Forum » Loža » Obama Go
Obama Go
Temo vidijo: vsi
Thomas ::
Toliko jih je? In vseeno se Obame nihče ne spomni niti od tam?
A mogoče še niso slišali, da se išče? Še niso slišali, da je Predsednik, tisti ki so ga poznali?
V Indoneziji se ga pa spomnijo, čeprav je to bilo precej prej. Kako je to mogoče?
A mogoče še niso slišali, da se išče? Še niso slišali, da je Predsednik, tisti ki so ga poznali?
V Indoneziji se ga pa spomnijo, čeprav je to bilo precej prej. Kako je to mogoče?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
username ::
Ti si pa malo preprost, a ne? Razlika ni samo v niansi barve.Verjetno eden redkih črnih novorojenčkov.
Zakaj si pa tako prepričan, da je bil ob rojstvu črn k dimnikar?
Recimo tale navihanček je precej svetel, ampak mislim da ni veliko dvoma: african-american-baby-2.jpg
Misliš da babca, ki vsak dan pomaga roditi par otrok, ne bi opazila, da izgleda malo drugače kot večina havajskih/japonskih/kitajskih/belskih novorojenčkov? Zlasti ker je mamica bila bela?
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)
PaX_MaN ::
Misliš da babca, ki vsak dan pomaga roditi par otrok, ne bi opazila, da izgleda malo drugače kot večina havajskih/japonskih/kitajskih/belskih novorojenčkov?
Aja, ker vleče na rjavo, si ga more zapomnit bolj, kot ostale, ki vlečejo na rumeno/oranžno/pink?
(Pa glede na to, da je bilo mešanih/barvnih otrok trikrat več na leto, kot belih, bi rekel, da je bil dogodek rojstvo belega, ne pisanega otroka)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
jype ::
username> Recimo tale navihanček je precej svetel, ampak mislim da ni veliko dvoma: african-american-baby-2.jpg
Ni dvoma, da tole ni novorojenček.
Ni dvoma, da tole ni novorojenček.
Mau smo skeptični, nauš zameru. Posebej še, ker se odsotnost s Columbije lepo ujema s tezo, da je bil tam vpisan kot tuj študent. Kar se spet lepo ujema s tem, da ga na havajih pomnijo šele od mau kasnej. Ko sicer tudi niso vedeli da bo predsednik in je bil že 10 let star.
Vemo pa ne, ane. ZATO nas še toliko bolj zanima tist frdaman dohtar.
Vemo pa ne, ane. ZATO nas še toliko bolj zanima tist frdaman dohtar.
Jah, sej verjamem, da vas zanima (mene tut mal), ampak ker smo nekateri pragmatični vemo, da je uraden štempelj zadost za "beyond reasonable doubt" in da več od tega nismo legalno sposobni zahtevat.
Če bo pokazu originalne papirje, je praktično stvar njegove dobre volje.
Če bo pokazu originalne papirje, je praktično stvar njegove dobre volje.
Okapi ::
Eni ste tule prepričani, da lahko ljubiteljski teoretiki zarote vedo kaj več kot CIA, NSA, FBI in kar je pač še teh zadev v Ameriki, ki so bile prej osem let bolj ali manj v rokah republikancev in bi nedvomno izvohale vsako najmanjšo stvar, ki jo je zagrešil Obama, če bi kakšna takšna obstajala.
O.
O.
Sej smo že videli CIA, NSA in FBI. Po terorističnih napadih so jokali, kako "jim predsednik ni hotel prisluhniti ko so opozarjali". Verjetno so tudi komunalci "opozarjali predsednika na kakšne smeti kje strešene, pa jih ni poslušal" in zdej ni pometeno.
To smo videli, kako so "sposobni", ja. Zato se jaz na njihovo plegičnost ne bi preveč skliceval. "Sigurno je Obama okay, če ne bi CIA zacvilila!"
Šur, ja.
To smo videli, kako so "sposobni", ja. Zato se jaz na njihovo plegičnost ne bi preveč skliceval. "Sigurno je Obama okay, če ne bi CIA zacvilila!"
Šur, ja.
Double_J ::
Če je pač tako pameten, da mu še brez rojstva v ZDA, rata bit predsednik, potem pač je. Tle ni kej.
