» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
20 / 81
»»

MTB ::

Hm, no, potolažen, ker le nisem edini. Začuda še nikjer nisem zasledil, da bi kdo podobno postokal.

Xgeneration ::

izšel je nov firmware, v2.1, ki ful izboljša snemanje in fotografiranje s kamero! pri nas še sicer ni na voljo!

več tukaj
LP

delfinus ::

MTB, hmm verjetno se se niso poglobili in ne posvecajo pozornost ikonci zgoraj levo, ki kaze na kaksen nacin se prenasajo podatki, ali pa malo uporabljajo net, ali pa uporabljajo net, ne da bi sli preko te bliznjice na prvi strani. Sicer pa imam jaz Firmware 20.0.012. Torej se bug ze vlece.

@Xgeneration- popravek je v21 in ga čisto normalno potegneš dol, ampak preko telefoa, ne preko PC Suite.
@delfincek - ja, očitno. :( Vse je to ok, dokler it tujine ne dobiš računa za prenos podatkov, čeprav si v dobri veri brskal preko wlana v hotelu.

Kla_Man ::

In kakšna je razlika med v20 in novejšo v21, jaz je še nisem opazil...

Good Guy ::

In kakšna je razlika med v20 in novejšo v21, jaz je še nisem opazil...

poglej na prejšno stran
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Lukeatluke ::

Razlika med v11 in v20 je zelo zelo velika, še posebaj touchscreen.
Brskanje med sms-i, priceless:D

Sprašuje med 20 in 21!

MTB, točno tako. Za razliko med v11 in v20 sem opazil precejšnje izboljšanje telefona. No pri v21 sem celo opazil spremembo. In sicer tista lučka ki utripa ob zgrešenih sms-ih, klicih, email-ih, utripa 2-kratno ter tudi z razmikom le 5 sekund, ne 15 kot prej. Odlično tole, sedaj se takoj opazi če te je kdo pogrešal. 8-)

Druge razlike imate napisane tukaj, v angleškem jeziku:
http://nokiaaddict.com/2009/04/20/stop-...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kla_Man ()

edge540 ::

>>A je že kdo poškodoval ekran morda?

Ja, lepa 1 cm praska sredi ekrana, sem ga brisal ob kavbojke pa je kamenček vmes bil...

Drugače pa iz v20 -> v21... kaj še komu lučka za neodgovorjen klic/sporočilo/mail skozi utripa? Nimam nič od tega, pa vseeno utripa...

e-marko ::

Ja, meni utripa počasi.
Glede pc suite pa ne najdem rešitve. Poskusil vse kar se našel na raznih forumih in uradni strani od nokijinega supporta.
Naložil sem nov fw in razen zagona ter te lučke ne opazim nobenih drugih sprememb. Ne vem kje je tista izboljšana odzivnost in podobno...

LP
...somebody, somewhere...

martincek1 ::

hard reset?

>>A je že kdo poškodoval ekran morda?

Ja, lepa 1 cm praska sredi ekrana, sem ga brisal ob kavbojke pa je kamenček vmes bil...

Drugače pa iz v20 -> v21... kaj še komu lučka za neodgovorjen klic/sporočilo/mail skozi utripa? Nimam nič od tega, pa vseeno utripa...

Sam sem imel železno škatlico in sem pozabil telefon dati v škatlico, seveda sem stopil na pločnik in je samo tok naredilo.
Imam pikico, ki je bolj ne, kot ja vidna...ampak me moti...

Sam sem imel železno škatlico in sem pozabil telefon dati v škatlico, seveda sem stopil na pločnik in je samo tok naredilo.
Imam pikico, ki je bolj ne, kot ja vidna...ampak me moti...

ne razumem kaj se ti je zgodil?? :|

roli ::

Am resno vprašanje: Kaka lučka? Kje?
Vidim, da je v meniju zadeva vklopljena samo, da bi pa kaj svetilo ali utripalo pa ne!
http://www.r00li.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roli ()

Beli sredinski gumb spredaj rahlo utripa vsake toliko časa. Sem izklopil v nastavitvah in je ok.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: e-marko ()

V žepu sem imel:
-nokia zaščitno škatlico,
-železno škatlico velikosti cigaretne škatlice,
-v roki pa telefon...

In sem pozabil dati telefon v škatlico in potem v žep.
Seveda je potrebno dvigniti nogo, da stopiš na pločnik in je železna škatlica udarila po ekranu.Sedaj imam...

Luknica

Luknica

Zgodovina sprememb…

Rešil težavo glede PC suite. Poiskal in pognal PC Suite cleaner, ki je pobrisal vse kar je dišalo na Nokio in potem sem naložil prejšnjo verzijo PC Suite in zadeva dela! Mogoče bo komu pomagalo...

LP

Klemzz ::

Jst sm tut zdejle gor dau foljo, invisible shield, morm rečt da res ni tok preprosto, ampak za prvič mi je lepo uspel :) Namestiu sm na ekran in zadno stran, na straneh pa še razmišlam, nekako ni potrebe.

