» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
63 / 81
»»

martincek1 ::

WOW krentam, upam da si edini, ki tega ni vedel!!

Bor H ::

Sej sem reku krentam, men je pa baterija na laptopu crklna, wow, a je zato HP jajc?

ivanuscha ::

Ali ima še kdo probleme z wlan-om, meni kar izgine in ga ne najde nekaj časa več, potem pa se spet pojavi.

js osebno ::

nov firmware je - v50.0.005
Zaenkrat je dostopen samo v azijskih regijah -.-

denabiker ::

TO!

Kolikor sem bral changelog je precej sprememb na bolje

Je že kdo sprobal? Za balkans red še ni na voljo. Bi bilo potrebno spremeniti kodo.

ne ve se še, če je firmware res od nokie, ali pa je samo delo nekega navdušenca... Na azijsko kodo pa ne spremenim niti pod razno.

kle je changelog: http://forum.dailymobile.se/index.php/t...

če je quickoffice res integriran pol niti ne rabm več hackanga telefona, kul! skrajn cajt da spet nardim hard reset

@Bor H
Quickoffice je preizkusna verzija, I suppose.

EDIT: včeraj je bila na a2phone.com verzija za APAC regijo (azija), danes pa se je pojavila tudi za evropo.

tukaj, če ima kdo pogum za flashanje

Zgodovina sprememb…

Dejansko me mika da bi probal

jnce ::

kot vidim tudi z novo posodobitvijo nebomo deležni kinetic scrollinga na spletu :(

baje da je ampak da ni najbolj efektivn, sicer pa a kdo še uporablja built-in browser? a ni opera svetlobna leta pred njim?

Menda da je kinetik v browserju čisto vredu.
@Bor H
Erepublik deluje preko default browserja. Preko Opere se nekateri meniji ne odprejo.
Pa še, trenutno imamo na Nokiah 5800 browserje verzijo 7.0, pri novem firmwareu pa je verzija 7.2

Katero opero uporabljate? Mini ali mobile? in predvsem kakšna je razlika

Mini je hitrejša ampak ne podpira skirpt, mobile ma pa odzivnejše menije, laufa bolj tekoče.

ok, erepublik in razne flash zadeve greš na vgrajen browser, za karkol druzga pa lepo zahaklaš Opero in je

Baje da imajo eni resne težave s tem FW-jem in da naj bi bila neka beta verzija pravega v50... :)

nekakšna beta ja. Izgleda, da jim je firmware ''ušel'' ven. Leaked kao.

C_AGUILERA ::

jz uporabljam opero mobile, je ful vredu. kot nalasc za touch mobi. ej...torej bo treba se mau pocakat za v.50, da bo na voljo za balkans red :)
<333333 http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M&sns=fb

je že, ampak pač leakana verzija

sem probal dans inštalirat pa mam probleme z inštalacijo potrebnega softwerja, mogoče se jutr še mal poigram, še bolj verjetno pa počakam kr lepo da pride official

na official se bo pomoje še kar čakalo. Kolikor razumem številčne oznake je v50.0.005 samo nadgradnja vseh funkcij. 005 pomeni, da prav veliko bugfixov še ni bilo...

bond007 ::

v50.0.005 je že na NSU za balkans red kodo...

žal preko FOTA še ni, poročam čez kako uro

bond007 ::

Tko na prvi pogled:
- hitrejše odpiranje menijev
- neki so popravl movie player, ker mi sedaj spet delajo filmčki, ki mi na v40 niso (še prej v30 pa so normalno delal)
- kinetic scrooling v vseh menijih
- music player posodobljen in res hitro loadanje muzike
- cca 50MB prostega rama ob zagonu (CFWji ga bodo pomoje brez problema spet sravl na vsaj 60 MB)
- posodobljen web browser (čeprav sam raje uporabljen opero mobile)

prek OTA ga še ni.. -.-

ravno posodobil preko OTA ^^. Daje n97-like občutek. (že od začetka ena sisemska napaka...)

Ni nekih blaznih sprememb, morm sicer še prevert kako je z glasbo ampak drugače je pa vse po starem več al manj, mogoče je edin vredno oment browser, ki gre po novem sam v full screen ko se naloada stran

dev ::

Neki je blo govora da bo quick office vključen v ta fw, ampak js ga ne vidim. Mogoče bi mogu narest hard reset? :|
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

e-marko ::

Heh, sistemsko napako je tudi meni javilo. V naslednjem poskusu vse ok.

LP
...somebody, somewhere...

