» »

Pri brskanju po spletu se monitor užiga in ugaša

Pri brskanju po spletu se monitor užiga in ugaša

smarty ::

Živjo,

Imam en čuden problem, ki ga ne zna noben rešit tako, da upam, da ga kdo od vas pozna.
No da povem od začetka. Prej sem imel osnovno ploščo ASROCK AGP8x za 462 socket procesorje.
Ker mi je tole skurilo (zaradi strele ni delal AGP slot niti integrirana mrežna) sem kupil KT3 Ultra 4x agp za 463 socket procesorje.
Ostale komponente so ostale iste.

Torej formatiram in dal na novo Win xp SP3 kot imam na ostalih treh računalnikih.
Sedaj pa težava, da ko surfam se mi monitor ugasne za kako sekundo in nazaj užge, torej
samo črn enkrat in spet nazaj. Sem dal drugo grafično in isto, sem poizkusil drugi monitor in isto.
Čudno pa je da to dela samo ko surfam, torej takoj ko užgem firefox ali pa int. explorel.
Če igram igre dela vse BP in se nič ne ugaša comp. Sem probal kake druge driverje za grafo ampak isto.
Kdaj mi dela vse OK kdaj pa ne, recimo zdaj skoz utripa in pol recimo resetiram in je OK, kdaj pa ko
resetiram ni OK. Krneki se je vse to pojavilo od kadar je udarila strela in ko se menjal Plato.
Prvič ko sem jo menjal sploh ni delala tako, da sem šel do tipa in mi je zamenjal za drugo. Sedaj me
pa heca tole ugašanje monitorja. Ne vem ali je možno da je slaba plata spet, al kak bios, al kaj bi lahk blo?
Ni kaj kompatibilno? Samo čudno ker enkrat full se ugaša enkrat skor nič.

Ali mi kdo pomagat kaj bi lahko to bilo, ko se ugaža samo ob sufranju in to ne zmeraj, kdaj se full ugaša
kdaj pa sploh nič.

lp,
  • spremenil: smarty ()

Lahko zbrišete ta post, sem pogruntal kaj je.

Jst ::

In kaj je?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Če imam 1 palčko rama mi gre skozi Memtest, če imam 2 palčki ali več mi ne dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

težave s sliko in diski

Oddelek: Strojna oprema
9766 (602) opeter
»

Asrock 939 dual (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Kaj kupiti
72940345 (20904) igor0203
»

rami!

Oddelek: Pomoč in nasveti
351526 (997) patriot10
»

Spajky Celeron 1200 Help

Oddelek: Navijanje
401514 (1116) damchy
»

Samo sranje!