Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 5800 XpressMusic
Nokia 5800 XpressMusic

C_AGUILERA ::
jaz bom popizd**a!!! Zdaj ugotovim, da sem pozabila usb kabel doma, sem pa u Ljubljani.......ohhhh
in zdaj ne morem updejtat! pa to ne moreš verjet!

in zdaj ne morem updejtat! pa to ne moreš verjet!

<333333 http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M&sns=fb

Bor H ::
sej je običen usb kabel, mogoče si lahk od koga sposodiš
realno gledano pa itak nič ne zamujaš brez updejta, pa baje da nekateri že lahk prek lufta naredijo updejt
realno gledano pa itak nič ne zamujaš brez updejta, pa baje da nekateri že lahk prek lufta naredijo updejt

omg!!!! včeraj zvečer (pred spanjem) sm neki posodabljala...pa sm vidla, da mi je le sinhronizac. Ovi naložilo. Pač nč posebenga ane.. In zdaj pogledam *#0000# in OMG mam v50.0.005 HAHAHAHAHAHA prek lufta 
In jaz sem se že skoraj zjokala, ker nimam kabla hihi

In jaz sem se že skoraj zjokala, ker nimam kabla hihi
Zgodovina sprememb…
- spremenila: C_AGUILERA ()

WaterBoy ::
Imam problem. Sem nekaj časa preko wirlesu brskal, sedaj pa če hočem iti na internet, mi še vedno hoče povezovati preko prejšnega wirlesa, sploh ne ponudi izbire kako naj se povežem.

amacar ::
odpri internet in pojdi na nastavitve, splošno, pa izberi vedno vprašaj pri dostopni točki.
Aja še nekaj sem zaenkrat doživel. Ko sem brskal po netu in sem dobil sms mi je zaprlo browser. To se mi je zgodilo dvakrat, zej pa ne vem, če je bug al kaj druga.
Aja še nekaj sem zaenkrat doživel. Ko sem brskal po netu in sem dobil sms mi je zaprlo browser. To se mi je zgodilo dvakrat, zej pa ne vem, če je bug al kaj druga.

Tomay ::
Opažam, da update ni samo za balkans kodo ampak tudi za si kodo, za katero ni bolo 40. Pravkar nalagam 50 prek telefona.
In seveda kot zakleto zadeva ne deluje. Update je dokončal, naredil reboot in potem samo nokia logo na belem ozadju. Čez nekaj časa se telefon sam ugasne in ko ga znova prižgem spet isto. :(
Edit2:
Po odstranitvi sim kartice se telefon pobere. Zgleda, da sledi hard reset.
In seveda kot zakleto zadeva ne deluje. Update je dokončal, naredil reboot in potem samo nokia logo na belem ozadju. Čez nekaj časa se telefon sam ugasne in ko ga znova prižgem spet isto. :(
Edit2:
Po odstranitvi sim kartice se telefon pobere. Zgleda, da sledi hard reset.
Voodoo 4Ever
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomay ()

DonPierre ::
@Tomay
Katero produktno kodo pa imaš, da ti je že zaznalo novi firmware? Mobitelovo? Meni namreč z pc 0582380 zaenkrat ne zazna še nič (no, jaz bi bil že srečen, če bi zaznalo vsaj v40, ampak smo v slo očitno nepomembni....)
Hvala za odgovor!
Katero produktno kodo pa imaš, da ti je že zaznalo novi firmware? Mobitelovo? Meni namreč z pc 0582380 zaenkrat ne zazna še nič (no, jaz bi bil že srečen, če bi zaznalo vsaj v40, ampak smo v slo očitno nepomembni....)
Hvala za odgovor!

Tomay ::
Jaz nisem zamenjal kode v balkans. Tudi v40 ni bil na voljo za moj telefon. Product code pa je 0582380 (modra) mobitel.
Voodoo 4Ever

Steinkauz ::
Sam so tut eni loleki pr mobitelu.
Tle že 50, jst pa 31 laufam
Am že kej uporabnega za 64bit sisteme?
Tale JAF PKEY Emulator ozioroma kar spada zravn, seveda nič ne dela na x64.
Tle že 50, jst pa 31 laufam

Am že kej uporabnega za 64bit sisteme?
Tale JAF PKEY Emulator ozioroma kar spada zravn, seveda nič ne dela na x64.

