» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
65 / 81
»»

DamijanD ::

Koliko je bilo pred v50 nivojev za touchscreen vibro - sedaj so samo trije in je že prvi kar močan

js osebno ::

2. je malenkost šibkejši kot 1. semizdi...

Skyman ::

jaz imam se vedno v40 pa mi novejse ne najde kak to da imate tle nekateri v50?

Mare3 ::

A obstaja kej za widgets na začetnem zaslonu kot ima naprimer samsung ob strani kar se mi zdi zelo uporabno.

Bor H ::

Ja samo to je kokr n97 jst bi meu kokr samsung ampak samo začetni meni drugo je bedno :D Zgleda se da vse z gdesk naštimat samo jst ga ne znam uporabljat ker ne znam tako dobro angleško da bi vedel vsako besedo in kaj spremeni

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare3 ()

Bor H je izjavil:

ne še

Meh, teli pri PNHT so pa malo usekani... Če bi pomagali projektu prenosa Symbian^3 homescreena, bi bilo to že zdavnaj narejeno. Tako pa delajo na N97 homescreenu z miljavžent neznanimi dll-ji v aplikaciji, itd...

C_AGUILERA ::

DamijanD je izjavil:

Koliko je bilo pred v50 nivojev za touchscreen vibro - sedaj so samo trije in je že prvi kar močan

jaa vibra je huda8-)
<333333 http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M&sns=fb

hej...mojmu frendu pa v galeriji ne kaze slik, le 2 ikoni za nalozit slike in video. se to lahko popravi? Hard reset ne pomaga.:(

Men je to počel ko je bla spomisnka kartica sesuta, naj jo formatira (prej lahko tudi podatke dol z nje reš ako se mu ljubi)

mitkos ::

Jst sem spremenil product code da sem lahko naložil posodobitev v 50 gor, sedaj me pa zanima kje se da vidt tale kinetic scrooling in zanima me, če lahko vsaj zamenjam Y in Z na tipkovnici, če žr ne morem imeti slovenske. Bi pomagalo če bi sedaj zamenjal nazaj na original product code al ne bi šlo?

amacar ::

Ne vem, v katero kodo si spremenil, ker če si v balkan imaš slovensko tipkovnico. (vsaj js jo imam). Glede spreminjanja kode, pa mislim da ni dobro sedaj spremeniti v originalno, temveč šele ko bo za originalno na voljo v50.

Spremenil sem v 0559395: Balkans BLUE. Res pa da najprej sem dal v EURO2, naredil updejt nato pa, ko sem videl da nimam tipkovnice spremenil v 0559395: Balkans BLUE. Bi pomagalo, če na novo naložim??

da, še enkrat posodobi firmware.

Je pomagalo, super. Ima kdo težave z FB? noče mi naložiti home strani, le mleje in mleje in nič ne naloži, vse ostalo naloži če kliknem na my profile, friends, inbox, le osnovne strani ne.

Uporabi Opero Mobile 10

js osebno je izjavil:

Uporabi Opero Mobile 10

se strinjam :D

mitkos je izjavil:

Je pomagalo, super. Ima kdo težave z FB? noče mi naložiti home strani, le mleje in mleje in nič ne naloži, vse ostalo naloži če kliknem na my profile, friends, inbox, le osnovne strani ne.

Ja res ima ta prenovljen browser težave s FB. Je edina stran zaradi katere mi browser crashne, do sedaj mi ni še na nobeni, ki je grafično dosti bolj zahtevna. Se mi pa včasih zgodi enako kot se je tebi, ter na profilu oseb, mi ni hotelo pokazati njihove prve slike, ampak je samo mlelo.

Hm...napiše še komu ko nalaga kake bolj obširne strani da je memory full in naj zaprem kako aplikacijo?

Uporabljajte SkyFire pomoje najhitrejši, vsaj pri meni je tako in vse odpira.

biokill ::

ali je kakšen player za ta telefon, s katerim bi lahko gledal nekonvert. film resolucije 624x352.....

