» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
21 / 81
»»

Mobidick ::

pa če bi bila še manjša slikca, bi se še lepše videlo. Dajte prosim večjo no.
The future is digital!

Good Guy ::

Matr, je težko 2 strani nazaj kliknt?

"razpoka"

"razpoka"

težko je..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Klemzz ::

pa če bi bila še manjša slikca, bi se še lepše videlo. Dajte prosim večjo no.

Zgleda je tut na slikco težko kliknt ne? Zakaj rabš večjo? Dobr se vid v čem je problem...

Dejan99 ::

Fora je v tem da noht noter vtakne.

kitl76 ::

Postriže si jih naj pa ga ne bo mogel :)

bluefish ::

do konca leta, ko bo SE predstavil Idou bodo že naredili kaj novega.

Kla_Man ::

Tudi jaz sem včeraj kupil rdečo pri Tušmobilu pa nima razpoke. Narejena na Madžarskem. Me pa zanima kako se firmware posodobi preko telefona in ne preko računalnika.

Ali imajo sivo-črnega tudi?

WaterBoy ::

Kaj se bol splača vzet Invisible SHIELD za samo ekran ali full body? Zanima me predvsem zasčita po straneh in na zadnji strani.

Pri Tušu so imeli le rdečo ali modro.

Mr.Nice ::

Sem pravkar namestil zaščito proti praskam allsop, ki jo dobite v Mobitelovih trgovinah za 15€ in moram reči da že dolgo nisem tako denarja vstran metal. Bolje bi ga bilo dati klošarju. Prva stvar: je modre barve in tako cel ekran vleče na modro. Je mehko kot pe vrečka in z nohtom jo brez težav poškoduješ. Za primerjavo sem nekaj časa uporabljal telefon z originalno folijo (tisto s črtami) pa ni po enem dnevu imela toliko prask, kot ta po 5 minutah. V glavnem piece of shit!

A ve kdo kje bi se pri nas dalo dobiti www.clear-coat.com folije? Najbližje sem jih našel v Angliji.

WTF?kaj ti si modro folijo nalepil hehehehe jaoo tista modra je kao zaščita pred ono pravo folijo,sicer pa ti piše poleg remove me in če ne znaš brati,potem je to tvoj problem.Jaz sem jo kupil tudi pri mobitelu in sem zadovoljen z njo(ALLSOP) in je prozorna!In nikakor modra.Tudi prask ni, pa tudi prstni odtisi se ne vidijo ....Tak da, meni je zakon folija, čeprav se mi je naredil en mehurček, ko sem lepil folijo na screen, pa tisto se lahko spregleda, ni moteče.

lp
Dont worry.......be happy!!!:)

Kla_Man ::

Potem očitno sivo-črnih sploh ne prodajajo pri nobenem operaterju ali kako?

Jaz pa ne vidim sploh potrebe po tem da bi si kupil zaščitno folijo. Telefon bom imel kmalu že 2 meseca,pa nimam še niti ene praske gor (po nesreči mi je že 3-krat padel, k sreči, na mehka tla). Tisti prstni vtisi ki se naredijo na ekranu jih preprosto ščistite s krpico (priporočam tisto za očala) in je stvar rešena. Ekran je kot nov, brez heca. Je pa res, da če nosiš telefon vsepovprek med ključi in drugih trših materialih, je mogoče folija potrebna. Vendar ob normalni uporabi ne. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kla_Man ()

kersegas ::

sive so NAM verzija, za severno ameriški trg...

jaz delam v službi takšne stvari, da se hitro znajde kakšen kovinski opilek ali pa kakšna žička v žepu, ki lahko hitro spraska ekran.Sploh, če uporabljaš priložen etui in se znajde noter kakšen delček.
Meni ne gre update preko fona, mi napiše napaka v povezavi, kaj moram nastaviti, da se bo posodobilo normalno?Imam FW v 20.0.12, sem videl da je nov update na voljo v tujini, pri nas pa še ne, ali pač?

