Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 5800 XpressMusic
Nokia 5800 XpressMusic

DuleKrtola ::
A se sam men zdi, al se res ne da poslat MMSa samo s textom? Če natipkam več kot za SMS, ga lahko pretvorim v MMS samo če dam še kako slikco not, če jo pa zbrišem mi pa nazaj pretvori v več SMSov
EDIT:rešitev: dodaš header/subject
EDIT:rešitev: dodaš header/subject
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DuleKrtola ()

mico28 ::
Nokia 5800 XpressMusic firmware v40 got Hacked!
The latest Nokia 5800 XpressMusic UnHackable firmware v40 finally got Hacked!
For more information please read: Nokia 5800 v40 HACK BY PNHT
The latest Nokia 5800 XpressMusic UnHackable firmware v40 finally got Hacked!
For more information please read: Nokia 5800 v40 HACK BY PNHT

Bor H ::
Ne moti me objava en teden po uspehu, moti me objava eno stran po tem ko je bila tu že objavljena.

js osebno ::
NokiaEditor.
Z njim si sedaj lahko brez problema skuhamo (izraza se nisem izmislil jaz) svoj firmware z vgrajenimi patchi.
by PNHT
NokiaEditor!!! Cook your own firmware :) PNHT
Z njim si sedaj lahko brez problema skuhamo (izraza se nisem izmislil jaz) svoj firmware z vgrajenimi patchi.

NokiaEditor!!! Cook your own firmware :) PNHT
Zgodovina sprememb…
- spremenil: js osebno ()

@WaterBoy
Ni tako komplicirano kot se sliši. je pa pri samem delu vedno možnost da se telefon ne bo prižgal. Drugače pa delam na tem =)
Ni tako komplicirano kot se sliši. je pa pri samem delu vedno možnost da se telefon ne bo prižgal. Drugače pa delam na tem =)

ZuPk0 ::
Lp !
Mi lahko nekdo prosim pove postopek kaj v NAVIFIRM narest mam pa RM-356 pa nevem tm k je "variants" a rabš klikn tist product code k mam jaz al katerga ? pa potem naprej kako...
hvala !
Mi lahko nekdo prosim pove postopek kaj v NAVIFIRM narest mam pa RM-356 pa nevem tm k je "variants" a rabš klikn tist product code k mam jaz al katerga ? pa potem naprej kako...
hvala !

morsy ::
Ali mi lahko kdo pomaga. Na telefonu mi javlja, da je pomnilnik poln. Na kartico sem naložil Garmin. Na telefon pa nič posebnega. Tudi, ko želim napisati novo vizitko, javi obvestilo, da je pomnilnik poln?

ZuPk0 ::
Rad bi hacknu svojo nokio 5800 RM-356 da bi lahko updatal na V40.xxxx pa če mi lahko nekdo za moj telefon razloži postopek v Navifirm-u ker nevem kaj izbrati v 3. in 4. stolpcu.
hvala !
hvala !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZuPk0 ()

ales400 ::
mene pa zanima če se da kako na pc dobit aplikacije ki so na nokia ovi store ... ne pa samo na gsm..?
.::: ACER PREDATOR - i7 8750H :::.
.: 512 SSD - 16GB DDR4 - GTX 1060 6GB :.
.: 512 SSD - 16GB DDR4 - GTX 1060 6GB :.

mareee89 ::
Naložil sem najnovejši software pa še vedno mi tako kot na prejšnjem na začetnem zaslonu ne kaže bližnjic in tudi klicne bližnjice spodaj se ne odzovejo sem probal v nastavitvah že vse možnosti bližnjic pa ni uspeha ima kdo podobne težave?

