» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
43 / 81
»»

WaterBoy ::

Se ne zapira več sam od sebe?

Skadi ::

Pozdravljeni!!!

Potreboval bi pomoč, ali ima kdo kaj izkušenj z počenim displayem ?? In serviserji na telerayu?? zadeva je sledeča,fon mi je pač na žalost tako nesrečno padel z mize da je display znotraj počil ( sprednja plastična zaščitna šipca je cela )
Rad bi jim ga kao tja vtakno pa reko kot da sem ga meu v žepu s ključi zato me zanimajo vaše izkušnje če je skušal kdo kaj barantat okoli tega. Vem da so možnosti resnično minimalne, ker konec koncev gre povsod za mehanske napake za katere odgovarjam jaz sam in ne oni kot firma; me pa res ne mika dat 60EUR za display plus ca 30EUR za delo.
ok, najlepša hvala za vaše odgovore,
Lp!!

Bor H ::

Huh, mislim da nimaš šans jih prepričat to za garancijo.

mitkos ::

Jst pa imam 2 pikci na displeju, sem jih v službi pogledal pod video merilnem stroju, ki poveča zadevo pa je zravsan displejček, toda v okrogli pikici (1mm), obstajajo kake paste, da se tole malo spolira?

Skadi ::

Jst pa imam 2 pikci na displeju, sem jih v službi pogledal pod video merilnem stroju, ki poveča zadevo pa je zravsan displejček, toda v okrogli pikici (1mm), obstajajo kake paste, da se tole malo spolira?

jaz mam eno,displex se reče.kao posebi za ekrane telefonov,kupil sem jo v comtronu.stane okol 4-5€ vendar mislim da nima ravno nekega hudega učinka,če maš take pikice da se ti palčke zatakne,potem zagotovo ne bo pomagala.

edge540 ::

Jaz sem tudi počohal ekranček da se palčka zatika...razmišljam da bi ga menjal in nalepil folijo preko da ne ponovim neumnosti ;)

mitkos ::

ja ma hudiča od česa to rata, sej sem zelo pazil na zaslon...

Pomoje je bolj k ne od "sreče" odvisn. Jst sm dost šlampast ampak je zaslon še zmer vredu. Enkrat maš narobe v žepu s kakšno ostro zadevo pa gre h hudiču, jah, touchscreen je malenkost težavn glede tega.

roli ::

Ne touchscreeni niso težavni - težavni so toučscreeni (aka rezistivni touchscreeni). Na primer tistega od iphona ali ipoda boš hudičevo težko spraskal (ker je zadeva verjetno steklo). Moj ipod je že nekajkrat frčal po tleh pa je zaenkrat še ok in upam da tudi bo. Tele nokije si pa ne upam vrečt:)),ker nokle:)) niso ravno višek kvalitete.
http://www.r00li.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roli ()

No no, nokia je imela ogromno modelov zelo kvalitetnih. Čeprav tale ne zgleda tako zelo kvaliteten imam občutek, da je celo boljši kot moja prejšnja SEja.

nickname ::

Pri Mobitelu si nameravam kupiti Nokio 5800 xpressmusic pa me zanima če mogoče kdo ve ali bodo imeli v decembru kakšna znižanja (praznične popuste) oz če se jim bo kaj v kratkem spremenila cena v Splošni akciji kjer zdaj stane 209€?

Zdej se ti že skor bol splača vzet brez vezave (mislim da je cirka 310EUR in tist svoj popust na vezavo "preprodaš".

So jo podražali. Iz 199 na 209? cjo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WaterBoy ()

So podražil že konec pomladi

amacar ::

nova pride pri mobisvetu 250EUR

Bor kaj si mislil s tem, da popust na vezavo "preprodaš"?

martincek1 ::

Greš na Itak Đabest in namesto da kupiš Nokio 5800 kupiš pri mobitelu en telefon ki ga boš za čim višji procent od nakupa prodal naprej ( naprimer da pridobiš 100EUR), spotoma pa kupiš pri Mobisvetu za 250EURnovo Nokia 5800, ki te tako stane 150EUR in ne 209EUR

tako nekako je mislil Bor... ;)

Točno tako sem mislil :)

Ja sam to je malo težje naredit, ker že majo skoraj vsi naročnino al pa vedo za koga ki jo ima in jim potem on vzame telefon. A mogoče kdo ve o kakih znižanjih pri Mobitelu v kratkem?

pri meni pa se pojavlja problem, da včasih ne delajo oni senzorji za obračanje ekrana. To se zgodi recimo enkrat na 2 tedna. Potem pomaga komaj, da odstranim baterijo, pa še to samo v drugem poskusu, kr v prvem poskusu dela dokler ga ne obrnem leže, potem pa v tem položaju ostane. Se to mogoče komu dogaja, ali ve, kaj bi bil vzrok za to?