Tomay ::

@Mr.Nice
Sem med tem že sam opazil. Ni pa primerjave med to folijo in invisible shiled. Zame je ta allsop vseeno stran vržen denar.
Voodoo 4Ever

Torej še vedno se spplača kupit invisible shiled za celi telefon ali je to stran vržen denar in se bol splača sam za ekran.

npl ::

Pozna kdo mogoče kakšno aplikacijo za to Nokio, da bi jo lahko uporabljal kot zunanji GPS sprejemnik?
Podatke o lokaciji bi po bluetooth-u pošiljal na prenosnik na katerem bi imel nameščen program za navigacijo.

Mene pa zanima, če še obstaja aplikacija katero sem imel na 7650 pred davnimi leti ko si lahko preko aparata upravljal TV reciver itd... Kokr da bi imel univerzalni daljinec.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kitl76 ()

Dvomim da ta aplikacija obstaja saj telefon nima IR vmesnika. :)

iaan ::

Zdravo!

Jaz imam eno težavo in sicer ko hočem mojo Nokio priklopit na domači WLAN moram vtipkat neki PSK ključ. Verjetno koda od interneta. Jo napišem pa mi nekaj cajta šteka pa piše "Dostopna točka znana" potem pa se pokaže opozorilo neki neveljavni ključ in me vrže ven. Kaj morm naredit??!?

lp

meho18 ::

mam eno vprašanje... js sm posodobu zdj ta najnovejši softwear 21.0.025 ... in mi ševedno ne sveti rdeča lučka za opozorila... a mogoče ve kaj bi blo lah narobe??? v nastavitvah je vse vključeno....

Tomay ::

Invisible shield za cel telefon po moje ne zgleda lepo, ker je iz večih kosov in čutiš robove. Jaz sem namestil samo sprednjo, hrbtno in zadnji stranski. Glavna zaščita pa je po moje potebna za ekran. Hrbet pa ni "glanc" tako, da tam praske ne bodo tako hitro vidne.
Voodoo 4Ever

Ice-Heki ::

@iaan: PSK ključ ni koda za internet. Gre verjetno zato, da imaš na WiFi routerju vključeno Wpa-psk zaščito; to pomeni, da se ti ne more vsak povezati na router, pač pa samo tisti, ki pozna šifro. Le to lahko spremeniš na routerju, vendar pozor(!) - če jo zamenjaš, potem jo moraš zamenjati tudi na vseh računalnikih.

Shad0wM4n ::

meho18, to misliš za zgrešene klice ipd.? Sej ti ne bo svetila rdeča... pač bela ti bo sedaj utripnala 2x na vsake 5sekund namesto vsakih 15 sekund.

meho18 ::

aja... bela mi pa utripa ja... samo na nekaterih slikah tega telefona sveti una rdeča črta okrog... al pa modra kera kol pač že je....Shad0wM4n hvala za odgovor....

Kaj pa je vse izboljšano v novem FW?Razen tega,da ti lučka sveti vsake 5 s?Je odzivnost še kaj boljša?Je dodana kakšna nova uporabna aplikacija?Tu sem tudi prebral, da je nekaj v zvezi s kamero boljše...
Ker meni se je ene parkrat naredilo to, da ko sem prižgal kamero je bil kr črn zaslon in nekak ni bla vidna slika, potem ko sem preklopil na video način se je pojavila slika....

martincek1 ::

Kot je nekdo nekje rekel: justfuckinggoogleit.com , razen če si ženska oziroma star do 10 let, potem ti je oproščeno :)

1. Hitrejši boot-up
2. lučka za zgrešene klice/maile/sms-e utripa poljubno hitro...
3. Aplikacije so preimenovane v Apps, Music Player v Music Plyr - mogoče ne za SLO jezik..
4. hitrejše delovanje kamere
5. izboljšan handwriting recognition
6. hitrejše delovanje telefona overall.
7. hitrejši prehod med landscape in portrait

rečmo d so to glavne stvari - nism lih slovnično "prevaju" k se mi nekam mudi :D

lp

vem, da google najde vse:DToda če iščeš potem najdeš tudi slo tech in ali ni na koncu tudi vseeno?:D

ja, samo v tem času v kerem si napisu post bi lahko najdu odgovor na drugi strani, pa še jest ne bi imel dela :D

Pozdravljeni.

