Forum » Kaj kupiti » Kter SDRAM kupit? Nujno!
Kter SDRAM kupit? Nujno!
Pat_MaGroin ::
Oj!
Prodal sem stari Kingmax SDRAM (ocjanje katastrofalno) in zdej morm kupit novih 256MB SDRAMA. Vem da je mal za casom, sam ne grem menjat plate zarad tega. Torej, kter CAS2 ram kupit, pa da se ZELO (:)) dober OCja. Pa predvsem KJE KJE KJE ga nej kupim:)
lp
Prodal sem stari Kingmax SDRAM (ocjanje katastrofalno) in zdej morm kupit novih 256MB SDRAMA. Vem da je mal za casom, sam ne grem menjat plate zarad tega. Torej, kter CAS2 ram kupit, pa da se ZELO (:)) dober OCja. Pa predvsem KJE KJE KJE ga nej kupim:)
lp
- spremenil: Pat_MaGroin ()
Pat_MaGroin ::
170 z sdramom? whoa, to bi pa blo ja :)). Ma ne, vceri sem gledal Micron test..in dela tja do 145 na cas2. Ce bi blo toliko ali pa vsaj 150-155, bi blo cist ok.
lp
lp
Thanatos ::
jaz sem svojga 512 noname samsunga nateral do 147Mhz pri CAS 2, vendar več mi ne pusti moja plata, pravzaprav čipovje (KT133). Kupil sem ga v Mlacomu pol leta nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9544 (6007) | AtaStrumf |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26102 (17900) | bodom |
» | Kdo je reku da se Morgan ne navia dobro???Oddelek: Navijanje | 859 (680) | ADF |
» | Micron RAM cas2?!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4819 (4193) | XtX |
» | Kaj kupt (proc., plata, ram)?Oddelek: Kaj kupiti | 2271 (1615) | Enzo77 |