Tomay ::

Naloži si sensor test da vidiš, če je dejansko senzor. TU
Voodoo 4Ever

zaenkrat senzor dela, bom probal takrat, ko mi ne bo hotelo obračati ekrana.

Hvala, lp

PINki ::

Da ne iščem po temi, kje lahko najceneje odklenem 5800? v LJ

e-marko ::

Na desni strani telefona imaš gumb/drsnik s katerim odkleneš telefon.:))
Oprosti, se nisem mogel zadržati...

LP
...somebody, somewhere...

Tina_ ::

Pozdravljeni!

Imam eno vprašanje: odločam se za nakup Nokie 5800 - se jo splača vzeti pri Mobitelu zdaj, ko imajo NAVIGATION EDITION (doživljenjska uporaba storitve Nokia navigacija na tem mobitelu) za 229EUR - brez tega je 209EUR.

Torej se splača za to doživljenjsko uporabo storitve Nokia navigacija plačti 20EUR več? To ni Garmin navigacija, ne?

js osebno imam rajši zastonj garmin s travnika

roli ::

Nokijina navigacija poseka vsakega garmina. Jaz ne vem kako lahko tak crap od softwera kot je garmin sploh obstaja. Mape so pa tudi 100x bolj kvalitetne pri Sygicu in tejle original Nokijini navigaciji.
http://www.r00li.com

IgorM ::

Sam imam n79 in sem z ovi maps kr zadovoljen, me pa muči majhen zaslon.
Kakšne so kaj izkušnje z ovi maps na 5800?
Je že komu uspelo da bi posnel track z ovi maps nekaj v tem stilu kot je možno z sports trackerjem?

meni je zaenkrat garmin našel čisto vsako hišo v sloveniji, kar za druge navigacije ne morem rečti

Bellzmet ::

Garmin meni dela brez problema. Nimam nobene potrebe po drugi navigaciji.

ivanuscha ::

Po mojih izkušnjah pa je Garmin velik shit, Sygic ga poseka na polno.

TINA: preveri, če je res v paketu še stojalo za v avto in avtopolnilec, če je sploh nimaš kej razmišlat

jst uporabljam nokia maps (oz. ovi) in so zlo fajn, majo svoje probleme ampak se mi ne da ubadat s travniškim garminom, pa ja, Sygic je tut zlo fajn

Ker do sedaj nisem uspel usposobiti OVi maps da bi delalo na navadni 5800 vodenje, me zanima če je komu uspelo.Seveda da je zastonj vodenje. :)

Vse se da če imaš odklenjen telefon (HellOX odklenjen) telefon :)

Kak to misliš odklenjen? Kot simobil zaklepa ali kako?

hackan telefon je mislu rečt ..

Exactly, torej da ne tečnar s certifikati. Ko boš nekoč uspešno zagnal HellOX na mobitelu ti pa lahko pomagam z mapami.

tomos ::

Malo offtopic. Veliko vas je kupovalo Nokio 5800 in verjetno je vsi niste takoj dobili, torej ste čakali da na mobitelovem centru napolnijo zaloge. Mene pa zanima ob kateri uri in dnevu jih dobijo na zalogo in ali se jih da rezervirati. Konkretno me zanima Nokia E52.
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tomos ()

edge540 ::

Zaloge dobivajo ob sredah in petkih, nisem pa prepričan kdaj..popoldne, proti večeru jih zagotovo že imajo.

