» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
55 / 81
»»

js osebno ::

@jakažvižg
Tvoj telefon je mrtev. Mogoče ga bodo na servisu usposobili.

biokill ::

ugotovil sem, da mi samo na operi ne prikazuje grafik, na privzetem mi pokaze vse

Mare3 ::

Mene sam zanima če ima še kdo problem z spominsko kartico in noče vem iz telefona? Mojo namreš pritisnem notri in izkoči ven samo do polovice čisto ven pa ne gre.

Za micro SD kartice je tukaj kar problem, saj je luknja v telefonu premajhna. Sam sem kartico ven dal samo 1x, pa sem imel kar probleme. Kartica ne izskoči kar samodejno =/

@biokill
V operi imaš pri nastavitvah možnost ''naloži slike'' ali nekaj takega

Zgodovina sprememb…

e-marko ::

Ne razumem kako se lahko med posodbljanjem izprazni baterija. Ko sem sam posodobljal me je updater opozoril, da je baterija premalo napolnjena in sem moral počakati, drugače me ni spustil naprej. Vsaj tako je bilo pri tem zadnjem popravku. Razen, če je nalagal še prejšnjega in to OTA...

LP
...somebody, somewhere...

FOTA je najbolj varen način posodobitve. Če ne veste je Nokia NSU naredila kot alternativo, ker prenos podatkov pri vseh mobitelih ni zastonj. Pri FOTA je vseeno, če damo baterijo ven med postopkom posodabljanja, telefon bo še vedno delal. Če to naredimo pri NSU pa bo naš telefon uradno mtrev.

jakažvižg ::

Ampak to se še šteje pod garancijo, ne¨? Podatki na telefonu se bodo izbrisal al kaj?

kdaj bo prišel v40 0.005 za mobitel...........Še 1x vprašam, ali ko posodabljate vzamete vn polniško kartico....in ali se vse kar je na telefonu izbriše??

Bor H ::

Ko posodabljaš se nič ne zbriše, je pa vseeno pametno narediti backup na kartico in morda še PC.

Probaj naložiti v40 preko PCja, preko zraka ne vem če je že na voljo, če pa v nobenem primeru ni ti pa ne more noben odgovort, nokia deluje precej čudno v tem oziru.

Galaxy ::

v40.0.005 je že zdavnaj zunaj. Naloži preko Ovi Suite.

pavlin666 ::

Galaxy je izjavil:

v40.0.005 je že zdavnaj zunaj. Naloži preko Ovi Suite.

Za moj product code ne.

WaterBoy ::

Počakaj da bo ali pa spremeni product code

nokia pri firmwareu tukaj ni nič kriva. Firmware je bil izdan, proste produktne kode so ga dobile takoj. Tukaj zaj***** operaterji, ki niso tako odzivni.

Kako se spremeni product code?

google: how to debrand nokia 5800

product code pa vzem od balcan red ali blue, odvisno kero barvo maš

ps. Nokia 5800 v40 je uspešno hackana. Tokrat brez helloox-a, način hackanja je podoben hackanju windows mobile-a. Torej flashanje telefona. Vodič je objavljen na dailymobile.se

Sem probal naložit preko ovi suita ampak mi sredi inštalacije javi error.....

Morda kdo ve kje bi lahko dobil igro Lepo je biti milijonar za telefon?

westeren ::

Mare3 je izjavil:

Morda kdo ve kje bi lahko dobil igro Lepo je biti milijonar za telefon?

Na spletu jo dobiš, sam malo je treba poiskati:)
Probaj v emule jo najti.

Po netu sem iskal pa sm najdu samo plačljive ali pa za komp za telefon pa nč da bi blo free. Mogoče pa ne znam dobro iskat po netu kar je čist možno.

westeren ::

Mare3 je izjavil:

Po netu sem iskal pa sm najdu samo plačljive ali pa za komp za telefon pa nč da bi blo free. Mogoče pa ne znam dobro iskat po netu kar je čist možno.

Če že po netu ne znaš poiskat, tudi miljanarja ne boš znal reševat, hehehehehe:D

Hvala k pomagaš. Lahko pa ti prlimaš link do igre in se ne norčuješ če nimaš pametnejšega komentarja.

zavajon ::

Prosim za nasvet glede internet povezave s 5800.

Včasih mi je telefon pri vsakem poskusu povezave dal na izbiro vse shranjene povezave. Naenkrat pa sem opazil, da se mi vedno poveže na Mobitel, čeprav so dostopne tudi WLAN povezave. Ne vem, kdaj in kje sem zajebal, a zdaj ne najdem nastavitve, ki bi to urejala.