WaterBoy ::
Naložil sem najnovejši software pa še vedno mi tako kot na prejšnjem na začetnem zaslonu ne kaže bližnjic in tudi klicne bližnjice spodaj se ne odzovejo sem probal v nastavitvah že vse možnosti bližnjic pa ni uspeha ima kdo podobne težave?
V nastavotvan na začetni meni nastavi na imenik

Bor H ::
ppeterlin dej preberi mal zadnje dve strani, vsaj ene dvakrat je bilo že odgovorjeno da nihče ne ve

@ppeterlin
Je kdo omenjal flashanje?
Razen tistega *kreh*nooba*kreh* ki ni zasledil, da lahko to naredimo preprosto z NSS in potem normalno updatamo z NSU.
Ni tako težko.
Je kdo omenjal flashanje?
Razen tistega *kreh*nooba*kreh* ki ni zasledil, da lahko to naredimo preprosto z NSS in potem normalno updatamo z NSU.
Ni tako težko.

Aramis ::
Kolega ima težavo pri tem telefonu... do sedaj je lahko normalno sprejemal sporočila, nakar je stara izbrisal, sedaj pa ne more več sprejemat novih sporočil, ker mu piše je poln pomnilnik...
Kakšna rešitev?
LP
Kakšna rešitev?
LP

denabiker ::
spremenite si produtno kodo, pa ne boste rabili tečnarit, ker je tak brezveze, saj ko bo pri nas na voljo ta v40, že zna biti spet novejša različica s kaksnimi super duper funkcijami in boljsim delovanjem in boste spet jokali kdaj bo itd.

Bellzmet ::
Tam, ko pišemo sporočila sem dodal povezovanje na moj mail (preko POP3). Pa me zanima v kateri folder na telefonu/kartici se shranjujejo prejeti maili?
lp
lp

DuleKrtola ::
Nastavil sem si sinhronizacijo google calendar po teh navodilih: http://www.google.com/support/mobile/bi...
Eventi se skopirajo iz fona na server, obratno pa ne. Vam gre v obe smeri? :S
Eventi se skopirajo iz fona na server, obratno pa ne. Vam gre v obe smeri? :S

private se nahaja na obeh particijah, na e:/ lahko dostopaš, če vključiš na telefonu način usb povezovanja na "masovni pomnilnik" in mapo pregleduješ z računalnikom. Za dostop do c/private pa potrebuješ hekan telefon. =)

nejchi22 ::
Zdravo
Sem uspešno posodobil mojo Nokio 5800 na v.40xxx. Sedaj pa sem opazil, da nimam več celozaslonske tipkovncie qwerty za pisat smse. A je še komu zginla, namreč celozaslonska tipkovnica je nujno potrebna, ker na mali sploh nemorš pisat.
lp
Sem uspešno posodobil mojo Nokio 5800 na v.40xxx. Sedaj pa sem opazil, da nimam več celozaslonske tipkovncie qwerty za pisat smse. A je še komu zginla, namreč celozaslonska tipkovnica je nujno potrebna, ker na mali sploh nemorš pisat.
lp

nejchi22 ::
sem si pršu gor ja.. obrnu vodoravno pa je bla tu :)
No sprva ko je ni blo na izbiro sm se ustrašu kje je pa zakaj je ni.
No sprva ko je ni blo na izbiro sm se ustrašu kje je pa zakaj je ni.

Ubistvu je tale landscape-only tipkovnica res fajn pogruntavščina. ko se enkrat navadiš vse poteka tako hitro...

amacar ::
v bistvu ni. Tako morem za vsak drek čakat, da se mi zaslon obrne, včasih pa se mi je samoumevno obrnil.

martincek1 ::
Čisto odvisno. Meni telefon dela tako hitro in odzivno, da je tale sprememba super.
V soboto dobim novo baterijo BL-5J in upam, da mi bo sedaj telefon držal kaj več kot 1 dan(upam na 3+, glede na nastavitve in uporabo..)
lp
V soboto dobim novo baterijo BL-5J in upam, da mi bo sedaj telefon držal kaj več kot 1 dan(upam na 3+, glede na nastavitve in uporabo..)
lp

