» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
62 / 81
»»

NoXy ::

Ko jo hočem naložit napiše napaka certifikata oz certifikat je potekel nekaj takega. Kaj že moram nardit ? jo podpisat s čim že ?

hotlips ::

Jaz sem tole našel v bookmarkih http://nokia5800.net/help-guide-signing..., samo se pa ne spomnem, kako je bila zadeva uspešna na moji nokiji.

lp.hl

BCSman ::

kako se obnese gps na teh nokiah, je kaj uporaben v primerjavi s ta pravimi gps napravami?
ker bi takoj nabavu e63, saj je veliko cenejša od e71, ter ima vse kar rabim, edino škoda ker nima gps.

Bor H ::

Je uporaben.

js osebno ::

@NoXy
klik
Tale zanesljivo deluje. Redno uporabljam.

Hvala vama :) Active sms lock res dela.
GPS pa tud dela vredu, samo na začetku rabi malo več časa da najde kje si.

Morem pa tud povedat da ko zaklenem vsa sporočila jih res zaklene. Ampak ko jih hočem odklenit mi jih odklene le nekaj, čeprav izberem mark all in unlock.
Ta postopek moram ponoviti vsaj 8x da mi odklene vsa sporočila :S Pa še ne prepozna mi več od koga je SMS ampak piše samo številko čeprav ga imam v imeniku.
Tako da program leti iz telefona :) Ne priporočam!

DuleKrtola ::

Meni je pa všeč tale tipkovnica od opere mobile:

Obstaja kakšna aplikacija, ki naredi tako tipkovnico v celotnem OSju? Ker tale symbianova mini querty je useless

Zgodovina sprememb…

martincek1 ::

Ne obstaja.

Zame je ta Opera built in tipkovnica useless. Še na to mini qwertz je laži pisat imo :)

+ meni osebno je všeč, če lahko pišem v slovenŠČini :D

Zgodovina sprememb…

A ni neki dayhand input? Z njim se spreminja tipkovnico?
Bom malo pogledal.

bond007 ::

Sicer se da v operi spremenit tipkovnico na privzeto, samo potem ne moreš uporabljati auto complete www naslova pri pisanju se mi zdi. Naprimer napišeš "sl" in da ti samo predlaga slo-tech.

marqo007 ::

Imam velik problem. Moj mobitel noče sprejemati smsov in prikazati neodgovorjenih klicev. smse prejmem samo če jaz pošljem sms šele pol mi jih nameče več naenkrat. To se že vleče cel teden. Obstaja kakšna rešitev ali naredim hard reset? lp

+ meni osebno je všeč, če lahko pišem v slovenŠČini :D

Se da uredit aplikacijo in dodat šumnike. Delam na tem. Bom ULjal če mi rata

Bananovec ::

marqo007 je izjavil:

Imam velik problem. Moj mobitel noče sprejemati smsov in prikazati neodgovorjenih klicev. smse prejmem samo če jaz pošljem sms šele pol mi jih nameče več naenkrat. To se že vleče cel teden. Obstaja kakšna rešitev ali naredim hard reset? lp

Se mi je že zgodilo 1x. Pokliči na Mobitel (oz. pokliči svojega ponudnika telefonskih storitev) pa ti bodo tama vse povedali kako in kaj.

WaterBoy ::

Imam vprašanje. Sem si naštimal odjemalec pište za gmail račun. Sedaj pa ko rpenese glave sporočil, jih nikakor ne morem zbrisati, in ne želim da se mi stalno nalagajo na pomnilnik telefona. Ve kdo kako jih odstranim.

azazel77 ::

Torej, ker sem imel mobitelovo produktno kodo nisem mogel posodobit telefona na V40, zdaj sem Product code spremenil na 0559299 in še vedno mi povsod napiše da zame ni na voljo nobenih posodobitev. Kodo sem spreminjal z NSS, in če zdaj "preberem" kodo napiše tanovo (0559299), tako da mislim da koda štima. Kje je problem?

LP

azazel77 ::

Ok, sem rešil. Ni šlo z Ovi suite ali preko telefona, je pa posodobilo z Nokia Software updater.

Glede problema z neprikazovanjem SMSov in zadnjih klicev, meni je nazadnje pomagal hard reset.

