» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
8 / 81
»»

Steinkauz ::

Kolk si pa dal?

Kla_Man ::

Ali bi mi lahko kdo link gor dal za Garmina? Sem iskal, pa ne najdem... Posodobili ste aparat? Če ga še niste, ga dajte, ker je razlika očitna... Super telefon, ni kaj. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kla_Man ()

Urc ::

@Steinkauz

Citiram, ker se ti ne da malo gor pogledat...

Zdaj sem si narocil z anglije nosilec za v avto, prav za to nokio, vkljucno s polnilcem. Pride poceni vse skupaj s postnino 13 EUR.

A vam tudi začne škripljat plastika če npr. dlje časa pišete sms-e?

AlesSLO ::

Pri Simobilu v Mariboru so mi rekli da ga dobijo v začetku aprila.
Lahko si ga rezervirate, in vas pokličejo ko dobijo prvo pošiljko.
Cena pa bo zagotovo manjša kot pri konkurencu, tako so mi zagotovili pri Simobilu.

LP

Yaqwsx ::

Tacas, ko bo simobil dobil ta telefon.. bo to ze stara roba. Telefon je prisel na ven decembra oni ga pa dobijo aprila.. V mobilni tehnologiji, ki tako hitro napreduje je to stara roba. Sramota za simobil!

Pa vprasanje ce bo res prisel v zacetku aprila? Ker ti datumu kr narascajo

urosh ::

V bistvu je izšel prej - samo ne v slo... V slo je od januarja... "kao"

Pinzl ::

A bi mi kdo znal povedati kaj je fora s tem da mi tiste aplikacije ki mi jih ponudi telefon za inštalacijo prepozna kot take z napako s certifikatom.

Si upgrejdal na zadnji fw? Če nisi, daj. Drugače je bil to bug v prejšnji verziji - si ga v bistvu moral ponastaviti, pa dati lokacijo na Hong Kong - pa je delalo :)
Po posodobitvi to več ni potrebno...

Lp

Urc ::

Tacas, ko bo simobil dobil ta telefon.. bo to ze stara roba. Telefon je prisel na ven decembra oni ga pa dobijo aprila.. V mobilni tehnologiji, ki tako hitro napreduje je to stara roba. Sramota za simobil!

Podpis. Baje bo tudi iPhone začel prodajat. Ampak vprašanje kdaj, če sploh bo. Seveda je to taka zamuda, da tisti ki ga je hotel, ga že ima (tujina).

Pinzl ::

imam najnovejši fw vsaj tako mi pove software updater
verzija je 20.0.012(.c01.01)
pa a se da formatirat spominsko.
A ma kdo kakšne dobre programe,če ima, naj pošlje ZS

ps: probleme z inštalacijo aplikacij sem rešil tako da sem nastavil lokacijo na hong kong

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Pinzl ()

sulaco ::

Danes sem sprobal Garmin navigacijo in moram reči, da deluje za 5+, odlično. Malo je nerodno ker moraš vpisati res natančno ime ulice pri "Kam greš"....včasih ne najde. Druga stvar je glasovno vodenje. Imam ga vklopljenega/slovenščina/... ampak nekako ne deluje?? (bo potrebno še malo experimentiranja).
Tretja stvar: Požre baterijo!! Pol ure navigacije pa vklopljen bluetooth je posesalo 3/4 baterije...hudo. Zato sem si že naročil avto-polnilec...
LP

sulaco, mi daš lahko link od kje si si jo dol dau? Eno imam že na mobiju,vendar mi vseskozi nekaj javlja da moram GPS vključit in ne vem kako naj to nardim. Pa kodo bi verjetno rabil kajne? Kokr js razumem lahko samo poskusno različico brez kode probavam... Koliko je pa treba kaj plačati (povezava,uporaba Garmina...)?

Hvala!

Zgodovina sprememb…

Kla Man: Imaš ZS!
lp

delfinus ::

Sulaco: support files za Garmina si nalozil? Tam so namrec govorne datoteke. KLIK

Sikka ::

Kla Man: Imaš ZS!
lp

Zdravo
Še lahko prosim meni?:)
Hvala
Lp

Sikka, na partis.si pojdi in si dol potegni Garmin Mobile XT (ver.5.00.30), zraven imaš word datoteko z navodili, katerih se drži pa bo... Jaz sem ga tukaj dobil pa je isti:

http://www8.garmin.com/support/download...
Tnx sulaco, vendar se mi zdi da je isti Garmin kot sem ga že imel gor. Bom si ga ponovno gor dal.

Zgodovina sprememb…

Hvala:)

edge540 ::

Pazite kaj govorite, da ne zbrišejo cele teme. Travniki so tu ilegalni!

Ali je že kdo urejal Kontakte ? Rad bi imel več email naslovov za en kontakt, pa ne gre. Niti v PC Suite ne gre...V outlook-u pa je to povsem enostavno.
LP

leoncasar ::

glede tega kompleta za nokio 5800 nosilec za v avto in avtopolnilec pa to.... zanima me še glede avtopolnilca...
nekje na forumih sem bral da moreš biti pozoren na napajanje, kar je problem pri univerzalnih polnilcih... saj ti uničujejo baterijo... Naj bi bilo različno napajanje za različne baterije...
ker baje se že med modeli istega proizvajalca razlikujejo v napajanju, zato moreš biti pri polnilcu zelo pozoren na tole...
bi mi kdo vedel povedati ali so ti avtoplonilci primerni sploh za nokio 5800?

bluefish ::

ker baje se že med modeli istega proizvajalca razlikujejo v napajanju, zato moreš biti pri polnilcu zelo pozoren na tole...
Praktično vsi proizvajalci za vse svoje modele uporabljajo enake polnilce. Je pa res, da so razni univerzalni spet druga filozofija.