L.P.

DuleKrtola ::

A obstaja kaka aplikacija, ki bi omogočla, da imaš več kot 4 bljižnice na homescreenu?

DuleKrtola ::

Huh, ta teden sem imel fon na servisu, in so mi še updateali na v50. quickoffica ni gor, a bi zihr mogu bit zraven?

ne, tisto je bil leakan FW tako da je bil quickoffice gor ali iz testnih razlogov ali pa ker se je kdo igral in ga ročno dodal zraven

DuleKrtola je izjavil:

A obstaja kaka aplikacija, ki bi omogočla, da imaš več kot 4 bljižnice na homescreenu?

Ja baje da se da to narest samo z Gdesk, katerega pa sam ne znam uporabljati...

DuleKrtola je izjavil:

Hekaš telefon, pa daš gor 6 shortcut homescreen.

martincek1 ::

Še polno drugih programov je, vendar se trenutno ne spomnem nobenega, pa tudi nimam časa, da bi iskal. Pogooglaj malo ala more applications on homescreen.

LP

KrEn24 ::

Živjo !
mam en problem z mojo nokio..
nemorm dat vn mojga memory carda.
kaj nj nardim??

Probaj s silo, tudi pri meni izgleda, kot da se na polovici zatakne. Ko malo vlečem, in spreminjam naklon, gre ven.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

NoXy ::

S kleščami jo potegni ven naravnost. Z rokami je jaz ne dobim ven.

A bi lahko dobil informacije kje, kako in koliko stane odkodiranje tega telefona?

ssimon ::

Zakaj mi noče posodobit firmwarea na V50, imam še vedno V31, sem pri mobitelu, pa sem s svojim product code-om preveril na nokijini strani, pa mi pravtako izpiše, da je to zadnji update..... Zakaj?!?

ssimon je izjavil:

Zakaj mi noče posodobit firmwarea na V50, imam še vedno V31, sem pri mobitelu, pa sem s svojim product code-om preveril na nokijini strani, pa mi pravtako izpiše, da je to zadnji update..... Zakaj?!?

spremeni produktno kodo na balkans red\blue....potem pa updejtaj.

A res noben ne ve kje se da odklenit telefon?

moj fant bi pa rad odklenu nokio 5230, kupljeno pri simobilu.. kako in kje??

guererro ::

Meni pa je med povezavo telefona in računalnika prek kabla, kar naenkrat zbrisalo vse slike posnete s fotoaparatom! A se jih da kako obnovit?

Aja pa še to, čeprav sem pregledal kar nekaj te teme nisem uspel najti postopka kako si lahko spremenim kodo telefona da si lahko potem v50 naložim. a bi bil kdo prijazen pa povedal na kateri strani je to razloženo. :S

@guererro
Na mojem forumu, sekcija S60-ostalo, tema "Spreminjanje produktne kode in nalaganje jezikov". Linka ne morem dati ker Opera mobile zajebava..

@GUERERRO
http://nokia5800.net/nokia-5800-help-gu...

0559299: Balkans RED
0559395: Balkans BLUE.......odvisno katere barve 5800 maš

Zgodovina sprememb…

Uf hvala za tole. Če spremenim kodo(tudi če dam pol na original nazaj) verjetno izgubim tudi garancijo ne?

guererro je izjavil:

Meni pa je med povezavo telefona in računalnika prek kabla, kar naenkrat zbrisalo vse slike posnete s fotoaparatom! A se jih da kako obnovit?

meni je parkrat zmankal slik v galeriji pa ubistvu niso bile brisane sam mobitel je imel probleme s kartico, probi priklučt prek USBja na PC (mass storage) in poglej na kartico če so slike še tm kjer morjo bit pa jih probej kopirat

Na žalost jih ni nikjer :S Tudi če sem prek kabla pregledal cel telefon/kartico. Enostavno jih ni več.In zanimivo da je zbrisalo samo tiste ki sem jih s fotoaparatom posnel...tiste ki sem jih drugače naložil so pa ostale.