Vsem dostopnim točkam sem nastavil "Uporaba po potrditvi", tudi prednosti sem nastavil, a nič ne pomaga.

Kje naj nastavim, da mi bo ob vsakem poskusu konekcije na internet dal možnosti izbire, kako naj se povežem?

Hvala.

prednosti izbrišeš oziroma na prednost daš wlan povezavo

To imam nastavljeno, a ne pomaga :(

amacar ::

pojdi v internet -> splet potem možnosti -> nastavitve -> splošno -> dostopna točka označi na vedno vprašaj

Hvala, to je bilo.
Ugotovil sem tudi razlog, zakaj se mi je povezoval le na Mobitel. Ker se nekoč najbrž ni mogel povezati, mi je ponudil Mobitel kot "default". V naglici sem najbrž kliknil na link. bom moral biti pazljiv.

nejchi22 ::

Zdravo!
Imam en problem z Nokia 5800, in sicer vibrator mi ne dela več, ko premikam telefon se čuje da znotraj mobitela se nekaj premika kot, da bi ura tiktakala. Telefon ni doživel nekega hudega padca, mogoče kaj lažjega pa še to ga imam v etuiju. Drug problem pa je, da včasih ko me kdo pokliče ne slišim nič, to sem sicer opazil, da ima telefon baje serijsko napako, kako ste to rešili. Aja garancije pa nažalost nimam. Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejchi22 ()

nickname ::

Koliko vam v povprečju zdrži baterija z normalno uporabo in kakše imate ob tem nastavitve (mislim svetilnost ekrana, GSM/UMTS omrežje...) Meni ob normali uporabi in s tovarniškimi nastavitvami zdrži le 1.5 do 2 dni! Mobitel sem že poslal na servis, prav zaradi tega, pa mi z baterijo niso nič naredii, niti pregledali samo naložili so mi now software, to si znam pa tudi sam. Vse nastavitve, ki lahko vplivajo na baterijo sem nastavil na minimum, da mi telefon zdrži vsaj 3 dni, s tem da ga nesmem veliko uporabljat, če ga nočem polnit vsak dan! Kaj si naj pol s takim telefonom s toliko aplikacij, če je pa batrija fuč!

kaj naj naredim?

Mobitel sem kupil na Mobitelu v Europarku MB in prvo kar me je že zmotilo, je bilo to, da so mi ga dali kar izpod pulta, in ko sem prosil, če mi lahko dajo kakšnega iz skladišča, so mi zatrdili, da ga niso prižigali, na blagajni sem še enkrat prosil, če mi lahko dajo kakšnega iz skladišča, pa so me odslovili s tem, da so itak vsi telefoni odprti, ker jih tk pakirajo! Močno dvomim v to da jih ne prižigajo oz karkoli drugega, zato bi rad s tem opozoril vse ki nameravate kupiti mobitele, da bodite pozorni na to kaj vam dajo!

martincek1 ::

nickname meni z minimalno uporabo in vsem na off/vse na minimalno zdrži 1 dan... tako da imaš se mi zdi še srečo...

Narediš lahko le to, da kupiš novo baterijo, pa boš potem videl, kako bo. drugega ti žal ne znam povedati. Je pa zelo slabo, ker imam podatke, da nekaterim zdrži z enako uproabo 1 dan, drugim pa 5 dni.. izgleda da se baterije zelo razlikujejo med seboj

lp

Zgodovina sprememb…

ivanuscha ::

Meni ob majhni uporabi zdrži sigurno 5 dni. Ob normalni 3 dni komot. Se pa včasih zgodi, da začnejo črtice hitro padat in se izprazni v dveh dneh. Ne vem kaj je razlog, ampak sem pogruntal da se normalizira, če izključim in ponovno vključim telefon. Se mi je parkrat že zgodilo.

Aja, imam pa svetlost zaslona na min. ter na 2G. In pa ponoči telefona ne izklapljam, temveč samo preklopim na offline profil.

Zgodovina sprememb…

Pri meni traja 4-5 dni. Je pa tako približno 4 dni so vse črtice ko se enkrat začne praznit se pa črtice tudi v enem dnevu spustijo na 0.

DamijanD ::

~5dni, 3G vključen, svetilnost malo zmanjšana, vibro od tipkovnice na minimum.

tomi77 ::

pozdravljeni,
mi lahko kdo pomaga z nasvetom kako je kaj z pokrovčkom za 5800...namreč jaz sem že vsa pisala zgubil in sem danes klical na Teleray glede menjave pokrovčka...ker sem tukaj prebral, da ga brez problema menjajo. No, danes sem klical na Teleray in so že po telefonu začeli komplicirat, da je verjetno nek jeziček zlomljen in da zato potem garancija ne velja.