Pesimist ::

kje najbolse kupit v prosti prodaji?

dinozaver7 ::

:P

Glede navigacije me še zanima ...
Kako se storitev obračunava?:|
Hvala

J3RZ ::

GPS je zastojn, GPS-A al kaj je (če maš vklopljeno) pa požre par KB prenosa (da hitreje najde satelite)...

Kaj se se vedno prodajaji defektni modeli z earpicom?

jnce ::

Me zanima, če bo do takrat ko bo nokia prišla h simobilu popravili earpice!!

menda je bil ta problem v zadnji reviziji že odpravljen.

Bor H ::

Simobil bo verjetno dobil nove zaloge, mobitel ma pa tut verjetno že novo zalogo. Jst sm ga sicer kupu mesec nazaj pa ni še nobenega problema s slušalko. Majo pa baje že vsi serviji po en šleper novih slušalk ;)

jnce ::

Simobil bo verjetno dobil nove zaloge, mobitel ma pa tut verjetno že novo zalogo. Jst sm ga sicer kupu mesec nazaj pa ni še nobenega problema s slušalko. Majo pa baje že vsi serviji po en šleper novih slušalk ;)

Mogoče veš kdaj pride mobitel h simobilu??

Ce je telefon iz februarske produkcije bi nej mel to popravleno ze.

Mr.Nice ::

hehehe če misliš mobitel h simobilu?hahaha nikoli:D

oky sem OT:D
Dont worry.......be happy!!!:)

Kaj nikol. Aprila sigurno dobi simobil. Tusmobil pa jo tudi ze ima na katalogu z prisiom kmalu.

šalil se je iz Mobitel k Simobilu in ne mobitel k Simobilu.

Mr.Nice ::

Ja hehe, ker mobitel je kao naš ponudnik storitev, saj vem, ti si pa mislil mobitel kot aparat:D
pač opozoril sem te, da je tvoje vprašanje dvoumno....
lp pa brez zamere....
Dont worry.......be happy!!!:)

Srakopir ::

Na Simobilu so mi dejali, da bodo morda imeli nokio 5800...in če je bodo morda imeli, potem naj bi jo imeli konec marca ali v začetku aprila, ko bodo osvežili spomladansko ponudbo.

Torej...če bo Simobil imel v ponudbi, bo ponudba v aprilu.

Ice-Heki ::

Zanimivo ... zadnjič se je pa govorilo, da jo bodo imeli v začetku marca...

Bor H ::

Nč skrbet, če lahko folk še zmer kupuje N95 lahko tut simobil fani počakate še par tednov za tale mobitel ;)

WaterBoy ::

Pozdrvljeni
Nekaj ma zanima za ta telefon: je možno v galeriji kako naštimati da ti slke pokaže po (v) mapah. Ker sedaj imam v galeriji slike od fotoaparata, neke slike od garmina in slike ki sem si jih naložl prek kabla na telefon use pomešane. Rad bi pa imen da bi ble od garmina in ostala slike vsaka v svoji mapi, saj so tako naložene na kartico, vendar jih galerija združi.

Hvala

edge540 ::

Ja, samo jih je treba na roko not zmetat na telefonu, kolko je meni jasno.

Butastno do amena, sploh ob odsotnosti funkcije s katero bi hitro označil več slik.

Mhm, to je pa res ja... To je pa ful zakomplicirano na tem telefonu. Ali pa npr. si v galeriji gledaš slike in sproti zbrišeš kakšno pa te potem kar ven vrže na seznam slikc... Tolažim se da vse pač ne more biti najbljše, še vseeno je zakon telefon... :)

refosk ::

Vprašanje glede garmina xt na nokia 5800:
-Ali moram garmin xt naožiti tudi na računalnik?
-Na pc imam že naložen adriaroute 2.20, bo delovalo če uporabim funkcijo "send to device"

Sicer pa ali lahko kdo napiše kompletno navodilo step by step ?

LP in hvala

1. Garmin xt se prenese na PC, potem se starta in ti najde Nokio 5800. Potem samo na telefon instaliras. Isto naredis s Support files datoteko, kjer so datoteke za govor ipd.
2. Preko MapSourca, ki je PC program izberes dele map al pa celo mapo in jo posljes na telefon.

Ne more se tukaj pisati tovrstnih step by step navodil, ker to ni v skladu s pravili foruma, ker ponavadi so navodila potrebna za zelenicne verzije.

lp, d.

Sicer sem že spraševal, kako se spremeni bližnjice na "namizju"....pa sem jih spremenil.
Gre takole: Meni/Nastavitve/Osebno/Začetni zaslon/Bližnjice/Možnosti...

LP

Pravkar prispelo iz UK:

sicer kitajc, ampak dela...
LP

Sulaco: Luknja za objektiv je na tej verziji?

ne
LP

sulaco, kako to, da si ga naročil v UK? Kaj je narobe s tem:
http://www.nokia.si/link?cid=EDITORIAL_...
««
8 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37484904 (42919) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402649 (2071) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24235968 (17123) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011199 (5382) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112565 (11806) bond007

Več podobnih tem