Forum » Kaj kupiti » prenosnik za 1000€
prenosnik za 1000€
svaba ::
aha....se prav da je problem samo v OS. Torej če naložm OS 64 bit bo prepoznal ter normaln lavfal...no sej ti bodo že tak nameščen vrejtno k bom prenosnik nabavu.
gwertix ::
samo glede rama - če ma prenosnik 4GB rama moreš pole namestit 64-bitno verzijo operacijskega sistema, da je potem v celoti izkoriščen (al neki tazga) sej poglej malo po forumu in je nekje zelo dolga razprava o tem ...
Leks ::
Da, 4GB ti bo popolnoma izkoristil 64 bitni OS. Prej se pa prepričaj da so na voljo primerni gonilniki za tale OS.
NemecRok ::
Se pravi, če se jaz odločim za nakup http://www.mimovrste.com/artikel/275014... , kateri že ima priložene Microsoft Windows Vista Business bodo naloženi verjetno 64bitni a ne?
Zaniam pa me tud, če ma mogoče kdo kakšne informacije, če se bodo cene zaradi krize v prihodnjih mesecih še kaj znižale ali se ne splača čakati oz. se splača pri nakupu toshibe v tem mesecu izkoristiti garancijo no matter what guarantee ?
Zaniam pa me tud, če ma mogoče kdo kakšne informacije, če se bodo cene zaradi krize v prihodnjih mesecih še kaj znižale ali se ne splača čakati oz. se splača pri nakupu toshibe v tem mesecu izkoristiti garancijo no matter what guarantee ?
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
svaba ::
No sedaj sem tudi jaz dokončno odločen da vzamem toshibo satellite pro a300 1nt, in sicer v Tealu, v Laškem, kjer jo bom dobil za 900€ + kuponom za 30€, s katerim si bom lahko v omenjeni trgovini kaj nabavil. Upam, da mi bo dobro služila.
Mam pa še eno vprašanje...windowsi, ki bodo že naloženi na prenosniku bodo vista, in sicer 32 bitni...možnost jih imam zamenjati z licenčnimi 64 bitimi vista winsi, vendar mi je nekdo omenil, da ti še ne podpirajo vseh programov....kako je s tem?
Mam pa še eno vprašanje...windowsi, ki bodo že naloženi na prenosniku bodo vista, in sicer 32 bitni...možnost jih imam zamenjati z licenčnimi 64 bitimi vista winsi, vendar mi je nekdo omenil, da ti še ne podpirajo vseh programov....kako je s tem?
Leks ::
Naj ti dajo bon za 50€ :)
Prvo poglej kakšna je podpora z gonilniki, potem pa se vprašaj katere programe boš uporabljal in nato preveri
kompatibilnost. In ne pozabi aktivirat garancije "No matter what....", je neki omejen rok za to aktivacijo.
Prvo poglej kakšna je podpora z gonilniki, potem pa se vprašaj katere programe boš uporabljal in nato preveri
kompatibilnost. In ne pozabi aktivirat garancije "No matter what....", je neki omejen rok za to aktivacijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik od 600-850 eurOddelek: Kaj kupiti | 7889 (6712) | DeathKiller |
» | kako do hitrejšega delovanja računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2622 (2522) | ABX |
» | prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2494 (1826) | drzni86 |
» | Nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 3604 (3078) | Slavko86 |
» | Prenosnik 900€ (+/- 200€)Oddelek: Kaj kupiti | 1625 (1470) | boolsheat |