Forum » Strojna oprema » Kakšno garancijo ima napajalnik LC power 6550 , 550w, ter kdo je uvoznik za Slovenijo?
Kakšno garancijo ima napajalnik LC power 6550 , 550w, ter kdo je uvoznik za Slovenijo?
Firebat ::
Pred kratkim se mi je pokvaril napajalnik LC power 6550, 550w, v2.0, 120mm vent. Da je strašansko počilo in smrdelo mi ni treba razlagat, ampak je problem v tem ,da imam račun kjer ne piše koliko časa je garancija. Starost napajalnika pa je 14mesecev.
Nesel sem v trgovino na pregled, toda tam so dejali da imajo v računalniku delovni nalog, kjer piše da je garancija 12mesecev, ampak zakaj hudiča nisem imel tega napisanega na računu, garancijskega lista ni bilo zraven. Povedal sem jim da sem našel na konkurenčnih podjetjih podatek da je garancija 24mesece, nekje pa 12mesecev.
Sedaj bi pa rad kontaktiral uvoznika in mu nesel to na mizo z mojim računom, kjer piše samo DA JE IZDELEK V GARANCIJI NAVEDEN NA GARANCIJSKEM LISTU, ki pa ga ni bilo zraven.
Torej ali je to moja pravica, da dobim zamenjan napajalnik v vrednosti 40€ ali ne. Ter rad bi izvedel kdo je uvoznik.
Potem mi pa serviser v trgovini duhomorno odvrne: "Saj meni se je tudi pokvaril avto izven garancije, pa sem moral še vseeno plačat 500€."
Je imel kdo podoben problem, pa ga je kako ga je rešil.
Nesel sem v trgovino na pregled, toda tam so dejali da imajo v računalniku delovni nalog, kjer piše da je garancija 12mesecev, ampak zakaj hudiča nisem imel tega napisanega na računu, garancijskega lista ni bilo zraven. Povedal sem jim da sem našel na konkurenčnih podjetjih podatek da je garancija 24mesece, nekje pa 12mesecev.
Sedaj bi pa rad kontaktiral uvoznika in mu nesel to na mizo z mojim računom, kjer piše samo DA JE IZDELEK V GARANCIJI NAVEDEN NA GARANCIJSKEM LISTU, ki pa ga ni bilo zraven.
Torej ali je to moja pravica, da dobim zamenjan napajalnik v vrednosti 40€ ali ne. Ter rad bi izvedel kdo je uvoznik.
Potem mi pa serviser v trgovini duhomorno odvrne: "Saj meni se je tudi pokvaril avto izven garancije, pa sem moral še vseeno plačat 500€."
Je imel kdo podoben problem, pa ga je kako ga je rešil.
TOP ::
Jaz sem kupu prejšnji teden omenjeni napajalnik in piše na računu da ima 24 mesecev garancije.Lansko leto ko sem kupu isti napajlnik pa je mel 12 mesecev garancije.Tako da sedaj ne vem pozenimaj se,ker pomojem so to letos spremenil.
Šimpanz ::
Točno tako uvoznikov LC napajalnikov je več, tako da boš težko reševal problem pri uvozniku. Poizkusi povprašati v trgovini kje so oni kupili tvoj napajalnik. Je pa res da dajo različni uvozniki kupcem različno dolžino garancije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14701 (12373) | kratos |
» | garancijsko zamenjani izdelek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9602 (7467) | medenko |
» | Težave z WiFiOddelek: Pomoč in nasveti | 1812 (1332) | PanGirl |
» | Odstranitev garancijske nalepke? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7561 (5099) | winpirate |
» | Toshiba (prenosnik Satellite P200) zmedaOddelek: Kaj kupiti | 2379 (2238) | davy1234 |