Tina_ ::

Najlepša hvala vsem za odgovore, posebej hvala uporabniku Bor H. :)

D0M3N ::

Kot zanimivost sporočam da je Google ustvaru Google Chrome 1.0 za s60v5.
Možnost uporabe drsnikov, menjave skinov,izbira velikosti pisave in še in še.
Obetujoč brskalnik za ta mobi.
Xeon E5450| 8gb ddr2|
R9 270| P5QL-PRO| WD-750gb|

Demon-515 tole men mal fake deluje... že sama podobnost z Opero Mini je 70% .. potem pa še instalacija v obliki .jar ...

D0M3N ::

Kako misliš fake?
vem da more imet neki skupnega z opero.Že kot prvi link dobiš povezavo na opero. pa tudi ko izbiraš teme je desno zgoraj mli logo. mogoče temelji na operi nevem. uglavnem meni deluje.
Xeon E5450| 8gb ddr2|
R9 270| P5QL-PRO| WD-750gb|

siniša ::

nekje sm prebrau da je to itq fejk....

ivanuscha ::

Chrome mobile je samo preoblečena Opra mini.

Mr.Nice ::

Tudi jaz uporabljam garmin xt+ naložene karte.Delal mi je vedno dobro in tudi pripeljal me je na cilj tako kot mora biti.
Vendar se mi sedaj pojavlja problem, da mi v programu po poljubnem času vrže ven iz garmina ali je to ko mi izračunava pot ali pa mi hoče navest ukaz, da moram zaviti levo ali desno nato se zgodi, da me vrže na namizje telefona.Tedaj moja reakcija, da skoraj znorim hehehe sploh če si kje sredi Graza:D
Aja pa pozabil sem povedati še, mislim, da se mi je napaka začela pojavljat po updatu Firmwera....Ve kdo mogoče rešitev problema?Bi moral ponovno naložiti aplikacijo?
lp
Dont worry.......be happy!!!:)

Vse se da če imaš odklenjen telefon (HellOX odklenjen) telefon :)

Kolikšna je možnost da si s tem pokvariš telefom in s tem ko (če) si to uspešno naložim, mi ne bo treba več podpisovati aplikacij?

Možnost je minimalna, dokler le slediš navodilom. Sej ni tok zakompliciran:
na eni od spletnih strani pridobiš tamočn certifikat
z njim podpišeš (ponavadi na tej isti strani) HellOX in ga poženeš na mobitelu
poiščeš installserver in ga daš v RomPatcher

kot sem že parkrat napisal, za podrobnosti je najbolš it na dailymobile.se forum

in ja, pol aplikacij ni treba več podpisovat, ker ti mobitel glede tega ne tečnar več, pa še pridobiš dostop do različnih hackov, ki ti omogočijo od diseblanja opozoril glede polnjenja mobitela do novih efektov v menijih

e-marko ::

Tudi jaz uporabljam garmin xt+ naložene karte.Delal mi je vedno dobro in tudi pripeljal me je na cilj tako kot mora biti.
Vendar se mi sedaj pojavlja problem, da mi v programu po poljubnem času vrže ven iz garmina ali je to ko mi izračunava pot ali pa mi hoče navest ukaz, da moram zaviti levo ali desno nato se zgodi, da me vrže na namizje telefona.Tedaj moja reakcija, da skoraj znorim hehehe sploh če si kje sredi Graza:D
Aja pa pozabil sem povedati še, mislim, da se mi je napaka začela pojavljat po updatu Firmwera....Ve kdo mogoče rešitev problema?Bi moral ponovno naložiti aplikacijo?
lp

Kako imaš obrnjen telefon, ko ti zapre Garmina? Pokonci ali ležeče? Če je ležeče je to znan "feler" in ne pomaga druga kot, da imaš telefon obrnjen pokonci. Lahko pa poskusiš z resetom in ponovno vse naložiš. Meni ni pomagalo. Pa ne pozabi na backup v primeru resetiranja.

LP
...somebody, somewhere...

Mr.Nice ::

Hm mislim, da mi zapre tudi pri pokončnem položaju,samo nikdar nisem bil pozoren na to, moram biti bolj pozoren naslednjič....bom poročal, če ne pa format pa bo:)Drugače pa v ležečem položaju tudi deluje, ne da bi mi kar takoj zaprlo....
Dont worry.......be happy!!!:)
««
43 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37486917 (44932) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402711 (2133) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236858 (18013) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011473 (5656) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7113190 (12431) bond007

Več podobnih tem