» »

Paypal problem?

Paypal problem?

ETI3n ::

Lep pozdrav vsem.Temo sem odprl zgolj z namenom, ker rabim par vprašanj glede paypala.Torej da preidem na celotno situacijo.Pred dnevi sem se registriral na paypalu, brez problema.Ampak kje in kako vidim svoje stanje? Uporabljam bančno kartico visa electron abanka.Paypal v razpredelnici prikazuje 0€ praktičnega stanja, a danes sem stopil do svoje matične banke in povprašal glede kartice.Ona je pojasnila da promet poteka tako da na prejšni kartici maestro card, znesek enak visi? Prosim za pomoč, svež uporabnik storitve.Vsaki odgovori dobrodošli.Lp;)

ender ::

Visa Electron je vezana na tvoj tekoči račun, PayPal pa na kartico, ki si jo vnesel vanj. Če na PayPal eksplicitno ne nakažeš denarja, ti bo paypal.com kazal stanje 0, kar pomeni, da ko boš nekaj kupil, ti bo znesek trgal neposredno iz kartice (le-ta pa v primeru Vise Electron iz tekočega računa).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

buneech ::

Stanje pa preverjaš na Abanetu.

Fantje hvala za pomoč :)

Spet jaz :D Sicer spet rabim pomoč, dobil sem e-mail v katerem me naproša za PayPal codo? Dokler tega ne potrdim, mi bo stanje enako, torej 0€.Za confirm mi je 1.50€ vzelo? Kaj naj sedaj storim.Sicer da moram 2-3 dneh preverit na kartici neko kodo? Počasi mi že ta zadevca para živce.Hvala za nadaljne odgovore.

ali3n ::

na Abanetu preveri promet na kartici; pod "Subject" je napisana koda, ki jo vneseš v Paypal sistem.. in tako potrdiš lastništvo kartice;
Euroinpol ti bodo vrnili ob prvi transakciji.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

na Abanetu preveri promet na kartici; pod "Subject" je napisana koda, ki jo vneseš v Paypal sistem.. in tako potrdiš lastništvo kartice;
Euroinpol ti bodo vrnili ob prvi transakciji.

Aha torej tako.Glede abaneta me še samo nekaj zanima.Tega nisem nikoli uporabljal, to moram v banki uredit?

buneech ::

Jap. Lahko greš pa tudi na banko, da ti izpišejo zadnje transakcije oz. rečeš za transakcijo v kateri je napisano paypal in koda. Tako sem jaz dobil kodo, ker še nisem imel abaneta aktiviranega. Se pa to pojavi par dni po transakciji.

ali3n ::

na kliku je koda vidna takoj po transakciji. Stvar minut.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817138053 (18017) igi82m
»

Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
333109984 (37031) PINki
»

paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14418329 (9533) amacar
»

Paypal, Visa Electron (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5514229 (6500) Hajznberg
»

kako plačati (paypal)