DonPierre ::
Vem, da se da zamenjat kodo, vendar potem garancija ne velja več (baje). Zanimivo, torej imava enako produktno kodo, pa vendar mi ne zazna. Si imel mogoče predtem v40 gor?

xteakwondox ::
posodobil sem na v50 sedaj pa mi telefon šteka in vse se neki počasnej odpira ve kdo kaj naj naredim??=)

en moj frend ma v31 pa bo danes posodobil svojo napravo. vceri je zamenlal kodo na balkans red, saj mu ni hotelo updejtat. pa pisalo mu je da gre za napako streznika.. a je mozno da bo dobil v40, ali bo v50?? updejtal bo prek kompa. .

lanzarhack ::
Jaz sm zamenjal kodo iz 0582380 na balkans 0559395 in je update na 5.0 šol gladko. Samo ne preko telefona ampak preko NOkia update software in kabla. Vse dela vse ok. Daje se tud garancija ne ukine če spremeniš kodo ker s tem ne posegaš fizično v telefon, vsaj tako pravi teleraj.
lp
Lanzar
lp
Lanzar
lanzarhack
lanzarhack@yahoo.co.uk
lanzarhack@yahoo.co.uk

denabiker ::
lanzarhack je izjavil:
Jaz sm zamenjal kodo iz 0582380 na balkans 0559395 in je update na 5.0 šol gladko. Samo ne preko telefona ampak preko NOkia update software in kabla. Vse dela vse ok. Daje se tud garancija ne ukine če spremeniš kodo ker s tem ne posegaš fizično v telefon, vsaj tako pravi teleraj.
lp
Lanzar
a potem pa nisem izgubil garancije? Meni so pa rekli, da se izgubi. A imaš to kje v pisni obliki? Ali samo ustno

martincek1 ::
Meni pa, da ostane.
PS: Če bo kdo klical na teleray in mu bodo rekli, da garancija ostane, naj prodajalca vpraša po imenu in naj si zapiše datum. Verjetno še sami ne vedo kaj je prav, kaj pa ne.
Sicer pa telefon po v50 deluje super, boljša odzivnost, všečen predvajalnik glasbe, hitra rotacija screena... praktično vse, kar sem od 5800 pričakoval.
PS: Če bo kdo klical na teleray in mu bodo rekli, da garancija ostane, naj prodajalca vpraša po imenu in naj si zapiše datum. Verjetno še sami ne vedo kaj je prav, kaj pa ne.
Sicer pa telefon po v50 deluje super, boljša odzivnost, všečen predvajalnik glasbe, hitra rotacija screena... praktično vse, kar sem od 5800 pričakoval.

Pinzl ::
Živjo!
Super tale nadgradnja vendar ima zame en zelo velik minus..namreč v ne poznam celotnih naslovov vseh pesmi, nimam časa da bi iskal po celotnem seznamu komadov...zdej so pa dal ven funkcijo išči.
Je kakšen drug player ki ima to funkcijo?
Super tale nadgradnja vendar ima zame en zelo velik minus..namreč v ne poznam celotnih naslovov vseh pesmi, nimam časa da bi iskal po celotnem seznamu komadov...zdej so pa dal ven funkcijo išči.
Je kakšen drug player ki ima to funkcijo?

gepard69 ::
Tudi men Update dela zaenkrat. Samo imam pa problem pri izbiri jezika. Enostavno ni SLO jezika!!! Niti v prejšnih verzijah niti v zadnji. Kako mate vi nastavljeno?
V navodilih piše, da moraš it v nastavitve pa pod General....pri meni General sploh ne opstaja!!! ....samo Phone Language.....in tam je samo English...poleg Nemškega in neki azijskih....
V navodilih piše, da moraš it v nastavitve pa pod General....pri meni General sploh ne opstaja!!! ....samo Phone Language.....in tam je samo English...poleg Nemškega in neki azijskih....

js osebno ::
Gepard, updajtaj z NSU, še prej pa preveri, če imaš balkansko produktno kodo...
Flashal si, vidim..
Flashal si, vidim..

gepard69 ::
eeeeee,saj sem iz NSU......kako kodo preverim?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gepard69 ()

Dj lulček, ena možnost ti je, da greš v meni internet in tam izbereš iskanje, ter glasba, pa ti bo iskalo med vsemi skladbami.
Sem pa js prav to napako že na prejšnji strani zapisal, in me prav tako zelo moti.
Sem pa js prav to napako že na prejšnji strani zapisal, in me prav tako zelo moti.

Pinzl ::
amacar, hvala za rešitev. Resda ni prav praktično ampak bolje to kot nič.
Osebno mi je prejšnji izgled music playerja bolj ugajal.
Osebno mi je prejšnji izgled music playerja bolj ugajal.

roli ::
Ravnokar zamenjal product code (če še kdo rabi za 64 bitni sistem: http://raymond-besttechnosof20082009201... - sicer za N97 ampak dela tudi z 5800).
V primerjavi z v31 je zadeva malenkost bolj odzivna, browser so malo popravili - še vedno ni čisto kot bi moralo bit ampak je precej bolje.
V primerjavi z v31 je zadeva malenkost bolj odzivna, browser so malo popravili - še vedno ni čisto kot bi moralo bit ampak je precej bolje.
http://www.r00li.com

Mare3 ::
Ni neke posebne razlike opazit rezan tega da so uvedli kinetic scrolling v mapi aplikacije in v glavnem meniju, vsaj pri meni tega na v40. ni bilo in malo spremenjen default browser, kakšne druge posebne razlike ni. Odzivnost enaka kot na v40.

