Forum » Zvok in slika » Zvok repetitorja
Zvok repetitorja
dimitrijus ::
Zanima me, kje bi se dalo dobiti waw fajl, ki bi bil nekako podeben zvoku, ki ga odda repetitor ali ročna radijska postaja...
Zre za zaporedje nekaj tonov, ki jih postaja "odda" vsakič, ko pričnemo komunikacijo...
Gre za to, da sem si izdelel nek ton zvonenja za mobilnik; nekaj v stilu "orao javi se...", bi pa sedaj potreboval še ta ton, da bi bil posnetek bolj avtentičen....
Ker pač nisem tehnik in nimam pojma o teh zvokih, sem to poimenoval kar "zvok repetitorja", naj mi oprostijo vsi tisti, ki sem jih s svojo nestrokovnostjo užalil....
Dimitrj
Zre za zaporedje nekaj tonov, ki jih postaja "odda" vsakič, ko pričnemo komunikacijo...
Gre za to, da sem si izdelel nek ton zvonenja za mobilnik; nekaj v stilu "orao javi se...", bi pa sedaj potreboval še ta ton, da bi bil posnetek bolj avtentičen....
Ker pač nisem tehnik in nimam pojma o teh zvokih, sem to poimenoval kar "zvok repetitorja", naj mi oprostijo vsi tisti, ki sem jih s svojo nestrokovnostjo užalil....
Dimitrj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rtl-sdr - Tetra/DMR/ZARE - težave/problemi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27907 (954) | hipertija |
» | Komuniciranje brez komunikacijske infrastruktureOddelek: Novice / Zasebnost | 13223 (7094) | matijadmin |
» | GSM RepetitorOddelek: Mobilne tehnologije | 10129 (3049) | Cervantes |
» | Prva uspešna komunikacija z nevtrinskim curkomOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9962 (8159) | 737 |
» | USB sound adapterOddelek: Kaj kupiti | 1733 (1631) | lasse007 |