Forum » Pomoč in nasveti » simobbilllll novoletna sms zmeda - kako do reklemacije
simobbilllll novoletna sms zmeda - kako do reklemacije
marko88 ::
Pozdrav !
Dobil sem račun pri katerem je vrednost za sms storitve skoraj 40€. Na specifikaciji sem naštel več kot 100 sms-ov, ki so bili poslani zaradi "napake" (beri ropa) operaterja, poslal le kakih 30. Čeprav je tarifa Slovaška-Slovenija 0,3167 €/kom se še vedno ne približamo magični številki (vrednost sms-ov slo-slo je zanemarljiva). Zračunal sem, da v kolikor ne ukrepam me bodo obrali za vsaj 20€. klical sem na 080 40 40 40 kjer me je babnca napotila na si.asistent-a, ki pa logično ne dela (prišlo do napake itd).
zanima me, če je že kdo rešil zadevo, kak nasvet ipd.
ubošček :)
lp
Dobil sem račun pri katerem je vrednost za sms storitve skoraj 40€. Na specifikaciji sem naštel več kot 100 sms-ov, ki so bili poslani zaradi "napake" (beri ropa) operaterja, poslal le kakih 30. Čeprav je tarifa Slovaška-Slovenija 0,3167 €/kom se še vedno ne približamo magični številki (vrednost sms-ov slo-slo je zanemarljiva). Zračunal sem, da v kolikor ne ukrepam me bodo obrali za vsaj 20€. klical sem na 080 40 40 40 kjer me je babnca napotila na si.asistent-a, ki pa logično ne dela (prišlo do napake itd).
zanima me, če je že kdo rešil zadevo, kak nasvet ipd.
ubošček :)
lp
- spremenil: marko88 ()
Utk ::
Na list papirja napiši kaj te muči, lahko na roke, odnesi na Simobil, tam bo tisto nekdo pretipkal (zato se ne trudi preveč) in tvoj original vrgel v koš, potem boš dobil po pošti odgovor. Nihče se ne bo s tabo tam naganjal. No, potem se boš pa lahko dalje pritoževal, če boš hotel. Samo to naredi čim prej.
Hardstyle ::
Hvala bogu, da imam Orto u nulo drugač bi tudi sam nastradal. Za sms-e imam nastavljeno povratnico ampak za novo leto nisem dobil niti enega poslalo pa je več ali manj vse smse, nekatere tudi 6x.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaš MastercardOddelek: Loža | 6103 (5239) | OZZY |
» | Blokiranje SMS določenega stika ali številke v androiduOddelek: Mobilne tehnologije | 14458 (14197) | Unknown_001 |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72552 (29147) | DJ Beat |
» | SMS sporočila dražja kot prenos podatkov iz HubblaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6323 (4123) | hamax |
» | Alternativa E-klapi? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7001 (5328) | CaqKa |