Forum » Strojna oprema » Maximum Notebook Uptime
Maximum Notebook Uptime
quartz ::
Najprej: Vem, da je za več kot 24h uptime (nonstop priklopljen delujoč računalnik) boljša izbira desktop! Zanima me, kolikšn je vaš max. uptime pri notebookih?
Zadeva je taka, kolega rabi računalnik za laufat simulacijo (v linuxu) po več ur/dni naenkrat (neprestano, nato mogoče kak dan/par ur pavze in potem nov segment simulacije) in sicer za dobo več mesecev (3-7 ?)! Hkrati pa rabi mobilnost! Je mogoče da prenosnik višjega srednjega razreda (Leneovo/Dell/HP) preživi kaj takega, ne da bi se stalil ali...? Kak predlog ali izkušnja?
Zadeva je taka, kolega rabi računalnik za laufat simulacijo (v linuxu) po več ur/dni naenkrat (neprestano, nato mogoče kak dan/par ur pavze in potem nov segment simulacije) in sicer za dobo več mesecev (3-7 ?)! Hkrati pa rabi mobilnost! Je mogoče da prenosnik višjega srednjega razreda (Leneovo/Dell/HP) preživi kaj takega, ne da bi se stalil ali...? Kak predlog ali izkušnja?
zee ::
Priporocam mu nakup kaksnega namiznika - bo dosti hitreje in manj stresno za strojno opremo.
Na mojem prvem prenosniku sem poganjal simulacije, vendar se je zadeva mocno segrevala. Podobno je bilo na naslednjem prenosniku (Lenovo X60s).
Na mojem prvem prenosniku sem poganjal simulacije, vendar se je zadeva mocno segrevala. Podobno je bilo na naslednjem prenosniku (Lenovo X60s).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšna je strojna zahtevnost simulatorjev letenja?Oddelek: Kaj kupiti | 2645 (2171) | blackbfm |
» | Se v islandskih šolah pričenja prehod na Ubuntu? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17473 (12955) | Pithlit |
» | OS flame wars (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11819 (7142) | MrStein |
» | Avtonomni botnet z 1,5 milijona (asimiliranih) računalnikovOddelek: Novice / Varnost | 5331 (3682) | Matevžk |
» | Za kaj uporabljate računalnik ?Oddelek: Loža | 1292 (938) | speed machine |