Forum » Omrežja in internet » Brezžični projektor pod Linuxom
Brezžični projektor pod Linuxom
poweroff ::
V službi imamo brezžični projektor Toshiba TDP-TW95. Računalnik se nanj priključi preko WLAN kartice (oz. USB naprave), v Windowsih pa je na voljo še nek software, ki omogoča pošiljanje slike na projektor.
Pod Linuxom v Network Managerju vidim tole omrežje - z ikonico monitorja. Taka omrežja sem sicer že večkrat videl, zanima me, ali so to projektorji oz. kaj točno označuje ta ikona?
Ko se skušam povezati, mi ne uspe (zahteva geslo, ki ga ne vem), zanima pa me, kako bi se z Ubuntujem 8.10 povezal na projektor.
Kakšna ideja?
Pod Linuxom v Network Managerju vidim tole omrežje - z ikonico monitorja. Taka omrežja sem sicer že večkrat videl, zanima me, ali so to projektorji oz. kaj točno označuje ta ikona?
Ko se skušam povezati, mi ne uspe (zahteva geslo, ki ga ne vem), zanima pa me, kako bi se z Ubuntujem 8.10 povezal na projektor.
Kakšna ideja?
sudo poweroff
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Ponavadi tole označuje ad-hoc povezavo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
kriko1 ::
Najbrž ti ne bo delalo, če zahteva dodaten sw (verjetno dela "skreenshote" in jih pošilja v neki obliki da jih projektor razume). Lahko poskusiš z wine-om.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70615 (3504) | matobeli |
» | HDMI kabel ne deluje (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9548 (7500) | deejay2 |
» | poceni tablicaOddelek: Kaj kupiti | 1781 (1271) | andromedar |
» | vga-video adapterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3430 (3154) | roli |
» | dve težavi v winOddelek: Pomoč in nasveti | 1361 (1062) | buttcrack |