» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
51 / 81
»»

siniša ::

ja moja bejba ma neko tako k je naročila prek neta, pa je ubistvu plastična in se seveda poznajo praske itd. tko da jo je potrebno menjavat. jst sm kupu pa eno za 10EUR al kok je že bla neki shild... in je čist ql mam jo pa že lep cajt in se mi niti ena praskica ne pozna...moja je taka bolj gumijasta njena pa ubistvu plastična na dotik. zdej si pa preračuni...glede odzivnosti niti ni tok velke razlike ubistvu se navadš da morš za odtenek bolj prtisnt al neki....
glede etuijev ti pa povem ga men je v original etu-ju 2x padu in se je tam kjer ni skrit mobitel seveda rahlo opraskala tko da ti priporočam da kupiš takega ki skrije ceu mobitel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: siniša ()

dvihtelic ::

kupiš folijo, ki se ji reče invisible shield, dobiš vse pripomočke zraven (12EUR), jo nalepiš in imaš mir. zraven dobiš pa certifikat in vse, ki ti garantirajo 30LET. Telefon se pa odziva normalno in vse,kot da folije ni.

Ashrack ::

(Ker sem opazil, da se mnogim ne da pogledati malo nazaj po temi)
Še enkrat:
Vodič za spreminjanje produktne kode je tukaj. Na forumu se je potrebno registrirati.
Ko produktno kodo zamenjamo in namestimo nov firmware, produktne kode ne spremenimo nazaj.

razen ko uveljavlas garancijo :=)
....

denabiker ::

kateri je zadnja verzija sport trackerja za nokio 5800?

na uradni strani sploh ga ni, najdel sem na drugih straneh, verzija pa je 2.06, ampak ta je bila izdana aprila 2009. Verjetno je kaj novejšega in boljšega?

http://www.tube5800.com/nokia-sports-tr...

Bellzmet ::

Kakor jaz vem je 2.06 zadnja.

martincek1 ::

@denabiker: glede 1. linka za skin za 5800: jaz ga imam in se obnese res odlično. danes mi je naprimer padel po stopnicah(ene 8m se je kotalil po njih), pa se ne pozna nič :D Je res dobra zaščita, poleg tega pa ni treba nič odpirati, da bi telefon uporabljal. Čez ekran imam Invisible shield, ki služi odlično. Pri temu skinu je mogoče edina slabost to, da je gumb za zaklep malo težje dostopen, tako da je potrebno malo bolj lepo potisniti slider, ampak ga uporabljam že pol leta, pa je še čisto dober, tako da glede tega ni treba skrbeti. Sicer pa se da tudi naložiti program(ki je zelooo uporaben) in ti odklene telefon z uporabo zelenega fizičnega gumba ( ;) ), zaklene pa z 2x pritiskom XM gumba. ZAKON! :)

PS: če potrebuješ, ti lahko prodam ta skin(nov) za 5EUR. Sicer je pa tudi oglas na ST

Še nekaj: ste opazili pri novem firmware v40, da se da slikati tudi s sprednjo kamero - samo izbereš uporabi dodatno kamero. KUL!

lp

WaterBoy ::

To se je dalu tudi pri prejšnem. Slikati z sprednjo kamero.
Torej je komu uspelo hekniti tanovi software. MEni z prejšnemu, kj piše da unpacka in to se ne konča. Je kaki novi hack zunaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WaterBoy ()

js osebno ::

na nov HelloOx bo pa treba počakati =|

Srakopir ::

Spremenil sem product code na balkan red. Naložil update (v40) prek NSU. Nato je pričela nadgradnja in se po 1/3 ustavila z napako, da je NSU izgubil povezavo napravo. Napravil sem po navodilih, kliknil poskusi znova...isto. Nikakor mi ne naredi update.

Rešitve?

Rešitev: na drug komp sem šel in je vse OK.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Srakopir ()

kateri program za vreme je po vašem top za s60v5? Da bi dobival poodatke iz teh samodejnih postaj po naših krajih (ARSO)

obstaja kaksen dober, kjer bi si lahko nastavil widget v standby-u in da bi bil kaksen forecast za 3-5 dni?