LP

zile ::

A se da fleš na fotkiču uporabit kot lučko ? Se pravi da je vedno prižgan, kadar ga/jo potrebuješ.

na ovi store mas zaston aplikacijo brightlight, obstajajo pa tut take k obvladajo morsejevo abecedo

denabiker ::

PhoneTorch mi je dobra, ker imaš še na voljo tudi zaslon (belo ozadje - zadovoljivo svetilnost namesto kakšne svetilke)

amacar ::

men osebno je najboljši program za lučko strobe ( lahk še utripanje naštima), ker pri torchlight se mi je zgodilo, da sm po zagonu aplikacije moral ponovno zagnati telefon.

zile ::

Hvala za odgovor.
Ko sem dobil sms na telefon in sem se hotel povezati mi je napisalo:
We're sorry
Ovi Store is currently not available for your device. (Nokia XpressMusic 5800)
Please check back as new Nokia devices are being added frequently.
You can also visit http://store.ovi.com on your PC for help and information about compatible devices.

Kaj zdej to pomeni Sicer bom probal kasneje, amapk ali se aplikacija lahko sname preko računalnika in browserja, ali samo preko GSMja

En je razlagal, kaj so mu odgovorili za mobitelove telefone: rdeč telefon lahko posodobiš na v40, za modrega pa še ni na voljo novejše različice od v31. To je izjava od nokijine podpore. :D

Seveda, na začetku so se pod Balkans koko prodajale samo rdeče Nokie 5800. Vem, ker sem naročil modro, prinesli so mi pa rdečo...
Nadaljnje Nokie modre barve so pa že imele Mobitelovo lastno produktno kodo...

Steinkauz ::

Am WTF v čem je še razlika poleg barve ohišja, da ne morš dat kode :|

tommy boy ::

A ve mogoče kdo zakaj mi včasih ko se oglasim na klic ne dela zvočnik, tako da osebe na drugi strani ne morem slišati, mikrofon pa dela normalno?

ah, jst sm kupu mobitel moder in ma balkans kodo, kupljen 9. februarja lani, torej prva pošiljka

edit:
@tommy boy: prve serije so imele problem s slušalko in je včasih crklna, bi znal bit to problem, je pa seveda pod garancijo popravilo, od kdaj pa maš mobitel?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bor H ()

destiny ::

tommy boy, s tem sem tud jest mel težave. Pomagal ni niti večkratni hard reset. Vendar po nadgradnji na v40 in hard resetu zaenkrat tega pojava še nisem opazil...

tommy boy ::

Mobitel imam od lani, od junija nekje se mi zdi. Verzijo imam 31. ... A je v40 na voljo za download prek Ovi?

js osebno je izjavil:

Seveda, na začetku so se pod Balkans koko prodajale samo rdeče Nokie 5800. Vem, ker sem naročil modro, prinesli so mi pa rdečo...
Nadaljnje Nokie modre barve so pa že imele Mobitelovo lastno produktno kodo...

a tako, jaz sem pa mislil, da je to traparija glede na barvo ohišja.

ah...na ZAČETKU, februarja sem kupil MODER mobitel z BALKANS kodo, kaj je kle nerazumljivega?

cankarales ::

denabiker je izjavil:

koliko se kaj poslabša odzivnost touchsreena, če daš folijo gor? A so dejansko res takšne hude razlike med folijami? eni so prav oderuški, saj hočejo imeti tudi po 20 eur za eno folijo, nekateri pa 1 euro, samo vprašanje, če je res tista toliiikooooo boljša, da se ne poznajo odtisi, ne blešči in bla bla.

Kaksno mnenje imate o taksnem etui-ju?
http://www.bolha.com/oglas383676303/gum...

se mi bolj dopade takšen:
http://www.bolha.com/oglas383307003/sli...
samo se bojim, da bo predebel ratal. Že tak sem imel prej N95, pa imam dovolj "cigl" variant.

Glede upgrade meni ponudi to verzijo: 31.0.101
Imam pa trenutno star FW nek v20.... - kupil sem rabljen telefon.

kdaj pa bo v40 na voljo tudi za nas, brez menjavanja product code itd.?

