Forum » Omrežja in internet » Povezava modem-switch-router
Povezava modem-switch-router
PrimozG ::
Pozdravljeni!
Prvo opozorilo je da sem totalen laik in se ne spoznam kaj preveč na takšne stvari.
Moj problem pa je sledeč.
Rad bi povezal Modem s switchem na katerega sta povezana 2 računalnika en kabl pa gre v router z wlan, v katerega je z še enim kablom povezan 3. računalnik. Preko w-lana pa še en laptop.
Problem je da povezava nikakor ne štima, internet ne deluje na računalniku ki je povezan z routerjem preko kabla, wlan na laptopu pa deluje.
Hvala v naprej!
Prvo opozorilo je da sem totalen laik in se ne spoznam kaj preveč na takšne stvari.
Moj problem pa je sledeč.
Rad bi povezal Modem s switchem na katerega sta povezana 2 računalnika en kabl pa gre v router z wlan, v katerega je z še enim kablom povezan 3. računalnik. Preko w-lana pa še en laptop.
Problem je da povezava nikakor ne štima, internet ne deluje na računalniku ki je povezan z routerjem preko kabla, wlan na laptopu pa deluje.
Hvala v naprej!
Tilen ::
Modem --> Router -> Swicth.
Modem mora delovati kot bridge v kolikor ima lahko tudi funkcijo routerja.
Modem mora delovati kot bridge v kolikor ima lahko tudi funkcijo routerja.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572442 (732) | blink |
» | IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111Oddelek: Omrežja in internet | 5086 (4289) | CyberDuck |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52329 (24079) | simone |
» | ROUTER in signal (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8387 (7898) | Frenckie |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23021 (13848) | umexteacher |