Bor H ::

Jst uporabljam AccuWeather, alternativa je pa uporabe kake spletne strani ala Yr.no in si jo bookmarkaš.

dev ::

Pomoje je najbolš weatherbug, maš celotedensko napoved in po mojih izkušnjah so še kar točni. Definitivno boljš od AccuWeather. Dobiš ga pa na OviStore zastonj :)
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dev ()

Sem pa pravkar dal gor program Key Lock Clock od dr. Jukke. Ful dober. Priporočam!

http://www.drjukka.com/KeyLockClock.html

Spet ena aplikacija, katero bi označil za "must have". Sedaj imam narejeno, da pri izklopljenem in zaklenjenem zaslonu pritisnem sredinsko tipko in pogledam uro ter datum. Prikaz je zelo velik, podoben kot na HTC-ju HD:)

Sploh pa še en program od Jukke, ki je ful dober za preklapljat profile, imenuje se pa PROFILE SCHEDULER (jukka), nastavljaš kako hočeš, ob delavnikih, nedelavnikih, po dnevih, kateri profil hočeš imeti aktiven itd.

pa še zastonj je!

Jaz imam sedaj verzijo 1.10, vem pa da stare verzije so bile malo okrnjene.

mAXTER ::

Po nadgradnji na najnovejši firmware v40, mi sedaj ne delujejo flash filmčki v brskalniku. Primer: youtube mi v mobile načinu predvaja flash vsebino, medtem ko mi v desktop načinu le te noče predvajati - prikazan je samo majhen znakec oz. ikona za flash program. Podobno je tudi pri ostalih "polnih" straneh, ki imajo flash vsebino. Če kdo pozna kakšno rešitev se priporočam :)

L.P.

Poglej nastavitve brskalnika, da se ni kej spremenilo. Nekje moreš met možnost da ti naloži "all" al pa "all, no flash"

Preveril in imam nastavljeno na "load content: All", ampak še kr stvar ne deluje...čudno ker pred updejtom firmware-a mi je pa vse normalno delovalo...
Ne deluje mi pa ne z vgrajenim brskalnikom, ne z opera mobile 10 browserjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mAXTER ()

Maxl ::

Poglej pod Aplikacije --> Posodobitev programske opreme --> tam boš imel na voljo updatat Adobe Flash Lite oz. nekaj takega ;). Mogoče ti bo pomagalo.

Tudi to sem že preveril in mi ne da nobene opcije na voljo za update flash-a. Ali je možno preveriti katera verzija flasha je inštalirana na telefonu? Da vidim če je tazadnja 3.1 verzija gor...

Bi se dalo flash posodobit še kako drugače? torej mimo app update opcije na telefonu?

sparc49 ::

Ali kdo ve, če se da nemškim Nokiam 5800 nastaviti angleški meni?
Sem pred nakupom. Hvala.

Mislim da skoraj vse podpirajo angleščino, lahko pa spremeniš product code na balkan red/blue in si inštaliraš FW za balkan, boš lahko nastavu slovensko tipkovnico.

Jezike spremeniti je pa mala malica =)
Pa še, če se mobi kupi v Nemčiji, je izdelan za zahodni trg in s tem bolj kakovosten
(občutek imam da sem o tem že pisal kakšne 10 strani nazaj)

kateri je dober program za nadomestitev stranskega drsnega gumba za odklep? ZAželjeno, da porabi minimalno rama. Trenutno imam slideunlock 1.12

glede nakupa telefonov v D, me zanima, ali lahko brez problemov uveljavljavaš garancijo pri nas glede na to, da smo v EU, ali so še kar problemi?

Zgodovina sprememb…

MyKeyLock - perfektno

- zelen gumb za odklep
- 2x XM gumb za zaklep

lahko pa modificiraš za karkoli... odlicen!

biasko ::

js pa išem alternativo Adobe REader LE

MyKeyLock - perfektno

- zelen gumb za odklep
- 2x XM gumb za zaklep

lahko pa modificiraš za karkoli... odlicen!

hvala, sem že instaliral. Res je odličen!

Iščem uporabnika Nokie 5800 z firmwareom v40, nehackan, Simobilovo omrežje. Za svoj forum namreč ustvarjam paket posebnih aplikacij (dodatni homescreeni) za ta telefon, za mobitelovo omrežje imam vse preizkušeno, rabim pa vedeti še za simobilovo. Če ima kdo željo po testiranju naj me kontaktira pa ZS.

To govoriš o Orange homescreenu, gDesku in tem, ali kakšnih drugih? :)

jaz sem jo kupil pri Mobitelu pa mi ne ponudi v40

@Martincheq
Orange in nekaj različic Vodafona.

thejan2009
Bi lahkla delil z nami tvoje aplikacije? :)

Danes naj bi nokia ponudila brezplačno navigacijo, nekako konkurenca androidu na tem področju. Več se bo vedelo popoldne.

binez ::

Je že uradno potrjeno. Na voljo je brezplačna navigacija. Več o tem: http://dailymobile.se/2010/01/21/nokia-...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: binez ()

sulaco ::

Kdo bo prvi naložil ovi maps 3.0.......

mam že ;) je ql, moti me edino ker ni opcije ko rečeš naj te pelje do nekega kraja in da bi potem rad naknadno vrinil nek kraj skozi katerega hočeš da te pelje.

aja, inštalirat sem moral tako da sem iz nokia strani zlodal sis file.