Še nekaj, kaj če tudi sam dejansko ne ve, kje se je rodil? To ve kvečemu mama, ki ga je potem prijavila kjer se splača, resnico pa tudi njemu zamolčala, da nebi grdo gledal nanjo.
Čisto realno.
Še nekaj, kaj če tudi sam dejansko ne ve, kje se je rodil? To ve kvečemu mama, ki ga je potem prijavila kjer se splača, resnico pa tudi njemu zamolčala, da nebi grdo gledal nanjo.
Čisto realno.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Thomas> Po terorističnih napadih so jokali, kako "jim predsednik ni hotel prisluhniti ko so opozarjali".
Tole si zanimivo ubesedil. "Bin Ladin Determined To Strike in US" ni dovolj dober naslov, da bi predsednik prebral poročilo?
Tole si zanimivo ubesedil. "Bin Ladin Determined To Strike in US" ni dovolj dober naslov, da bi predsednik prebral poročilo?
Kaj ma predsednik tlele? Prebere, pa je. CIA, NSA, FBI in podobni so pa itak v službi in majo za poiskat in preprečit vsako grožnjo. Predsednika ne rabijo bolj kot komunalci da pometajo ceste.
Ne bit (še bolj) hecn.
Ne bit (še bolj) hecn.
Thomas> Kaj ma predsednik tlele? Prebere, pa je.
Podpisat mora. Ker je šef, mora dovolit, da grejo znatna sredstva nekam, kamor prej niso šla.
Thomas> Predsednika ne rabijo bolj kot komunalci da pometajo ceste.
Predsednika rabjo, da razglasijo izredno stanje. Da NORAD dejansko pošlje letala v luft, ko se začnejo dogajat čudne reči, ne pa da sam sedijo pa gledajo pa si vrtajo po nosu, ker ne vidijo nobenega ruskega bombnika.
Podpisat mora. Ker je šef, mora dovolit, da grejo znatna sredstva nekam, kamor prej niso šla.
Thomas> Predsednika ne rabijo bolj kot komunalci da pometajo ceste.
Predsednika rabjo, da razglasijo izredno stanje. Da NORAD dejansko pošlje letala v luft, ko se začnejo dogajat čudne reči, ne pa da sam sedijo pa gledajo pa si vrtajo po nosu, ker ne vidijo nobenega ruskega bombnika.
Double_J ::
Haha, če predsednik ne prebere, potem oni ne vejo, da morajo preprečiti stvar.
Dve šivanki...
Haha, če predsednik ne prebere, potem oni ne vejo, da morajo preprečiti stvar.Če tega ne vejo - potem je po defaultu nesmiselno tudi sklicevanje na njih, češ da bodo sami opozorili glede nepravilnosti pri izboru POTUS-a.
username> Če tega ne vejo - potem je po defaultu nesmiselno tudi sklicevanje na njih, češ da bodo sami opozorili glede nepravilnosti pri izboru POTUS-a.
Sklicevanje gre na protikandidata, ne na "tiste organizacije". Ampak saj smo povedali, kako gre to - če ma "official seal", je to dovolj za upravne postopke. Za ljudi morda ne, a to ni pomembno. Če gre za goljufijo, je treba najprej pokazat utemeljen sum in potem v tisti arhiv poslat druge ljudi, ki ven v nobenem primeru ne bodo prinesli originalne dokumentacije, ampak zgolj potrdili ali zanikali veljavnost papirja, s katerim je Obama že pomahal. To je žal vse, kar po pravni poti lahko kdorkoli stori.
Sklicevanje gre na protikandidata, ne na "tiste organizacije". Ampak saj smo povedali, kako gre to - če ma "official seal", je to dovolj za upravne postopke. Za ljudi morda ne, a to ni pomembno. Če gre za goljufijo, je treba najprej pokazat utemeljen sum in potem v tisti arhiv poslat druge ljudi, ki ven v nobenem primeru ne bodo prinesli originalne dokumentacije, ampak zgolj potrdili ali zanikali veljavnost papirja, s katerim je Obama že pomahal. To je žal vse, kar po pravni poti lahko kdorkoli stori.
poweroff ::
To je žal vse, kar po pravni poti lahko kdorkoli stori.
Saj vsi vemo, da to ni problem.
Problem je v tem, da je bil Obama sploh izvoljen. Problem so volilci, seveda.
