Forum » Pomoč in nasveti » Ni tvju ni slike predvajanega videa
Ni tvju ni slike predvajanega videa
Cjek ::
Torej..problem je sledeč: sliko iz Geforce-a 6600GT sem uspel spraviti prek S-video kabla na naš stari dobri TV. V nView imam nastavljen način Clone. Vsa dogajanja v xpjh prikazuje tv brez problemov, ko pa skušam predvajati video file, ga na monitorju, ki je hkrati priklopljen, prikazuje brez problemov, na tvju pa je v oknu kjer naj bi bil video le črna slika.. kakšne ideje kako zadevo odpraviti?:/
jan01 ::
S kom predvajaš? Izbran je napačen renderer...Priporočam najnovejšo verzijo media player classic -v nastavitvah daj pr output na wmr9 rederless, če še ni.
Pri windows media player daš pri performance, advance na high quality mode...
Pri windows media player daš pri performance, advance na high quality mode...
Cjek ::
na začetku sm z bsplayerjem, probou tud s classicom..zdle sm probou še s temi nastavitvami pa žou nč ne pomaga..:/ najbl me bega,zakaj mi je včeraj na istih nastavitvah delalo?nč mi ni več jasn:S
EDIT: zdej dela:P še enkrat sm naložu film in je delal..najlepša hvala!:)
EDIT2:tema se lahko tudi zaklene/izbriše.
EDIT: zdej dela:P še enkrat sm naložu film in je delal..najlepša hvala!:)
EDIT2:tema se lahko tudi zaklene/izbriše.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cjek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15676 (8001) | Map |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17421 (10306) | GrimReaper |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12624 (10479) | Jst |
» | BsPlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 1607 (1416) | jan01 |
» | XP - media player - DivX problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (1029) | freserovski |