» »

simobbilllll novoletna sms zmeda - kako do reklemacije

simobbilllll novoletna sms zmeda - kako do reklemacije

marko88 ::

Pozdrav !

Dobil sem račun pri katerem je vrednost za sms storitve skoraj 40€. Na specifikaciji sem naštel več kot 100 sms-ov, ki so bili poslani zaradi "napake" (beri ropa) operaterja, poslal le kakih 30. Čeprav je tarifa Slovaška-Slovenija 0,3167 €/kom se še vedno ne približamo magični številki (vrednost sms-ov slo-slo je zanemarljiva). Zračunal sem, da v kolikor ne ukrepam me bodo obrali za vsaj 20€. klical sem na 080 40 40 40 kjer me je babnca napotila na si.asistent-a, ki pa logično ne dela (prišlo do napake itd).

zanima me, če je že kdo rešil zadevo, kak nasvet ipd.

ubošček :)
lp
  • spremenil: marko88 ()

XsenO ::

Hodi do kakšne njihove štacune?
1 + 1 = 1

Utk ::

Na list papirja napiši kaj te muči, lahko na roke, odnesi na Simobil, tam bo tisto nekdo pretipkal (zato se ne trudi preveč) in tvoj original vrgel v koš, potem boš dobil po pošti odgovor. Nihče se ne bo s tabo tam naganjal. No, potem se boš pa lahko dalje pritoževal, če boš hotel. Samo to naredi čim prej.

Hardstyle ::

Hvala bogu, da imam Orto u nulo drugač bi tudi sam nastradal. Za sms-e imam nastavljeno povratnico ampak za novo leto nisem dobil niti enega poslalo pa je več ali manj vse smse, nekatere tudi 6x.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaš Mastercard

Oddelek: Loža
306103 (5239) OZZY
»

Blokiranje SMS določenega stika ali številke v androidu

Oddelek: Mobilne tehnologije
1414458 (14197) Unknown_001
»

SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

45072552 (29147) DJ Beat
»

SMS sporočila dražja kot prenos podatkov iz Hubbla

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
456323 (4123) hamax
»

Alternativa E-klapi? (strani: 1 2 )

597001 (5328) CaqKa

Več podobnih tem