In pa to, da se ne da inštalirati predsednika s pomočjo očkovih prijateljev na Vrhovnem sodišču, kot se je to že zgodilo.
Sorry, republikanci so spušili na prostem trgu. Socializacija izgube ne prode v poštev, kot pri bankah.
sudo poweroff
Daedalus ::
Ma dajte že enkrat nehat hranit te birtherske trolle.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Če si mau brihten, si birther, ne gre drugače. Če ne verjameš kar na lepe oči.
Kako hudiča je možno, da je Obama brez sošolcev na Columbiji?
A je možno na Internetu najt koga ki bi rekel "I went to Columbia with Obama".
Kva dobiš?
http://www.google.com/search?hl=en&safe...
Zanimivo ...
Kako hudiča je možno, da je Obama brez sošolcev na Columbiji?
A je možno na Internetu najt koga ki bi rekel "I went to Columbia with Obama".
Kva dobiš?
Zanimivo ...
Zanimivo, ni kej.
Al pa tole - svašta.
Očitno so ameriški predsedniki vsi rahlo misteriozni. Al pa nekdo na veliko serje z glupostmi tule naokoli.
Al pa tole - svašta.
Očitno so ameriški predsedniki vsi rahlo misteriozni. Al pa nekdo na veliko serje z glupostmi tule naokoli.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Clinton ima svoj FOB. Friends of Bill klub. Ta horda prijateljev, sošolcev, nekdanjih ljubic ... je številčna in nobene misterije ni pri tem.
Sej, koga briga Columbia, razen da je bil tam kvečjemu kot tuj študent.
Noben predsednik pred obamo ni bil misteriozen.
Sej, koga briga Columbia, razen da je bil tam kvečjemu kot tuj študent.
Noben predsednik pred obamo ni bil misteriozen.
Tvoje dokazovanje je flawed. Kar sem lepo pokazal. Zdaj pa se še naprej izmotavaj in nabijaj... jaz sem svoje dosegel
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
The New York Times account emphasized how tired Bush was, an excuse you wouldn't make for a fifteen year-old. Which is exactly what Junior, kept up past his bedtime by decadent European dining habits, sounded like: a resentful preppie at a fancy school on Daddy's money showing his contempt for a brainy scholarship kid-pretty much how people who went to school with Bush describe him.
Tega je na tone.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()
Vedno se najdejo dobri ljudje, ki te pomakajo v drek. Ali pa hvalijo, da je človeku nerodno. Obama na Kolumbiji nima nikogar takega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()
urban99 ::
http://www.wikicu.com/Barack_Obama
tole lahko tud zavrneš, če hočeš... samo ne guglovih lingvističnih akrobacij prodajat kot nek relevanten dokaz.
tole lahko tud zavrneš, če hočeš... samo ne guglovih lingvističnih akrobacij prodajat kot nek relevanten dokaz.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: urban99 ()
Kolumbijskega znanca ima - enega. Žal se iz tega še ne vidi, je bil vpisan na Kolumbijo (kot tuji študent)?
Dokumente o tem je zapečatil.
Dokumente o tem je zapečatil.
Obama's professors and classmates, including former international politics professor Michael Baron and current MTV president Michael Wolf, confirm that he was a brilliant, standout student and that he was an active participant in seminars.
Kako enega?
Btw: nekatere 'šolske dokumente' je menda zapečatila tudi Hilary Clinton. Precej bolj običajna praksa kot kaže. Tule je pa izvor misterija Columbia... še komentarje si preberi, vmes je še tip z imenom 'American Dreamer'. Tud če ni taprav...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: urban99 ()
Če češ to misterijo odpret, mora obama skint pečat s tistih recordov. Sicer komot ene dva zanj mutita.
A seveda. In če skinmo še pečat, bo moral pa še birth certificate pokazat. Thomasu na čast.
Azrael ::
Ta tema res lepo pokaže kaj naredi kult osebnosti.
O presednikih ZDA pred trenutnim, je bilo znano praktično vse, še pred nastopom funkcije, o akutalnem se o tem nekako ne sme niti vprašati. Če pa si slučajno kdo drzne, pa je najmanj, kot bi podvomil v dogmo nezmotljivega mesije.
Bjak fuj, kako je folk glup. Politik nima kaj opletati s svojo zasebnostjo, na način kot si je to privoščil Husein Obama.
