» »

prenosnik

prenosnik

nogavice ::

Pozdravljeni!

Razmišljam o nakupu novega računalnika in odločil sem se, da bo to prenosni. Problem pa je ta, da se o strojni opremi zelo malo spoznam. Zato bi vas prosil za kakšen nasvet. Računalnik kupujem za bolj študentske stvari. Za igrice v mojem življenju ni veliko časa in zato ne pričakujem da mi boste svetovali računalnike visoke cene, s toptop grafičnimi itd...Cena... max okoli 650€. Vseeno pa bi rad računalnik ki ima kolko toliko veliko rama (min 2gb, še raje 3). Velikost diska mi ni primarnega pomena, vseeno pa bi bilo fajn da bi bil ta vsaj okoli 250gb.

Uporabljal ga bom za raznorazne programe kot je autocad, sap, photoshop, potem za gledanje filmov, surfanje po internetu itd. (normalen uporabnik)...

Doma sem imel tudi recimo Acerja, pa z njim bolj slabe izkušnje, HPja ki mi je uredu, in dell, ki je super vendar za moj žep predrag. Ostalih firm ne poznam, zato vas prosim da poveste katere so vredu, in katere so bolj lari-fari.

Zaenkrat se še najbolj zanimam za HPja. V neki trgovini mi je prodajalec svetoval HP Compaq 6735s. Kaj vi mislite o njem v primerjavi s ceno? Zanima me tudi koliko se pozna razlika med amdjevin in intelovim procesorjem? In katere oblike obeh obstajajo (poznam da ima intel pentiuma in celeron, amd pa athlon in sempron, kaj več pa že ne vem o teh stvareh)?

Na katere stvari gre biti pozoren? Je to grafična, procesor,disk...? katere oznake pri specifikacijah so pomembne?

Za kakršen koli nasvet bom zelo hvaležen. Najlepša hvala!

Voip ::

Poglej še za kakšnim Lenovo, oziroma Asus-om. Načeloma je tvoj HP tudi dober, če te ne moti AMDjev procesor - se malček več greje.

mislite da bi biu ta primernejši. je sicer nekoliko dražji in ima intelov procesor... bi uporabnik kot sem jaz opazil razliko? In hvala za odgovor

kitewing ::

Tle ga imaš še malo ceneje: http://www.nakupi.net/izdelek_PRENOSNIK...

super,hvala ti!

Pa sicer, kaj menite o tem prenosniku?vreden nakupa?

jan01 ::

Za to ceno poglej raje kaj od asusa in acerja, saj dobiš več...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

So Lenovo prenosniki dobri? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7429655 (17827) Invictus
»

Kateri netbook?! (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Kaj kupiti
2230278024 (98582) MrStein
»

"Lap Top" - znamke

Oddelek: Pomoč in nasveti
387831 (6670) 34054
»

prenosnik za 1000€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
579714 (7724) Leks

Več podobnih tem