Forum » Omrežja in internet » Wireless šteka cel dan :S
Wireless šteka cel dan :S
echoman ::
Lep pozdrav!
Imam probleme z brezžično povezavo do interneta. Vse do danes mi je delalo lepo in tekoče, nakar danes kar naenkrat ne dela nič in še ta nič se je spremenila po kliknu na Popravi umaknila in čisto ugasnila. Očitno Windows sploh noče sprejeti antene, ki je preko vgrajenega vezja v računalniku. Ko so bili vsi računalniki ugasnjeni, mi je končno povezal, vendar še to s težavo, saj je delal komaj 5ur. Za tem delovanjem pa se je spet ugasnil in ni nič delalo.
Hvala za odgovore!
Imam probleme z brezžično povezavo do interneta. Vse do danes mi je delalo lepo in tekoče, nakar danes kar naenkrat ne dela nič in še ta nič se je spremenila po kliknu na Popravi umaknila in čisto ugasnila. Očitno Windows sploh noče sprejeti antene, ki je preko vgrajenega vezja v računalniku. Ko so bili vsi računalniki ugasnjeni, mi je končno povezal, vendar še to s težavo, saj je delal komaj 5ur. Za tem delovanjem pa se je spet ugasnil in ni nič delalo.
Hvala za odgovore!
echoman ::
tuki iz laptopa komot pišem pa vse dela, samo na PCju ne dela [:S] samo je vse ok v okolici
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ne dela na posamezni lokacijiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2351 (1751) | ssokec |
⊘ | Sesuvanje elektronike 21. junija okoli 21. ure (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8115 (6402) | imagodei |
» | A je lahko računalnik zunaj (problem: kondenz)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3613 (2658) | sirotka |
» | Pogin televizorja!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4404 (4026) | Azrael |
» | A je se kdo danes cez noc (okoli 3:20 zjutraj) imel tezave z racunalnikom? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3007 (2312) | frenk |