...prek telefona res najde nov firmware, kako to da NUS protestira?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemzz ()

westeren ::

Od mobitela telefon se da nadgradit samo preko *#0000# in preveri za posodobitve, pa ti prenese iz omrežja 3.5 Mb in namesti novi firmware 21.0.025 z dne 02.04.2009.
Preko kabla pa ne dobi posodobitve.
Preverjeno, deluje super.

dons probu mobitel in me je kr prepriču v kratkem grem v nakup tele napravce :P

CleanPower ::

lol ta mobitel ma že skor vsak:8)

dobr telefon + poceni... then guess why...

pač ne boš mogu bit lih jebač č boš mel tale telefon, kup si N97,Omnio HD alpa SE Idou ;) ,.. če pa ne gledaš iz tega stališča kot gledaš ti, pa bot vesel, ker bo s tem telefon postajal le še boljši :)

Wad@ ::

Hm, imam nenavadno težavo, danes sem hotel poslati e-mail, in mi je dobilo napako (E-pošta: Pošiljanje e-pošte ni uspelo. Preverite nastavitve za e-pošto. Npaka -243). Ali nekaj takega. Samo nastavitev nism nič spreminjal (siolov mail), je pa pred časom delalo use ok..any ideas?
PS: sprejemanje deluje BP
PSS: hm v X-tem poiskusu je poslalo...signal je bil dobr cel čas, poiskušal preko wana, etc..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Wad@ ()

dobr telefon + poceni... then guess why...

pač ne boš mogu bit lih jebač č boš mel tale telefon, kup si N97,Omnio HD alpa SE Idou ;) ,.. če pa ne gledaš iz tega stališča kot gledaš ti, pa bot vesel, ker bo s tem telefon postajal le še boljši :)

Čisto res, ko je n95 prišla ven je ni imel vsak.Tudi update-ov ni bilo.Čez par mescev in drastičnih padcev cen pa so ljudje na veliko začeli kupovat.Posledično pa so bili tudi pogostejši updati...

Torej, sam se ne sekiram kdo ga ima in mi bol prija da dobro dela, ker to da ga ima še nekdo ne morem spremenit :P

Iz Nokiinega support centra sem v 5 urah dobil odgovor na težavo, ki sem jo zastavil nekaj postov nazaj, zelo pohvalno.

Spoštovani!
Hvala, ker ste kontaktirali Nokia Care.
Aplikacija Search je vezana na ponudnika informacij za določeno tržišče. Tako npr. je v Avstriji ponudnik MSN Search, v Sloveniji pa Google. Ker je Nokia s temi ponudniki (in operaterji) sklenila dogovor o uporabi njihovih iskalnikov, je tudi aplikacija omejena v smislu, da za brskanje po internetu ne morete uporabljati WLAN omrežja.
Seveda pa lahko WLAN popolnoma normalno uporabljate v vseh ostalih aplikacijah, če pa želite uporabljati Google kot privzeti brskalnik po internetu, pa Vam svetujemo, da si ga nastavite kot začetno stran v spletnem brskalniku (Možnosti-Nastavitve-Splošno-Domača stran-Upor. določena).
Upam, da smo Vam bili v pomoč.
Lep dan še naprej!
Nina, Nokia Care Slovenija.

m_a_t ::

A se da mogoče kako naredit, da ti mejle razvrsti po topicu in datumu? Ker, če razvrstim samo po datumu imam celo zmedo, ker ne morem prebirat, ko so kaki topici s številnimi odgovori. Pri razvrstitvi na teme mi pa le te razvršča po abecednem vrstnem redu.
Hvala

to_mazy ::

Jaz bi vprašal zakaj mi ne odpre Garmina. Nredi se kot bi ga hotelo zagnat pa se hitro zapre.
Pri instalaciji pa mi je pisalo da ni kompatibilen s telefonom.
Pa imam Garamina za Symbian s60 3-5rd

???????????????????????????????????????

dr.Akula ::

Kdaj se odprejo mobitelovi centri? Sem iskal, pa ne najdem.
ni podatka

given2fly ::

Xgeneration ::

@Xgeneration- popravek je v21 in ga čisto normalno potegneš dol, ampak preko telefoa, ne preko PC Suite.

se vidi, da sm bolj v računalniških verzijah doma :).
žal jst ne morem sam nadgradit, ker mam simobil :).

