uradna stran se vendar imenuje whitehouse.gov! Stupid me.

Hahaha, tole je najbolj nora stran, kar sem jih kdaj videl!

Patriot Registration: Sign up now to prove your non-terrorist loyalty to America.

Are Your Mommy & Daddy Liberal America Haters?

Many of you may find it hard to remember, but before we had President Bush, our wonderful leader and father to our Christian nation, we had a horrible, criminal president called Clinton, who was infested with dozens of filthy diseases. Because of him, millions of people who might seem good were actually corrupted into traitorous enemies of the state. Are your mommy and daddy among them? President Bush needs your help to find out! So be an Eagle Eyes snitch - and get rich! Because for every family member you help put in front of a military tribunal, the government will send you a whole dollar!

||_^_|| ::

lol huda stran:)

Thomas ::

Gre za psihozo.

Ampak ne ameriško - "evropsko". TheJack je obolel zanjo - ali pa se le "heca".

Čemu je ta "hec" namenjen?

Zgolj pobalinstvo? Črni humor? Kaj?

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

mh8759a ::

thomas: vidm, da si tut ti opazu..hvala bogu da nisem edini..

je pa res v modi biti anti-zda anti-nato..
verjetno je ta theJack bolj tak zakompleksan tip, ker takih se bolj prijema to.:D

lp

mh8759a: Dober si, da človeka presodiš po telih parih slikcah, res. Jaz tega ne bi znal.

Thomasa pač razumem, da ga take strani nekoliko razkurijo.

mh8759a ::

ma dej TheJack res se ne morem zadrzat, ker je takih kot ti cedalje vec, ker je to kao moderno zdej..

samo smejim se lahko temu, da nekateri 2 leti potem, ko je bil Bush izvoljen se vedno niso izgubili volje, da bi se delali norca iz njega in sedaj se iz vseh ZDA in kar je njihovega.

kot Marcel Stefancic Jr. na Studiu city..ta je tut taka poosebljena inteligenca;)

perci ::

TheJack: Eni imajo pač več sposobnosti kot ti ali jaz.

Perci: Izgleda da res...

mh8759a: ''Takih kot jaz?'' ''Moderno?'' Jaz sem ameriški politiki nasprotoval še preden je to postalo moderno. Sem bil izgleda pred svojim časom...:D

Norčevanje iz Busha? Iz njega se pa res ni treba delati norca. Počne to več kot uspešno kar sam.

sketch ::

hm-hm... Nekako se mi zdi, da vem, kam tole pelje - v obmetavanje z žaljivkami in splošno požiganje.
Sicer tema zaenkrat ostane odklenjena, ampak prosim, držite svoje temperamente trdno pod nadzorom.

Sicer pa je res zanimivo, da ekonomsko in vojaško najmočnejšo državo vodi človek, ki ni bil popolnoma zakonito izvoljen.

lp
s.
Adapt and overcome.

Pa ne pozabite odigrati Ronald Reagan's Memory Game....8-)

TheJack

Tebi so očitno smešne nekatere bolezni.

Podn.

:|

Uf, si jezen zdele, kaj? 8-)

Reaganu je lahko. On vse pozabi. Njegove žrtve (v kolikor so še žive) in njihovi svojci ne bodo nikoli pozabili...

Zakaj hec ni več hec, če je na račun tvojih herojev, kaj Thomas? Kaj pa free speech? Si že kdaj pomislil, da so take strani pravzaprav ostra kritika oblasti? Ali pa se iz oblasti norčujejo le nesramni pobalini?

Mimogrede; avtorji dotične parodične strani so Američani (kolikor mi je uspelo ugotoviti), ne Evropejci.

Thomas, berilo zate: tole in tole.

Brez dvoma boš izvedel veliko (zate) presenetljivih stvari...

para-site ::

To temo smo že obdelali v topicu o NATU, kljub temu pa se pospešeno pripravljam za vstop v debato, ki očitno ubira pravo pot proti napačnemu cilju. Huda bo.
Aja, hvala vam, spoznal sem, da sem moderen.:D :D :D

A če sem kej jezen?

Nič. Nasprotno, zadovoljen sem, da nisem še sam tako smešno "naiven".

:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Washington Post o Sloveniji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1306374 (4836) Keyser Soze

Ameriški interesi (strani: 1 2 )

604553 (3870) Thomas

Predsednik za telebane (strani: 1 2 3 4 5 )

24311488 (8870) TheJack
»

Komunizem skrbi mladina

Oddelek: Novice / Zasebnost
122412 (2412) ilanium
»

En smešen vic

101409 (1203) SpiDEr8

Več podobnih tem