Forum » Omrežja in internet » Siol tv IP
Siol tv IP

dire ::
Imam vdsl in imam dva sagem boxa za siol tv ter eno tv na pc-ju s pomočjo vlc in dateye.Problem je sledeči...ko gledam na lcd tv siol tv in vključim še na pc-ju mi pokaže da je napaka v enakem ip-ju.To zaprem in stvar mi normalno dela.Ko sem inštaliral najnovejšo verzijo vlc-ja 0.9 mi ni delala tv na pc-ju, tako da sem moral dati verzijo 0.8????

Stoyc ::
Sem malo kasno opazil tvoj post, ali pa tudi ne.IP ma mrežni, ki jo uporabljaš za IPTV moraš nastavit zadnjo cifro za 1 več, kot jo imaš na STBju in bi moralo delovati pa tudi na VLCju vpiši isti IP kot na mrežni.

telexdell ::
Aditeyo se prenehali posodabljati, zato ne dela z najnovejšim VLC. Se je pa pojavil nov program (multicastTV), kateri je podoben Aditeyi in dela z VLC 9.5.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis tv na PC ? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 38410 (21866) | dunda |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 107677 (24044) | jurre |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 128023 (52223) | Looooooka |
» | SiOL IPTV preko VLCOddelek: Omrežja in internet | 12224 (7162) | Thunder wave |
» | Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupomOddelek: Omrežja in internet | 2902 (2902) | jerriho |