No zgodba je sledeča. Sem lastnik Nokie 5800 XpressMusic, kupljena pri Simobilu in vsi veste da se Simobilovih nokij ne da posodobit, brez da bi izgubili garancijo, a tu se motite. In sicer so mi na servisu Nokij Teleray na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani, zamenjali Simobilov softwer z Mobitelovim, brez da bi zgubil garancijo in mi namestili softwer verzije 20, ki sem ga pa potem še prek *#0000# nadgradil na verzijo 21. Ker je to uradni servis in je bil telefon še v garanciji je ves ta postopek brezplačen. V eni uri sem prišel telefon iskat in deluje brez problemov.

fajna informacija, hvala ;)

iaan ::

Hvala Ice-Heki...
Mi še lahko mogoče poveš ki se pogleda za to šifro?
Sem celi router obrnu pa je ni nikjer!

roli ::

Nekje v nastavitvah pod wifi ali kaj podobnega. Odvisno od modela routerja/modema. Sigurno pa nekje mora bit!
http://www.r00li.com

goby ::

Invisible shield za cel telefon po moje ne zgleda lepo, ker je iz večih kosov in čutiš robove. Jaz sem namestil samo sprednjo, hrbtno in zadnji stranski. Glavna zaščita pa je po moje potebna za ekran. Hrbet pa ni "glanc" tako, da tam praske ne bodo tako hitro vidne.

Z Ivisible Shieldom za cel telefon sem zelo zadovoljen. Tudi jaz sem, tako kot TOMAY pred mano izpustil tisto folijo na robovih zgornje strani (se res zatika pod prsti). Torej nalepil sem na sprednjo stran, zadnjo in stranski spodnji del. S ključem lahko drsaš po foliji kolikor te je volja pa se ne pozna nič. Preizkusil sem tudi z olfa nožem (na ostankih folije) in sem moral kar pošteno pritisnit, da je šlo skozi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: goby ()

UrbanGipsy ::

Imam sledeč problem: v zgornjem desnem kotu Nokie mi nonstop utripa pismo ikona, kot da imam neke nove maile, smse...ko kliknem gor, mi napiše "SIM memory full", čeprav je SIM kartica popolnoma prazna - ni nobenih cifr gor. Je imel kdo slučajno isti problem? Bi bilo mogoče treba nekako formatirat SIM?

hvala..

e-marko ::

Pa imaš novejšo SIM kartico ali še ono staro? Ker meni so jo ob menjavi telefona brezplačno menjali, saj sem imel še staro (modro). Ne pravim, da je pri tebi to razlog ampak možno pa je...

LP
...somebody, somewhere...

Venturer ::

Zdravo!

Simobilovo 5800 sem posodobil na v20.0.012, s spreminjanjem product code. Kot informacijo naj povem , da so mi na Telerayu zatrdili, da s spreminjanjem kode ne izgubim garancije in da lahko sam izvedem posodobitev take vrste. Ker je na voljo že nova verzija v21, sem jo poizkušal naložiti preko telefona, tu se pa zalomi. Nimam wireless, tako da sem poskušal povezavo z internetom vzpostaviti preko gprs, kar pa ne gre, saj telefon javi: strežnik se ne odziva. Na splet lahko drugače z iskalnikom normalno dostopam, tako da povezava prek gprs deluje.
Ve kdo kaj bi bil lahko problem oz. je sploh možna posodobitev prek gprs.

Hvala in lp

kak ste si lahko nekateri že namestili nov FW, če pa meni Nokia sopftware updater nena najde novega FW le 20....
preko fona pa mi napiše napaka v povezavi....
Kaj je narobe?

Klemzz ::

Naložil smo preko *#0000#->options->check for updates.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemzz ()

Lukeatluke ::

Pa je kaj boljši?
Nekje sem bral je predvajalnik čisto mimo in da tudi splet počasi dela.No, men je splet že na v11 čisto ok prek wlan delal, nobenih problemov, dokaj hitro naložilo itd.