Gumijasti etui ni dober ker samo dobiš dodatno težo in velikost telefona pa še razteguje se in rata zelo ohlapen in res grdo zgleda. priporočam pa tale etui http://www.mimovrste.com/artikel/182005... od mimovrste=) ki res zaščiti telefon. sam ga uporabljam še nekaj mesecev in sem res zelo zadovoljen. zraven dobiš tudi stojalo za gledanje filmov ;)

-------

Cankar™

amacar ::

ja sej to je original torbica. Stojalo pa itak dobiš že v osnovnem paketu zraven.

e-marko ::

Baje že en čas ne dajejo več teh reči zraven.
...somebody, somewhere...

Mare3 ::

Jaz bi pa prosil za najenostavnejšo razlago kako uporabljati GPS na tem telefonu brez povezave na internet. Na telefonu imam Ovi Maps ter Google Maps z Nokia Ovi Map Loader sem namestil Zemljevid Slovenije. Problem je da mi noče in noče najti signala GPS. Sprašujem seveda zato ker če bi šel na kakšno potovanje po drugi državi in bi uporabljal GPS na telefonu, da nebi vzpostavljal povezave z internetom in bi mi zastonj našel satelite. Je treba na telefonu kaj spremeniti zamenjati na novo naložiti? Prosim za razlago. Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare3 ()

WaterBoy ::

Saj najde satelite po dolgem času, seveda brez vklopljenega a-gps, z njim pa veliko hitreje.

Tako je, naložit moraš mape tiste države kjer voziš, za iskanje satelitov pa uporabi nekaj kb podatkov, zato da hitreje najde satelite, drugače pa kar traja.

Mare3 ::

No saj to je problem če sem v tujini in vklopim internet mi bo sigurno pobralo dosti denarja. Hvala vam.

CleanPower ::

a kdo ve kok je cena na kilobajt v tujini za đabest(nevem, sej mogoče je za vse pakete enak)?

http://www.mobitel.si/ceniki/info/evrot...

če pa te zanima za izven EU pa pobrskej po strani in odkril boš čudež, tudi sam lahko kaj najdeš...

C_AGUILERA ::

NoXy je izjavil:

Ko jo hočem naložit napiše napaka certifikata oz certifikat je potekel nekaj takega. Kaj že moram nardit ? jo podpisat s čim že ?

če je potekel, pol datum zamenjaš recimo na 2009....če pa je napaka cer. potem jo pa signaš
<333333 http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M&sns=fb

CleanPower ::

če pa te zanima za izven EU pa pobrskej po strani in odkril boš čudež, tudi sam lahko kaj najdeš...

sori.

gepard69 ::

Kako se vnese koordinate v garmin na 5800 če maš naprimer podatek N 46° 2' 7.58" al pa E 14° 39' 29.23" Garmin na Nokiji nima sekunde ampak samo minute z decimalko. Če karkol druzga vstavim mi zgreši za nekaj 100m.

Oziroma a je možno, da pride do take razlike med Garminom in Google Earth.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gepard69 ()

hehehe koliko si pa star?

če še nisi naredil osnovno šolo si malo preberi o koordinatah
Geographic coordinate system @ Wikipedia
http://home.online.no/~sigurdhu/Deg_for...

krentam ::

Meni se je čisto zj*bala ...rdeča lučka je začela svetit neprestano (baterijo požre v enem dnevu), imam probleme ko telefon ugasnem (se noče vžgat s kartico če je notri) , meniji delajo počasi, kljub temu da je biu telefon updejtan...vglavnem nokija 5800 je najslabji telefon kar sem jih meu..še dobro da si v tem tednu omislim xperio..
LP
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H

ja, men je pa začel avto rjavet po 14 letih, nikol več takega

si kdaj slišal za servis? garancijo maš pa uveljavi, razen če te je strah da pogruntajo da si grdo ravnal z njim?

FeniksX ::

Mam od junoja 2009 pa še kr dela vredu :P

krentam ::

Bor H garancija je bila uveljavlena ker se že enkrat ni hotel vžgat...
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H

Sj garancija ostane...
««
62 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37487261 (45276) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402735 (2157) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24237080 (18235) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011523 (5706) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7113313 (12554) bond007

Več podobnih tem