če pa kdo nujno želi nadgradit simobilov telefon, pa se lahko najavi na uradnem servisu v ljubljani in mu to storijo brezplačno. sam bom še malo počakal, da vidim, če bo simobil (oz. verjetno vodafone) spustil skozi zadeve.
LP

roli ::

OK danes preizkusil Sygic - rezultat primerljiv z Nokia Maps. Morda malo novejše mape (kar je dobro). Ima sicer nekaj pomanjkljivosti skupnih z garminom. Torej zadeva hoče, da grepš po eni poti. Torej skreneš s poti in ti potem pove kako obrniti in priti nazaj na tisto pot. Namesto, da bi raje poiskal alternativo. Kar seveda dela kar nekaj ovinkov preden končno poišče novo pot. Čeprav tista pot je tokrat glavna cesta (na kateri je bila gužva, zato greš na drugo glavno cesto) kar je v primerjavi z garminom že veliko. Ker po hosti in po cestah, ki jih ni se ne peljem rad - take ima garmin. Tako, da je Sygic OK samo rabi še malo popravkov. Najboljši navi program je bil iGo 2008, ki pa je nažalost za samostojne navigatorje in WM.
http://www.r00li.com

Hvala given2fly, sem zrihtal in sem novi lastnik tele nokie :D
Me pa zanima nekaj, ali se da izklopit tisto vibracijo za vsakič, ko pritisnem screen?
ni podatka

dr.Akula, pod nastavitvami imaš to možnost.

Zgodovina sprememb…

Jup, to se med profili da vse nastaviti... Kakšne barve imate kaj vaše Nokie? Jaz imam modro, ker na žalost pri mobitelu takrat (za zdaj ne vem), niso sploh prodajali sive, oz. črne... Sem slišal da imajo takšno barvo le pri Tuš Mobilu. Grrrr... ;( ;)

jeanmike ::

Pozdravljeni.

No zgodba je sledeča. Sem lastnik Nokie 5800 XpressMusic, kupljena pri Simobilu in vsi veste da se Simobilovih nokij ne da posodobit, brez da bi izgubili garancijo, a tu se motite. In sicer so mi na servisu Nokij Teleray na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani, zamenjali Simobilov softwer z Mobitelovim, brez da bi zgubil garancijo in mi namestili softwer verzije 20, ki sem ga pa potem še prek *#0000# nadgradil na verzijo 21. Ker je to uradni servis in je bil telefon še v garanciji je ves ta postopek brezplačen. V eni uri sem prišel telefon iskat in deluje brez problemov.

Pozdravljeni.

No zgodba je sledeča. Sem lastnik Nokie 5800 XpressMusic, kupljena pri Simobilu in vsi veste da se Simobilovih nokij ne da posodobit, brez da bi izgubili garancijo, a tu se motite. In sicer so mi na servisu Nokij Teleray na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani, zamenjali Simobilov softwer z Mobitelovim, brez da bi zgubil garancijo in mi namestili softwer verzije 20, ki sem ga pa potem še prek *#0000# nadgradil na verzijo 21. Ker je to uradni servis in je bil telefon še v garanciji je ves ta postopek brezplačen. V eni uri sem prišel telefon iskat in deluje brez problemov.

Krasen info za vse!

Shad0wM4n ::

In potem je odklenjen ali je še vedno zaklenjen na omrežje? LP

A nisi mogel prej povedati? Mah...Je že mimo...Pač je šla garancija :|

jeanmike ::

Žal nimam nobene sim kartice iz drugega omrežja. Bom probu ko pridem domov. Zdej pa eno vprašanje. A je komu uspelo naštimat Shazam Id na tem telefonu. Meni non-stop zapira aplikacijo. Ima kdo kakšno rešitev?

jernejz3 ::

Pozdrav vsem!

Ravnokar sem dobil tole nokio in me zanima, če imate tudi drugi na desni strani gms-ja manjši razmak v ohišju ki se premika???

TribesMan ::

Preberi si kakšno stran nazaj...
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

jernejz3 ::

Tnx!.. sem pogledal komentarje in vidim, da ima kar veliko ljudi s tem problem. Sej ne da bi me tolk motilo, sam najbrž se bo sčasoma začel ful umazanije zadaj nabirat... lahko pride do vezja? hmm.. se mi ga splača nazaj nosit, glede na to, da je velika verjetnosti da bo naslednji isti, saj je očitno to kr ena serija telefonov z napako?? Hnjam....

Jaz sem ga kupil včeraj, je rdeč, narejen na Madžarskem in nima razpoke v ohišju. Kar nisem mogel verjeti.
ni podatka

kitl76 ::

Tudi jaz sem včeraj kupil rdečo pri Tušmobilu pa nima razpoke. Narejena na Madžarskem. Me pa zanima kako se firmware posodobi preko telefona in ne preko računalnika.

*#0000#->options->check for updates

kitl76 ::

Hvala, uspešno posodobljeno. In kaj je novega prinesel ta firmware. Na hitri pogled nisem opazil nič kaj spremenjenega.

Samson ::

Ce nisi opazil bolj odziven telefon, potem niti ne nucas posodobitve, hehe. Jaz bi na tvojem mestu dal nazaj na staro...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

lohk kdo prpopa slikco od tiste razpoke.. ker grem naslednji teden po ta telefon pa da pogledam za to napako..

Matr, je težko 2 strani nazaj kliknt?

"razpoka"

"razpoka"

««
20 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37485325 (43340) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402658 (2080) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236135 (17290) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011240 (5423) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112720 (11961) bond007

Več podobnih tem