Upsi...Že nalagam v21 :P Upam, da bo vse ok :)

Zgodovina sprememb…

DamijanD ::

Vprašanje bolj o garminuXT kot o telefonu. Kaj točno pomeni detour? Ali se da naredi poljubno pot torej start via "kraj 1" via "kraj 2" cilj?

pa kaj imam samo jaz takšne probleme, da mi noče naložit ne preko kompa in ne preko *#0000# :S

Lukeatluke ::

spremeni product code pa ti bo...
jaz sem ravno posodobil...iskreno rečeno nisem ravno navdušen, nekaj šteka, spremembe nisem ravno opazil...še!?...

drugače pa mi je kar ene 5x prekinilo povezavo pri tem, ko je downloadalo posodobitev, ampak je slo vsakic malenkost naprej in je bilo kmalu konec...potem pa samo še namestitev, restart, in voila...

goby ::

Vprašanje bolj o garminuXT kot o telefonu. Kaj točno pomeni detour? Ali se da naredi poljubno pot torej start via "kraj 1" via "kraj 2" cilj?

DETOUR - a deviation from a direct route or course of action [French]

Deviation from those parts of a route where movement has become difficult or impossible to ensure continuity of movement to the destination. The modified part of the route is known as a "detour."

Pinzl ::

Živjo,mene pa zanima ali ste opazili da so slušalke manj glasne pri tej nokiji kot pris starejših modelih,namreč pri prejšnji nokiji(6288) če sem dal do max glasnost so me začela boleti ušesa,tukaj pa je na max glasnosti mogoče 60% prejšnjega maksimuma.
V bistvu me zanima a se da nmardit te slušalke kj bolj glasne ali naj raje kupim druge slušalke in če katere.

Kvliteta teh slušalk ki jih dobiš v kompletu baje ni lih najboljša tko da ja, bo treba druge kupit. Samo glede na "bolečino v ušesih" se sprašujem kaj ti bodo? :)

AlesSLO ::

Mene pa zanima kaj je potrebno nastavit, da mi nebi Gmail na telefonu nalagal vseh starih 5000 emailov, ki jih imam na Gmail računu, ampak da bi nalagal samo nove.

Hvala, LP

Ice-Heki ::

V nastavitvah od Googla naštimaš, da ti POP3 deluje samo od danes naprej (in ti prenaša samo nove maile).

AlesSLO ::

Sem že našel in deluje. Najlepša hvala.

LP

UrbanGipsy ::

No pa sem dobil stojalo za avto in polnilec. Evo se slikce. Okvir, ki ga drzi je nastavljiv po vseh smereh. In nokia tudi dobro stoji not. Ni variante da pade ven. Kot se vidi na sliki je tudi odprtina za lock gumb in pa fotoaparat gumb, ki v tej funkciji igra tudi varovalko, ki jo moras pritisnit, da 5800 dobis iz ohisja drzala. Zadnja stran je odprta, tako da lahko snemate tudi svojo Rally voznjo. :) Vakuum pa prime kot satan ze na leseno mizo.

Ima mogoče kdo točno ime modela tega avtomobilskega držala?

delfinus ::

Egzaktnega imena ni, ker to je kitajski no name produkt. Na notranji strani drzala je samo oznaka 5800, to je vse. Vec info tu: KLIK Sicer pa mi sluzi idealno.

lp, d.

topir ::

A se da takšno držalo kot je na sliki kupit kje v sloveniji? Bi proso info, ceno, link,... kar koli.
lp

delfinus ::

Mislim, da ne. Nekaj podobnega prodajajo na Bolhi. A tam je 20 EUR in se to brez polnilca. Mislim, da ceneje kot v UK in preko Ebaya, ga nikjer v EU ne bos dobil.
««
21 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37485325 (43340) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402658 (2080) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236135 (17290) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011240 (5423) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112720 (11961) bond007

Več podobnih tem