Je kdo imel težave pri menjavi? kako je kaj s tem zlomljenim jezičkom?

hvala
Core2Duo E6400 ; ASUS P5B; Ram OCZ 4 GB DDR2 ram, 4x 1GB PC2-6400, 800MHz;
Sapphire ATI HD 3870 ; 2x Seagate 7200.10 320GB SATAII;

siniša ::

reč ti njim, če so si oni jezik zlomil!

maš vse razloženo na prejšnih straneh glede pokrovčka ;)

lp, Martin

nejchi22 ::

pokrovčke maš na ebayu za 5EUR.

A ve kdo ka se, da glede vibratorja nardim, ker ne dela več, je to enostavna menjava, če raztaviš tel.?

nickname ::

Za novo leto sem pošiljal sms-e in sem jih imel v pošiljanju cca. 70, ko je omrežje zaštekalo in ko se je kasneje sprostilo, mi je vse poslalo razen enega, ki ga imam še zdaj v pošiljanju in ga ne gre izbrisati, ne poslati, ne dati v osnutke, skratka nič ne gre naredit z njim. Uporabljen pomnilnik za SMS-e sem imel nastavljen na E:pomnilniško kartico, zdaj sem prestavil na telefon, da mi ne kaže skos da je SMS v pošiljanju. Poizkusil sem že vse tut da bi izbrisal na Nokia pc suite preko računalnika, naredil sem si backup, formatiral telefon in ga znova naložil, pa je vs isto, ker si v beckupo naredim tudi backup pomnilniške kartice.

Ali kdo ve kaj bi lahko naredil, brez da bi moral formatirati pomnilnško kartico, saj imam še gr ostale datoteke in vse kar je bilo že gr!?

Kopiraj si vsebino kartice na PC in pol formatiraj, vrni pa samo datoteke, ki jih rabiš.

Ashrack ::

nickname
pojdi vprasat na
dailymobile.se
tam bodo sigurno vedli tocno pot da ti ne bo potrebno formatirati cele kartice.
....

Renatox ::

Za vse ljubitelje iPhona------>
http://www.tube5800.com/20-reasons-why-...

sj vsi vemo, da iPhone gladko zmaga :) ti lahko takle seznam nardim za iPhone takoj zdej ;)

Mam pa 5800 btw :)

Zgodovina sprememb…

pa tale seznam je star.

Da se dodatno vsaj omilit 4) in 6), 9) je sam še flash, 11) ima, 12) je brezveze, un comes with music je hec in dvigne ceno, 20) se je pa izkazal za še večji joke

Ashrack ::

20) je pa res polomija. Nokia je totalno v ozadju pri touchscreen telefonih. Saj njihov Symbian 5th edition je skoraj v vseh pogledih slabsi od WM 6.1 razen v tem da ne rabis stylusa.
Tako da trenutno WM 6.5.x ter Android in IPHONE OS vsi razturajo Symbian 5th edition.
....

roli ::

OK pa je je sedaj ta prekleti update tudi za Slovenske uporabnike? Sedaj je minilo pa že precej časa pa ga še kar ni. In meni to ni čisto nič všeč.
http://www.r00li.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roli ()

Sej je, za tiste ki imajo balcan product code.

Samson ::

rolihandrej: ne vem kako to, toda jaz sem nokio nadgradil kaksen mesec nazaj. telefon je kupljen pri mobitelu. mozno pa da imas ti od simobila in oni kot je znano vedno malce zamujajo. to malce pa ni ravno teden ali dva.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

@Samson
Tudi Mobitel prodaja Nokio 5800 z posebno produktno kodo. Se je pa ta koda pojavila pozneje, od začetka (v času ekskluzivne prodaje pri mobitelu) je bila lepo Balkans_ koda.

Zgodovina sprememb…

xteakwondox ::

teden ali dva? osebno že čakam na ta popravek več kot mesec in pol saj je prišel vn že v decembru sedaj je pa že6.2 to je zame predolgo in sem prikrajšan za tisto kar imajo drugi že dolgo=(

am, prišel je ven v januarju ne decembru, in NE noben ne ve kdaj pride, vedo le v nokiji, pa še to samo ene par njih, dejte si sprement product code če hočte v40, ni se pa še zgodilo v zadnjem letu da bi nokia vnaprej napovedala kdaj bo izšel FW (ok, je za N97 ampak tisto je bil publicity stunt)
««
55 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37486880 (44895) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402710 (2132) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236824 (17979) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011465 (5648) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7113178 (12419) bond007

Več podobnih tem