Forum » Kaj kupiti » Mnenja o Clevo Style Note Notesnikih
Mnenja o Clevo Style Note Notesnikih
Revenant ::
Vse tiste ki vsaj vsake kvatre bežno vržejo nos na reklame o zabavnem hardveru, na netu ali v tiskanih medijih, je verjetno že zadela reklama za omenjene laptope. Recimo, super konfiguracija z core2 2GHz, 2GB rama, 250GB disk, 17" LCD 1680x1050, GF 9800M GT s 512 rama, za 1199EUR (anni). Slična konfiguracija za podobne tolarčke z grafo 8800M GTX 512 rama... Ali pa soliden laptopček za 399EUR, in to s 1440x900 15" zaslonom itd. Gre za barebone laptope...
Ne to, ni reklama za anni, bolj me zanimajo mnenja...
SWPower je paradnemu modelu prilimal 95%: http://www.anni.si/f/docs/sklop/SWP_SN....
Cena je resnično nora... A pri taki ceni cvikam bolj kot kdajkoli prej! Kakšna je izdelava, splošni občutek na prvi pogled? Kvaliteta komponent? LCD? Kako je z driverji? Delajo XPji? itd itd. pište vse kar vam pade..
Ne to, ni reklama za anni, bolj me zanimajo mnenja...
SWPower je paradnemu modelu prilimal 95%: http://www.anni.si/f/docs/sklop/SWP_SN....
Cena je resnično nora... A pri taki ceni cvikam bolj kot kdajkoli prej! Kakšna je izdelava, splošni občutek na prvi pogled? Kvaliteta komponent? LCD? Kako je z driverji? Delajo XPji? itd itd. pište vse kar vam pade..
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Ta post mi deluje kot reklama.
Potem ti v glavi deluje narobe še kaj drugega. Okej resno..
Icematxyz ::
Ta post mi deluje kot reklama.
Potem ti v glavi deluje narobe še kaj drugega. Okej resno..
Morda. Ampak še vedno mi deluje kot reklama...
In kaj ima to veze s čimerkoli? Otroci, ah ja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Revenant ()
strictom ::
Cena je kar super, o kvaliteti je pa najbolš da ga probaš kje v živo če imaš možnost. Komponente so pa že malo stare in se za svoj performance veliko bolj grejejo kot novejše. Ni to najbol mobilna varijanta prenosnika.
Sam bom posegel po tem leptcu, ko pridem do denarja.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Cena je kar super, o kvaliteti je pa najbolš da ga probaš kje v živo če imaš možnost. Komponente so pa že malo stare in se za svoj performance veliko bolj grejejo kot novejše. Ni to najbol mobilna varijanta prenosnika.
Fijuuuu!! Edino vprašanje - so na voljo driverji za XPje? Kupim takoj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zarukane reklame Google-You Tube (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11058 (9227) | zmaugy |
» | Vnovič stavka v nemškem Amazonu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30379 (26467) | nekikr |
» | Grožnje Googlu zaradi novicOddelek: Novice / Tožbe | 3428 (2966) | opeter |
» | Dan, ko je skoraj umrl mp3.comOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2277 (2277) | Mic-E |
» | Zelene, rumene...Oddelek: Slo-Tech | 1017 (788) | cahahopie |