O presednikih ZDA pred trenutnim, je bilo znano praktično vse, še pred nastopom funkcije, o akutalnem se o tem nekako ne sme niti vprašati. Če pa si slučajno kdo drzne, pa je najmanj, kot bi podvomil v dogmo nezmotljivega mesije.
Bjak fuj, kako je folk glup. Politik nima kaj opletati s svojo zasebnostjo, na način kot si je to privoščil Husein Obama.
Nekoč je bil Slo-tech.
No daj, citiraj Ustavo, kjer pravi, da mora dati vsem na vpogled svoj celoten arhiv.
citiraj Ustavo, kjer pravi, da mora dati vsem na vpogled svoj celoten arhiv.
Clinton je dal ne samo svoj medical record, še potek pregleda, kjer ga dohtar zmerja zarad holesterola. Bush isto, samo da Busha hvali zarad holesterola, in kako lepo skrbi za zdravje. Plus operacije ki jih je imel Bush, so postale znane.
Vse to se je smatralo za normalno prej, zdej se pa še prašat ne sme, ne da bi zavezniki Obame še na tej strani Oceana takoj "kje pa piše, da mora?!" in huje.
Kult osebnosti, res je.
Zdej samo še čakam, da spet en čisto zrevoltiran kultist začne spraševati "Zakaj si tak rasist Thomas?".
??!?!!
Spimpane zapise naj po mojem kar imajo. A je Bush dal na vpogled, da ga rad cuka? Ich don't denk so.
Hilary je dostop do svoje diplome menda tudi zamrznila. Kaj to pomeni? Da se pač to lahko naredi.
@Azrael - s tvojim stališčem se povsem strinjam. In Obama po mojem ni nek svetnik, da ne bo pomote. Samo nabijanje enega in istega, sploh ob tem, ko je precej jasno, da se določene 'guglove zadetke' ignorira (da ne rečem kakšne trivialnosti so se kle prodajale kot nekaj relevantnega), ostale (citirane tud na zombieland.net na primer) pa preferira, je pač imho preseglo mejo dobrega okusa.
Tule en blefmajster dobi pred nos 'dokaz', da obstajata vsaj dva na Kolumbiji, ki se ga spomnita, ampak ne... on vidi samo enega, čisto tretjega*. Pa še to vprašanje, če je ta prav. Saj ne rečem... tudi kredibilnosti prvega vira se da oporekat, ampak jaz mojim prfoksom ne bom prav nič zameril, če se me čez 10 let ne bodo več spomnili. S sošolci na faksih pa tud nekak vemo kako je.
*To da potem postreže z listo delinkventov, ki so križali Obamino pot (pa tud če je sam bil delinkvent, nima veze), je pa sploh ena sama patetika.
@Thomas... zakaj ne pišeš na ameriško ambasado v Sloveniji? Te ne zanima dost al kaj?
Hilary je dostop do svoje diplome menda tudi zamrznila. Kaj to pomeni? Da se pač to lahko naredi.
@Azrael - s tvojim stališčem se povsem strinjam. In Obama po mojem ni nek svetnik, da ne bo pomote. Samo nabijanje enega in istega, sploh ob tem, ko je precej jasno, da se določene 'guglove zadetke' ignorira (da ne rečem kakšne trivialnosti so se kle prodajale kot nekaj relevantnega), ostale (citirane tud na zombieland.net na primer) pa preferira, je pač imho preseglo mejo dobrega okusa.
Tule en blefmajster dobi pred nos 'dokaz', da obstajata vsaj dva na Kolumbiji, ki se ga spomnita, ampak ne... on vidi samo enega, čisto tretjega*. Pa še to vprašanje, če je ta prav. Saj ne rečem... tudi kredibilnosti prvega vira se da oporekat, ampak jaz mojim prfoksom ne bom prav nič zameril, če se me čez 10 let ne bodo več spomnili. S sošolci na faksih pa tud nekak vemo kako je.
*To da potem postreže z listo delinkventov, ki so križali Obamino pot (pa tud če je sam bil delinkvent, nima veze), je pa sploh ena sama patetika.