Sem jst naredu hard reset pred in po inštalaciji FWja in ni quickoffica

Torej ne bo kakšnega sranja, če nadgradim? :)

Ne bi rad potem obžaloval nadgradnjo.

dev ::

Bor H je izjavil:

Sem jst naredu hard reset pred in po inštalaciji FWja in ni quickoffica

Ok hvala, sam tok da vem da ne bom brez veze delu hard reseta.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

Browser deluje precej lepš, nasplošno je telefon bolj odziven, kinetic scrooling v menijih pa tud sede :)

denabiker ::

naj bi bila tudi izboljšana kamerca- kvaliteta slike

Upgradal, vse normalno...Hočem prižgati telefon ... brez odziva. Upam na najboljše!

meh. Men Ovi Suite ne prepozna telefona... -.-

Bodi srečen pa ne updatat, da te ne zadane isto kot mene. Omg kako je to mogoče... -.-

Tale firmware update je bil "izsiljen". In to je glavni razlog za vse težave.
Še ena: predvajalnik glasbe ne dela - zaštekov je.
Telefon čaka na hard reset...

Zgodovina sprememb…

Kaj potem se splača updejtat?

At your own risk... izgleda da se bom naučil uporabljati tudi jaf tool :)

Meni zaenkrat nič ne šteka.

Zakaj pa naj bi bil ta update izsiljen? Kdo bi lahko Nokio v nekaj silil??

Zgodovina sprememb…

Predvčerajšnjim se je na spletu pojavil prvi v50 firmware. Brazilski. Nato so se včeraj pojavili APAC in EMEA firmwari. Na spletu. Ker vsak nov firmware v geek krogih povzroči pravi hype bi si pri Nokii naložili kar nekaj khm sranja. (emaili, etc) Ker je bil firmware kar precej končan, so ga dali ven. Včeraj za APAC regijo, danes malo pred drugo uro popolne pa za EMEA regijo (Evropa). To vem zato, ker že od predvčerajšnjim na vsake 15 minut čekiram OTA menu na telefonu.
Še en dokaz: najprej se je firimware pojavil v APAC regiji, čepraj je bilo vedno do sedaj tako, da je firmware dobila najprej EMEA regija (mi :)), v nekaj urah APAc, čez kakšen teden rm-428 (Amerika)... Tukaj pa je bila najprej na vrsti Brazilija...

Firmware, opažam, je za razliko od v40 (ki je bila popoln port iz Nokie 5530)tokrat bolj samosvoj. Portali so nekatere stvari iz N97, N97 in X6 firmwarea. Recimo, v predvajalniku glasbe je v statistikah moč najti možnost "masovni pomnilnik"... Novi browser me je pozitivno presenetil...

Zgodovina sprememb…

js osebno je izjavil:

@Bor H
Quickoffice je preizkusna verzija, I suppose.

EDIT: včeraj je bila na a2phone.com verzija za APAC regijo (azija), danes pa se je pojavila tudi za evropo.

tukaj, če ima kdo pogum za flashanje

maš kšn nadomestn link?

EDIT:Čez 15 se začne akcija, upam da bo delal!

Zgodovina sprememb…

Vam dela vredu nov firmware ? ? ?

Ok naložil now firmware... dela super... brskalnik je waw !!!..
Kaj vi ste slučajno naredili hard reset? ... ker naj bi bil vključen tudi office program ampak ga ni ..

Quickofficea ni. (je na mojem forumu, če ga že potrebuješ)

Po Hard resetu in nekaj urah nazaj-nastavljanja :)) dela ko urca. telefon je odzivnejši, ekran tudi, browser je izničil opero mobile (ker imam UMTS v hiši). Čakam še nadomestek za free isms. Drugače je pa precej kulsko tole :)

Opero že brišem iz telefona...
Ti si nisi naredil backupa? Nastaviš še 1x vse znova ?

Imam backup, pa mi je fino odkrivati nove nastavitve etc. Po vsakem hard resetu popolnoma spremenim telefon...

Aha... ko bom mel mal več časa (=vikend) bom probal tudi jaz narediti hard reset... Back up pa imam za vsak slučaj narejen na računalniku..

Flashanje preko Phoenixa po parih urah komplikacij končano. Naložen tanov FW 50.0.005, zaenkrat super. Uhh sm si oddahnu! :))

Pa še backup imam na računalniku .. superca :D

PS: Imam tudi QuickOffice :D

Zgodovina sprememb…

amacar ::

evo, sm naložo posodobitev preko wifi-ja tak da je zgleda official. Vse deluje ok. Me pa moti, ker v glasbi ni več možnosti iskanja. Ne vem, kaj ste se vsi v office vpičli, kot da ga do sedaj niste mogli z neta zastonj dobit.
««
63 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37486933 (44948) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402713 (2135) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236890 (18045) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011481 (5664) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7113193 (12434) bond007

Več podobnih tem