Ni neke posebne razlike opazit rezan tega da so uvedli kinetic scrolling v mapi aplikacije in v glavnem meniju, vsaj pri meni tega na v40. ni bilo in malo spremenjen default browser, kakšne druge posebne razlike ni. Odzivnost enaka kot na v40.
ne ne ne.. pri meni je pa občutno boljša odzivnost

lp

Steinkauz ::
Ravnokar zamenjal product code (če še kdo rabi za 64 bitni sistem: http://raymond-besttechnosof20082009201... - sicer za N97 ampak dela tudi z 5800).
O zakon, tnx.
Končno prešel z 31

jnce ::
Naredil sem hard reset telefona. Po restoru backupa imam sedaj v Imeniku vsak kontakt dvakrat napisan. In ko me nekdo kliči mi ne izpiše njegovega imena ampak samo njegovo številko.. Kdo ve, kaj bi bilo narobe?

Njegovega imena ti ne izpiše zaradi podvojenega kontakta. Nokia failure pač...
Glede teh dvakratnih kontaktov pa je možno, da imaš kontakte shranjene tako na sim kot v telefonu in ti vsakega prepozna dvakrat.. :)
lp
Glede teh dvakratnih kontaktov pa je možno, da imaš kontakte shranjene tako na sim kot v telefonu in ti vsakega prepozna dvakrat.. :)
lp

Naštimano mam, da prikaže samo pomnilnik telefona in so vseeno dvakrat izpisani kontakti.
Če dam, pa da mi prikaže samo SIM mi manjka nekaj kontaktov.
Če dam, pa da mi prikaže samo SIM mi manjka nekaj kontaktov.

Imaš na računalniku še vedno ves backup? Če imaš, potem izbriši iz telefona in sim kartice vse kontakte in še enkrat naloži na telefon... mogoče pomaga.

Hvala ti martincheq... Osebe v imeniku so prikazane samo 1x in ime mi napiše, ko me kdo kliče

e-marko ::
Meni pa po zadnji nadgradnji prikazuje pri treh aplikacijah po dve identični verziji. Fora...
LP
LP
...somebody, somewhere...

Skadi ::
jao...če kdo kupi to fuc**in nokio jaz sem že napol k temu da mu jo podarim...1x sem že zamenjo screen k je počo....dans pa kr naenkrat zopet.. black screen,lučke na gumbih gorijo..screen pa nič od nič,ma keri kaj izkušenj v tem primeru z servisem??
jao...te nokie so ble eni izmed prvih touchscr.,ne?? menim da plačujemo kr konkretni davek ...
Lp
jao...te nokie so ble eni izmed prvih touchscr.,ne?? menim da plačujemo kr konkretni davek ...
Lp

denabiker ::
jaz sem tudi eno že zaje*al. Mi je padla po stopnicah, pa lepo tuf tuf po stopnicah dol ene 5 metrov. Kaput! Prvi mobitel, kateri se je uničil pri padcu. Prej sem imel nokio n95, katera mi je padla ene 50 krat (dosti tudi pri športih, pri MTB:)), pa je še kar delala. Moral sem zamenjavat pokrove itd., samo delala pa je! Pa vsi stari telefoni so zdržali moje ravnanje, ta pa ne.

Ja pol pa še naprej reglo uporabljajte, če ne znate na nič pazit. Sej logično, da če ti telefon pade na tla, da obstaja možnost, da poči ekran, sploh če je ta večje velikosti. Meni ga je tudi bratranec tam z 1.3 metra višine dol vrgo, pa mu pač ni bilo nič, sem imel srečo.
Glede tega, da software kej zaštrika, maš pa itak garancijo 2 lete. S tem, da je to za mene razen enga samsunga edini telefon, ki mi zaenkrat še ni crknil. (imel do sedaj 3 sony-je pa pri vseh so na novo nalagali firmware. Pa ka češ, maš garancijo, pa uveljaviš)
Glede tega, da software kej zaštrika, maš pa itak garancijo 2 lete. S tem, da je to za mene razen enga samsunga edini telefon, ki mi zaenkrat še ni crknil. (imel do sedaj 3 sony-je pa pri vseh so na novo nalagali firmware. Pa ka češ, maš garancijo, pa uveljaviš)

Bi morda kdo kupil to nokio za 150EUR kupljeno konec lanskega leta zeo lepo ohranjeno in v nošena v ovitku. Sem iz ljubljane če koga zanima mogoče. ;)

Bi morda kdo kupil to nokio za 150EUR kupljeno konec lanskega leta zeo lepo ohranjeno in v nošena v ovitku. Sem iz ljubljane če koga zanima mogoče. ;)
kaj je pa narobe z njo, da jo prodajas??

Nič samo nov telefon sem dobil in da nebi imel nokie doma v neuporabi jo prodajam ker dela vse lepo kot je treba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 86913 (44928) | mailer |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2711 (2133) | krneki0001 |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36855 (18010) | errhec |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11473 (5656) | MrAs |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13189 (12430) | bond007 |