Forum » Navijanje » K7S5A+Volkano 7+Athlon 1200
K7S5A+Volkano 7+Athlon 1200
grpo ::
Kolk bi se dal navit athlona 1200 z volkanotom 7, brez kakršnih koli modifikacij???? Pa da bi blo še zmer stabilno???
noob
Roxi ::
Jast mam tut elitko K7S5A pa moram priznat da ni nič kaj prida za navijat proc, RAZEN ČE DAŠ GOR O C B I O S. Pol pa gre kar dobro. Moj Duron 1000 mi gre na 1250 s tem da imam en full beden cooler tako da mi ne gre v win. Po moje bi šlo pri tebi do 1400 ???? Odvisno od voltaže na procu, pa od hlajenja in pa od biosa ter če si mel srečo pri procu, ker je lahko pri dveh Athlonih 1200 čisto različno. Če rabiš bios ga lahko najdeš na netu, če ga pa ne bor mogu mi pa pošli mail pa ti ga bom jaz dal. Samo še to - ko boš iskal bios moraš bit pozoren na to ali je za plato z LAN-om ali za plato brez LAN-a. Jaz mam bios ki je za obe , samo če nimaš LAN-a moraš v biosu to nastavt.
grpo ::
Ja sej sm ga u bistvu ze enkrat tko naviju, pol se mi pa ni hotu vec monitor prizgat, pa sm ga mogu odprt pa bios resetirat......pol pa panika, pa se nism vec zajebavu s tem....
Ej a mogoce ves, kje se nastavlja voltazo na procu, ker men pri frekvenci 1200 mece ven iz igric nazaj v windowse. In se mi zdi, da je to zaradi voltaze, al pa kej podobnega.... Ko pa dam na frekvenco 900 Mhz, pa je vse kul-je sistem stabilen....????!!!!
Ce ti je kej jasn, mi nazaj napis...???!!
Thanx
Ej a mogoce ves, kje se nastavlja voltazo na procu, ker men pri frekvenci 1200 mece ven iz igric nazaj v windowse. In se mi zdi, da je to zaradi voltaze, al pa kej podobnega.... Ko pa dam na frekvenco 900 Mhz, pa je vse kul-je sistem stabilen....????!!!!
Ce ti je kej jasn, mi nazaj napis...???!!
Thanx
noob
Tr0n ::
V bistvu ni take panika, ce nimas onboard LANa pa flashas LAN BIOS. Pac potem v BIOSu izklopis LAN :).
Ce se ti monitor ne prizke po flashu, pac rocno z jumperjem resetiraj CMOS. Ta OC BIOS dela brez problema.
Ce se ti monitor ne prizke po flashu, pac rocno z jumperjem resetiraj CMOS. Ta OC BIOS dela brez problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Q8200Oddelek: Navijanje | 1961 (1177) | klemenp15 |
» | Asrock 939 dual (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 40632 (21191) | igor0203 |
» | Ali je to vse kar zmore moj Računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2073 (1727) | novi |
» | navijanje celerona 600Oddelek: Navijanje | 1280 (1068) | XPSISTEM |
» | athlon xp 1600+ do 1680 mhz brez odklepanjaOddelek: Navijanje | 1367 (1046) | bodom |