@Thomas... zakaj ne pišeš na ameriško ambasado v Sloveniji? Te ne zanima dost al kaj?
ampak jaz mojim prfoksom ne bom prav nič zameril, če se me čez 10 let ne bodo več spomnili. S sošolci na faksih pa tud nekak vemo kako je.Mene se po 20+ letih spomnijo menda vsi profesorji s faksa (in zanesljivo vsi sošolci), nekaj od njih verjetno celo samo kot Okapija Je pa res, da ni bil prav velik faks, 70 komadov v prvem letniku, potem pa vsako leto malo manj.
O.
Težava s Columbijo in s tem da se ga ne spomnijo je ta, da to dejstvo dobro razloži hipoteza, po kateri je bil on tam vpisan kot tuj študent, ki je prejemal celo neko takšno štipendijo.
Ker če bi bil kot domačin, bi se bil prisiljen družiti z mnogimi in marsikak bi se ga spomnil. Tko pa - ene par jih je kvečjemu.
See?
Ker če bi bil kot domačin, bi se bil prisiljen družiti z mnogimi in marsikak bi se ga spomnil. Tko pa - ene par jih je kvečjemu.
See?
Zheegec ::
kaj če si drugače vpisan (imaš v žepu drug papir) postaneš neviden, oziroma kako bi to lahko vplivalo na njegovo prepoznavnost?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
TESKAn ::
kaj če si drugače vpisan (imaš v žepu drug papir) postaneš neviden, oziroma kako bi to lahko vplivalo na njegovo prepoznavnost?
Ne veš, da na ameriških univerzah strogo ločijo tuje študente od svojih? Ne morejo dovolit, da bi se v glave pravih Američanov utihotapile kake nečiste tuje ideje. Tako pa jih držijo v zvočno izoliranih kletkah, ven jih spustijo samo za predavanja, kjer morajo tako ali tako biti tiho in ne morejo naredit škode.
Sem mislil, da je to jasno...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
bi se bil prisiljen družiti z mnogimiOd kje ti ideja, da bi se bil prisiljen družiti. Če mu ni bilo do družbe, se je pač držal bolj sam zase, lahko je bil samotar, imel prijatelje v drugih krogih, izven kampusa ... Prav tako mi ni jasno, zakaj bi se kot tuj študent kaj manj družil s sošolci. Saj so menda tujci enako hodili na predavanja kot domorodci.
O.
poweroff ::
Ne pozabit, da je bil že takrat izbran za predsednika ZDA.
Verjetno od kakšne svetovne vlade, če ne celo od vesoljcev.
Verjetno od kakšne svetovne vlade, če ne celo od vesoljcev.
sudo poweroff
Se pravi je bil kar domorodec in se je družil z domorodci?
Po vaše?
Potem je čudno, kako se ne hvalijo prav preveč, da so ga poznali. En študent in dva profesorja, če sem prav videl.
Po vaše?
Potem je čudno, kako se ne hvalijo prav preveč, da so ga poznali. En študent in dva profesorja, če sem prav videl.
Če je to res, je vsekakor čudno. Ampak močno dvomim, da se ga spomni res samo en sošolec. Mogoče se ostalih 20-30 (po mojem se vsakega študenta, ki je redno hodil na faks, spomni najmanj toliko sošolcev, večine pa verjetno precej več), ki se ga spomnijo, noče izpostavljati v javnosti. Profesorji pa po mojem večino neopaznih študentov po 20 letih pozabijo, tako da tudi če se ga nihče ne spomni, ni to nič zelo čudnega.
O.
O.
En študent in dva profesorja, če sem prav videl.
Aleluja... tri smo najdli! A čmo it na Fox News? (če še kdo ni videl secret messagea Obame za to izjemno objektivno TV mrežo - lol )
Obstaja teorija, da se je na faksu družil s Pakistanci. Glede na to da tovrstne stvari, še posebej pa islam niso preveč priljubljene v deželi svobodnih, se človeku ni treba preveč čudit, da človek morda skriva kosti pred takimi glodalci. (kar pa ne pomeni, da jaz trdim da je to res)
Mi je pa vedno hecno slišat besedo o domorodcih v ZDA. Tam se blut und boden for ne moreš it kar tako, ker so večinoma v rezervatih.
It's very strange." Obama's photograph does not appear in the school's yearbook and Obama consistently declines requests to talk about his years at Columbia, provide school records, or provide the name of any former classmates or friends while at Columbia.
