Forum » Igre » Wolfenstain problem
Wolfenstain problem
Reality ::
Pri vhodu v raketno bazo mi manjka en item, pa ga sploh ne najdem, en vojak mi je ustov, k ga ne smem ubit, mi lahko gdo pove, kje dobim tist item, da bom loh šu z tovornakam v naslednjo sobo????
dela ::
ono puško rabiš se mi zdi. najdeš jo tam ko prideš vun iz tunela.... malo idi v gošo pa boš najdo
Mam uno pušo, zraven maš še healt..., vse sem že prebrskov pa nič, tud na konc v bazi sem v stavbo na streho po vrvi splezu in zaklad pobrav, ne vem kva bi še blo lahko! Sej misliš uno pušo, tam kjer je mitraljez nastavljen!
dela ::
ne spomnim se več prav ker sem dolgo nazaj to špilau pa sem se sam tudi v tej sobi zajebaval... men se zdi da še morš po nekaj it prek jezera tam na začetku bol...
BaRtMaN ::
Ja, tm prek jezera k je prvo padalo je tista puška. Je snajperka z nočnim pogledom. To je prvi paket, drugi je pa tm pr mini zasedi. Pozor: če maš kode in puško že na možnost, je ne more pobrat. Se mi zdi. Jst nism uporabljal kod in sm čist na easy pršu do konca.
Ja puško sem dobu, nisem pa razumu, kva ne morem pobrat če imam puško in kakšne kode. Pobral sem vse kr se je dal, tudi zaklad v bazi, pobil sem vse na opazovalnicah....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 90166 (8046) | Meizu |
» | WOLFENSTEINOddelek: Igre | 2209 (1616) | Koci |
» | sniper strikes again! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 11671 (7585) | zaj_tam |
» | Return to castle WolfensteinOddelek: Igre | 1739 (1062) | GaPe |
» | Project IGIOddelek: Igre | 1159 (1021) | element |