Koliko imate prostega rama pri frišnem zagonu? Meni nabije tam do 54MB
Imam ogromno programov, nekatere pogosto uporabljam. Dogaja se, da kljub zapiraju vseh aplikacij ne pridem več preko 50MB prostega rama. Kot, da bi neki procesi še delali. Uporabljam handy taskman in jbaktaskman. Kakšna je rešitev? Ali bi bila takšna varianta: ob sveži instalaciji brez dodatnihi programov pregledam vse procese kateri delajo v ozadju in nato lahko zapiram procese od nameščenih programov, če bi ostali v ozadju. Reboot pomaga, samo ker preveči pokuri baterije, se ga raje izogibam.
Najraje bi pa imel nek custom FW in brez funkcij, katere ne uporabljam. Bi dovolj rama privarčeval.
Imam ogromno programov, nekatere pogosto uporabljam. Dogaja se, da kljub zapiraju vseh aplikacij ne pridem več preko 50MB prostega rama. Kot, da bi neki procesi še delali. Uporabljam handy taskman in jbaktaskman. Kakšna je rešitev? Ali bi bila takšna varianta: ob sveži instalaciji brez dodatnihi programov pregledam vse procese kateri delajo v ozadju in nato lahko zapiram procese od nameščenih programov, če bi ostali v ozadju. Reboot pomaga, samo ker preveči pokuri baterije, se ga raje izogibam.
Najraje bi pa imel nek custom FW in brez funkcij, katere ne uporabljam. Bi dovolj rama privarčeval.

program se imenjuje killme al neki takga. Pogugli =)
100 x hvala. Sem preizkusil. Polno procesov nepotrebnih dela v ozadju zaradi odpiranja/zapiranja aplikacij. Očitno bo potrebno vsake toliko časa s killme ubit te procese. V tem trenutnku sem prišel iz 42 na 49.5MB, tudi na bateriji se bo poznalo kar precej s tem programom. Ponavadi sem večkrat prišel že blizu 40, kljub temu da v task managerju ni bilo nobenega programa več odprtega! Za nokio 5800 se najdel verzijo 1.36.

king_ ::
želim updejtat teleon na v40.0.005. Uporabljam win7, in se mi zatakne že pri inštalaciji JAF-a. Vrže mi error: CallClassInstaller(REGISTERDEVICE) FAILURE: (0xe0000235).
kdo ve kako rešiti zadevo?
kdo ve kako rešiti zadevo?

simon11 ::
mene pa zanima kko nej jest dam na ta telefon film k ma posebej podnapise a ker programck rabs ???
pa ker je t nartabul
hwala za odgovore
pa ker je t nartabul

hwala za odgovore

Format factory, za malo bolj napredne uporabnike (in s tem tudi bolj kakovosten video) pa Handbrake. Od obeh programov je opis na mojem forumu.

Renatox ::
NOKIA 5800
Uradno je prišla teško pričakovana različ. V40.0.005!
Uradno je prišla teško pričakovana različ. V40.0.005!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Renatox ()

:D
NOKIA 5800
Uradno je prišel težko pričakovan Skype za Symbian v5! ;)

@Bor H: Hvala ti! Ne vem kako mi je to uspelo. 
Izgleda da računalnik res pripomore k nepismenosti.
______________Konec offtopica

Izgleda da računalnik res pripomore k nepismenosti.

______________Konec offtopica

xteakwondox ::
mobitelov ja prko ovi pa pc suite pe nikir ne najde najde mi samo tanove mape katere pa že mam naložene pa nč druga omg

xteakwondox ::
ja oba sma boga in čakama k butla na tisto kar imajo drugi že 2meseca=) sej bi spremenil product code vendar imam s tem telefonom same težave in nebi rad bil ob garanciji(2krat na servisu=))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 86846 (44861) | mailer |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2709 (2131) | krneki0001 |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36801 (17956) | errhec |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11461 (5644) | MrAs |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13168 (12409) | bond007 |