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: biasko ()

Torej preko ovi suita ne gre da bi updejtal, da potem dela brezplačna navigacija?

Na mobitelu poiščeš software update programček in ti bo ponudu inštalacijo.

Je rahlo izboljšana verzijo glede na prejšnjo, ima pa še zmer prostor za izboljšave. Največji problem se mi zdi da je to kar je biasko reku: ko enkrat postaviš pot je ne morš več spreminjat, prej vem da se ni dal niti jezika vodenja sprement, upam da se to da zdj. Je pa lepo da so dal tist knof da lahko vklopiš night mode. Čeprav bi lahko bil tolk pameten da bi ga ob sedmih sam..

ivanuscha ::

Kaj ne morm verjet. Se pravi da bo od danes naprej povsem zastonj, tud traffic info in 3D stavbe?

IgorM ::

Torej zdaj ni več potrebe po kupovanju navigation edition 5800 glede na to da je navigacija free 4 all?

Pri navigation edition dobiš zravn še stojalo za v avto in polnilec, vsaj bilo je tako, pa še boljšo sprednjo masko. Če ti to odtehta cena potem se splača.

live: 3d stavb še nisem gledal ampak vsaj glasovna navigacija za pešče in vozila je zastonj. traffic info pa mislim da v sloveniji ne obratuje

@waterboy
rabim prej nekoga, da bo potrdil da dela ---> ZS

Ali je ohišje res boljše pri navigation edition?
Glede ovi maps pa si lahko preko pc-ja na hitro narediš ruto in si pošlješ v telefon, sam žal še nisem sprobal tega me pa zanima če je kdo od vas in kako se obnese?

westeren ::

Glede novega firmwara, odkar sem ga naložil me telefon zajebava. Že parkrat se mi je zgodila da mi je kar na lepem zamrznil, se pojavi beli zaslon in piše nokia, pa potem ne prime nobena tipka več, edina rešitev baterija ven pa noter in ponovni zagon.

Tako da s strani mojih izkušenj novi fw ima eno veliko napako !!!!;((

destiny ::

Katera verzija Nokia maps pa je ta, ki je free. Meni je Ovi ponudil 3.01 se mi zdi...

Glede novega firmwara, odkar sem ga naložil me telefon zajebava. Že parkrat se mi je zgodila da mi je kar na lepem zamrznil, se pojavi beli zaslon in piše nokia, pa potem ne prime nobena tipka več, edina rešitev baterija ven pa noter in ponovni zagon.

Tako da s strani mojih izkušenj novi fw ima eno veliko napako !!!!;((

Si poskušal narditi hard reset telefona?
Vsaj pri nokia-h s katerimi sem se jaz igral je hard reset marsikaj popravil, sploh pa po updejtu, tako da sam prakticiram, hard reset - update - hard reset.

3.03 je zastonjska.

Sem preveril 3D stavbe: v Pragi jih vidm nekej tko da sumim da so lihtko zastonj.

westeren ::

Si poskušal narditi hard reset telefona?
Vsaj pri nokia-h s katerimi sem se jaz igral je hard reset marsikaj popravil, sploh pa po updejtu, tako da sam prakticiram, hard reset - update - hard reset.

SEM TO ŽE VEČKRAT PROBAL HARD RESET !!!
Ne skrbi, imam v mezincu kar se tiče funkcij in izkušenj s telefonom :D

OVI zemljevidi je zadnja verzija brezplačna 3.03 !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: westeren ()

Ne morem verjet za to potezo Nokie. Sem moral iti preverit, pa še zdaj mi ni jasno :)

Ampak dober, vsaj crackanih verzij ne bomo nalagali. Bomo imeli vsaj nekaj legalne opreme, a ne?:)

ivanuscha ::

Kolk morjo bit jezni uni, ki so včeri plačal 60€ al kok je blo za eno leto >:D

ej, je že testiran tale MAPS in dela supr...ne morm vrjet da za lokacijo ne potrebuje povezave z internetom.. Garmin mi ni našel satelitov pa da si bog. Tukaj pridem iz tonela in mi najde v 4 sekundah. Supr!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: biasko ()

ostalo ste že povedal, ampak tud design je nenormalno hud! :)

En velik + za nokio :)
««
51 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37486983 (44998) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402713 (2135) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236920 (18075) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011490 (5673) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7113210 (12451) bond007

Več podobnih tem