Ne vem. Po moje je tam bil, a se je držal postrani, ker je bil "študent iz tujine" in je imel svoj program.
To jaz tko ugibam. Vem pa seveda ne, saj nisem bog.
Kar je pri temle citatu bolj zanimivo je dejstvo, ki je v nadaljevanju - in sicer, da ni bil niti pripisan kot 'absent'. Ta je mal čudna. Ampak... kaj pa vem, kakšni so tam običaji glede teh fotk in kako pomembno je to.
XsenO ::
Jah po prebrenem ugibam, da mora biti Obama pravi ninja mojster, da mu je uspelo pretentati volilno mašinerijo 45 zveznih držav, demokratsko stranko in predsedniške kandidate v njej, republikansko stranko, takratno administracijo in vse varnostne agencije...
1 + 1 = 1
Če je to res, je vsekakor čudno. Ampak močno dvomim, da se ga spomni res samo en sošolec. Mogoče se ostalih 20-30 (po mojem se vsakega študenta, ki je redno hodil na faks, spomni najmanj toliko sošolcev, večine pa verjetno precej več), ki se ga spomnijo, noče izpostavljati v javnosti. Profesorji pa po mojem večino neopaznih študentov po 20 letih pozabijo, tako da tudi če se ga nihče ne spomni, ni to nič zelo čudnega.Na moji smeri v zadnjem letniku je bilo dobrih 100 študentov. Marsikoga se zdajle ne bi spomnil - če pa pride na TV (in par jih je že), se mi spomin v trenutku obnovi.
O.
'Noče se izpostavljati v javnosti' - gimme a break... sploh v Ameriki, kjer soprecej bolj ekstrovertirani.
A nisem nekje zgoraj zasledil, da imajo Clintonovi kolegi celo nek klub 'Friends of Bill'? Kako da ga ni nobenega kluba 'Friends of Barack Hussein'?
(Pre)Mnogi ga skoraj po božje častijo - kako da med njimi ni nobenega bivšega sošolca? Kako da ga skoraj nihče ne pozna?
Možne so tri razlage:
- čisto vsak, ki ga je spoznal, se mu je Barack Hussein zdel totalen douchebag, skratka noben ga ni maral, ker se je vsem zdel podn od človeka
- noben ni poznal Baracka Husseina, ker se je tip držal povsem zase - je bil psihotičen samotar
- Barack Hussein enostavno o mnogih stvareh laže
To so edine možne razlage teh dejstev. Zadeva smrdi do neba in smili se mi vsakdo, ki v tem ne vidi vsaj malo razloga za sum, temveč na vse pretege kriči o 'birtherjih' in besno hiti zagovarjat Husseina. Čemu, hudiča? What's in it for you?
Tip je definitivno sumljiv, če bi bil Američan, bi mi bilo nelagodno, najmanj. (čeprav precej manj kot mi je kot slovenskemu državljanu nelagodno spričo ostudnosti naše turške kraljice press)
To so edine možne razlage teh dejstev. Zadeva smrdi do neba in smili se mi vsakdo, ki v tem ne vidi vsaj malo razloga za sum, temveč na vse pretege kriči o 'birtherjih' in besno hiti zagovarjat Husseina. Čemu, hudiča? What's in it for you?
Well, what's in it for you, da zagovarjate nasprotno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Well, what's in it for you, da zagovarjate nasprotno?Normalnost, stari. Normalnost.
Štos je ravno v tem, da jaz ničesar ne zagovarjam. Ampak zadeve so res sumljive in vsak normalen si reče 'hm to bi bilo pa mogoče dobro preveriti, če je kaj na tem'. Da se v odziv na to nekdo takoj razpizdi, češ 'ne to pa ne, tukaj ni kaj preverjat!' - e vidiš, to pa ni najbolj normalno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sovražniki razuma (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 25774 (23545) | sprasujem |
» | Sorodstvene vezi predsednikov ZDA (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 15387 (10168) | Gandalfar |
⊘ | Ali Obama sme postati predsednik ZDA?Oddelek: Problemi človeštva | 1997 (1869) | OmegaBlue |
» | Will Hillary own some republican ass? (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Problemi človeštva | 61629 (29930) | poweroff |
» | V ZDA kršijo tudi zasebnost predsedniških kandidatov?Oddelek: Novice / Zasebnost | 3896 (2546) | jype |