Forum » Omrežja in internet » Router Linksys RV042 + Tomato firmware
Router Linksys RV042 + Tomato firmware
psychoshorty ::
Pozdravljeni,
malce sem ze iskal po netu, a nisem nasel nic oprijemljivega, kot so npr. kaksne osebne izkusnje z navedeno kombinacijo; torej na router Linksys RV042 namestiti Tomato firmware. Predvsem me zanima, kaksna je stabilnost s tem firmwareom, sploh delovanje VPN tunelov (trenutno uporabljam 2 tunela). Na regularnem firmwareu se zgodi, da router na mesec 1x ali 2x freezne in ga je zato potrebno resetirati. Vesel bi bil, ce bi mi lahko kdo iz prve roke posredoval informacije kako se obnese tale kombinacija (RV042 + Tomato) in ce bi moral biti na kaj se posebej pozoren, ce bi se spravil flashati RV042. Najlepsa hvala za informacije!
malce sem ze iskal po netu, a nisem nasel nic oprijemljivega, kot so npr. kaksne osebne izkusnje z navedeno kombinacijo; torej na router Linksys RV042 namestiti Tomato firmware. Predvsem me zanima, kaksna je stabilnost s tem firmwareom, sploh delovanje VPN tunelov (trenutno uporabljam 2 tunela). Na regularnem firmwareu se zgodi, da router na mesec 1x ali 2x freezne in ga je zato potrebno resetirati. Vesel bi bil, ce bi mi lahko kdo iz prve roke posredoval informacije kako se obnese tale kombinacija (RV042 + Tomato) in ce bi moral biti na kaj se posebej pozoren, ce bi se spravil flashati RV042. Najlepsa hvala za informacije!
KoMar- ::
Od kje ti ideja, da gre ta firmware na ta model routerja? Ker na temle seznamu http://www.polarcloud.com/tomato ga ni... Tomato ima zelo specifične zahteve glede hardwarea.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem priti v web interface routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1166 (1013) | Tarzan |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 233968 (101640) | telexdell |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10044 (6785) | janezek67 |
» | Optika 20/20 ft. linksys wrt54g (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9411 (5640) | Pyr0Beast |
» | Router za manjše podjetje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8331 (6386) | madmitch |