In še enkaj glede NSS programa. Zanimivo da če imam gor pc suite mi pri iskanju telefona naredi error in ga ne dobi...če pa zbrišem pc suite mi ga pa dobi :)

guererro je izjavil:

Uf hvala za tole. Če spremenim kodo(tudi če dam pol na original nazaj) verjetno izgubim tudi garancijo ne?

ne izgubiš garanceije, ne vem zakaj bi jo spreminjal nezaj?

jema ::

Včeraj mi je tudi za product code 0581838 uspelo posodobit na v50 in to kar uz v30. V40 sploh ni bilo za moj kodo.

In izvedel sem čisto slučajno, ker mi je pri zagonu aplikacije gmail telefon čisto zmrznil (so se risale barvne črte po ekranu), tako da sem moral vzeti baterijo iz telefona. In ko sem nazaj prižgal telefon, sem moral ponastavit datum in uro. Žal pa tudi takrat ni pomgalo nič, saj se je telefon sicer prižgal, ni pa deloval. Izredno počasen, ni se povezal z omrežjem...

Zato sem naredil soft reset (komaj, ker tudi številčnica ni hotela delati) in naložil backup iz računalnika. Takrat pa mi je zaznalo novi firmware.

Zdaj pa imam težave z v50. Telefon se mi namreč kar sam od sebe izklopi. To se mi je danes zjutraj zgodilo že trikrat. A se komu to dogaja oziroma kaj bi lahko bilo narobe? A je problem v firmwaru ali pa je napaka v samem telefonu in bi ga moral nesti na servis. Lahko kdo pomaga z nasvetom?

Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jema ()

DonPierre ::

A si mogoče po nadgradnji naredil hard reset? Probaj, mogoče bo pomagalo...

DonPierre je izjavil:

A si mogoče po nadgradnji naredil hard reset? Probaj, mogoče bo pomagalo...

Ne, hard reseta nisem delal, delal sem le soft reset pred nadgradnjo, da sem prvotno napako sploh odpravil. Če sem seveda jo...

Hard reseta se malo bojim, da ne bi izgubil česa. Nisem še ga nikoli delal. Kako se ga sploh pravilno lotit. Verjetno najprej backup na računalnik, potem hard reset in kako dalje?

Pa še to: Po *#0000# vidim, da imam različico 50.0.005.479.01 z dne 23.3.2010. Čisto na dnu pa piše, da telefon ni posodobljen. A je to normalno?

destiny ::

jema je izjavil:

Hard reseta se malo bojim, da ne bi izgubil česa. Nisem še ga nikoli delal. Kako se ga sploh pravilno lotit. Verjetno najprej backup na računalnik, potem hard reset in kako dalje?

Najprej narediš backup brez nastavitev, narediš hard reset, lahko 2x da bo ziher :), restoraš backup in nastaviš še željene nastavitve.

Naredil sem hard reset in to večkrat, pa ne pomaga. S telefonom so še vedno težave. Sedaj se celo ugasne, ko vtaknem USB kabel v telefon, če je pred tem povezan z računalnikom. In to takoj po hard resetu, še preden backupiram.

Pa še ena zadeva. Včeraj zvečer sem naredil hard reset in pustil čez noč brez backupiranja podatkov, ker sem sumil, da je nekaj narobe pri mojih backupiranih podatkih. In je bil telefon zjutraj še vedno vklopljen. Sedaj sem prenesel samo imenik, pa se je že ugasnil.

Ali je možno, da je kaj s telefonom narobe, ne s softwarom? Bi ga moral nesti na servis? Garancije je dve leti in še mi ni potekla. Vsaka pomoč/izkušnja bo dobrodošla.

Saso_C ::

Mare3 je izjavil:

A res noben ne ve kje se da odklenit telefon?

Če še vedno nisi odklenil N5800, jo lahko prineseš k meni.
««
65 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37485137 (43152) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402655 (2077) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236049 (17204) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011220 (5403) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112647 (11888) bond007

Več podobnih tem