» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
27 / 81
»»

buhti69 ::

mrTwelveTrees: res nevem zakaj bi se teli mojstri matrali prevajati še tole v angleščino in da še kaj narobe nardijo
tukaj imate slovenska navodila: http://zerocool.area52.us/?p=293
AMD Phenom X3 8450 @ 2,1Ghz | Sapphire HD 4670 512M DDR3 | Asus m3a78
LC Power 600W/12cm V2.2 | Apacer DDR2 800MHz Golden Cover KIT (4x1GB)
WD 320GB 16MB SATA2/300 + WD 500GB, 7200rpm, 16MB, USB 2.0

DamijanD ::

A ma še kdo podoben problem? Če grem čez območje, ki je brez signala, je potem, ko sem že v območju signala (telefon kaže signal polno, ime operaterja,...), nedosegljiv - lahko kličem, a za klice sem nedosegljiv.
Če izberem profil offline in nato General, je pa potem vse ok.

jnce ::

Kaj sedaj se da normalno posodobit simobilov telefon ali je še vedno mogoče samo s spreminjanjem product coda?

edge540 ::

Kaj kdo ve za kak pameten program za navigacijo, ki nebi bil vezan na ceste in bi bil za uporabo v letalu (ali za čoln)? Nekaj ko bi se lahko vneslo waypointe, potem pa bi te vodil? Trenutno za to uporabljam nokia maps, vendar je treba vsako točko posebaj nastavit da ti kaže..nepriročno če maš polne roke dela :)

Je v paket vključen tudi etui? Ker nekaj časa jih ni bilo.

luka9 ::

Kaj sedaj se da normalno posodobit simobilov telefon ali je še vedno mogoče samo s spreminjanjem product coda?

Imam simobilov telefon in sem ga posodobil brez problemov preko PC Suita.

Je v paket vključen tudi etui? Ker nekaj časa jih ni bilo.

Žal etui ni več vključen v paket. Kupil pa sem jo prejšni teden na SiMobilu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: luka9 ()

Edina problema, ki jih imam sta, da se mi telefon noče povezati na Internet in ne deluje mi GPS. Ne vem zakaj. V internetnih nastavitvah imam nastavljeno SiMobil Internet, ko pa se hoče povezati mi javi napako : "Povezava za paketni prenos podatkov ni na voljo." Telefon pa sem kupil v prosti prodaji pri SiMobilu, imam pa SIM kartico od Mobitela. Posledično, ker ni interneta sklepam, da ne deluje tudi GPS.

Bor H ::

Res je, dokler net ne dela ne bo delal GPS oziroma bo rabu precej minut...

Za internet najbolš da pokličeš na mobitelov center al pa pobrskaš kaj morš poslat da ti pošlejo nastavitve.

WaterBoy ::

Imam vprašanje: pri Đabest paketi, če grem v tujini in uporabljam internet (GPRS), se mi internet zraven obračuna ali odšteje od tistih 1Gb?

Hvala

PrimozR ::

IMO zraven.

Je že kdo naročil TO stojalo.
Izgelda vredu! Fajn je tudi da dobiš torbico, ker jo ni več vključene v paketu in še FREE SHIPPING je.

Pa še avto polnilc?

e-marko ::

Avtopolnilec je tako pri vseh teh zraven. Mislim, da se splača glede na poštnino in če še nimaš torbice. Ni pa torbica enaka originalu, to moraš vedeti. Vsekakor je dober paket. Sam imam enako stojalo in je fajn, ker lahko z eno roko vstaviš telefon in obratno.

LP
...somebody, somewhere...

Če bo kdo naročeval kaj naj pove, mogoče se še odločim :)

Imam vprašanje: pri Đabest paketi, če grem v tujini in uporabljam internet (GPRS), se mi internet zraven obračuna ali odšteje od tistih 1Gb?

Hvala

preverjeno se obračunava dodatno. obstaja pa neka možnost da ti Mobitel onemogoči GPRS v tujini, če te skrbi da bi mobitel sam bezljal okoli.

sulaco ::

Mene pa zanima, koliko časa zdrži polna baterija pri ogledu filma ???

Imam jutri zobarja, pa bo treba dolgooo čakat pred ordinacijo........

Tnx, lp

e-marko ::

Boš lahko pogledal film do konca. Preverjeno.

LP
...somebody, somewhere...

Bellzmet ::

Nobena baterija ne drži toliko, kot čakaš pri zdravnikih v Slo...

sulaco ::

bellzmet: najbolj originalen odgovor !!!!
...bom poročal.....o bateriji, ne o zobarki.....ali pa tudi :)
Tnx, LP

Kla_Man ::

Novi videospot z vlogo našega mobilčka ;):

http://www.symbian-freak.com/news/009/0...

Pomotoma sem pod aplikacijami zbrisal tisto za Facebook. Sedaj ko grem v meni-internet ne vidim več ikonce za facebook, le myspace je še. Si lahko ponovno iz kje inštaliram to, da bo ikonca spet na voljo? Verjetno jo vi vsi imate, ker je bila pri meni na voljo že ob nakupu telefona.

Brisal si aplikacijo ne samo ikonce. Edina rešitev je če kje najdeš spet to aplikacijo.

Ja saj to sem mislil... Verjetno je ne bom našel,ampak bom vse pregledu. tnx :|

Good Guy ::

http://www.facebook.com/mobile/

evo
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

goby ::

Kaj kdo ve za kak pameten program za navigacijo, ki nebi bil vezan na ceste in bi bil za uporabo v letalu (ali za čoln)? Nekaj ko bi se lahko vneslo waypointe, potem pa bi te vodil? Trenutno za to uporabljam nokia maps, vendar je treba vsako točko posebaj nastavit da ti kaže..nepriročno če maš polne roke dela :)

Garmin XT + BlueChart Atlantic (navtična karta, kjer si izbereš naprimer Jadran) + AdriaTOPO (topografska karta)

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: goby ()

Tnx goby, bom čekiral!

evo

Hvala za link, vendar mi ta povazava ne prenese nobene nove ikonce... Na fb grem tako ali tako lahko,samo rad bi s5 tisto ikono mel na mobiju v mapci internet. Hvala vseeno. Kaj pa če si dam na novo še enkrat zadnjo posodobitev gor? Kaj menite?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kla_Man ()

Samson ::

Hura. Se ze kazejo prve vecje hibe telefona. Ponavadi med pogovorom zadeva zablokira in ne mores nic razen ugasnit in ponovno prizgat. To sem ze nekaj casa nazaj omenil in se zadnje case vse bolj pogosto dogaja. Danes naprimer ze 2x. Seveda baterijo pozre v luftu. Bila je polna, sedaj samo se dve crtici, polnjen je pa bil iz sobote na nedeljo, pa skoraj nic pogovora. Skoda za taksen telefon da ima hibo. Upajmo da jo bodo kmalu odpravili...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Koliko časa že imaš aparat?

amacar ::

mislim kupiti ta telefon in me zanima, če je nujno nadgraditi firmware, če želim dodajati nove aplikacije (torej npr garminXT, office pa take fore...) ali jih lahko že s simobilovim firmwarom, ker ne bi rad izgubil garancije in se neke igral z nadgrajevanjem

Ni ti nujno, vse daješ lahko gor. Je pa priporočljivo, ker je aparat potem še boljši... :)

najlepša hvala za hiter odgovor, grem potem v petek po njega, ko mi izteče naročnina

kla man: hum, se mi dozdeva da 2-3 meseca, ne vec.

ivanuscha ::

@Samson

Tudi meni je že dostikrat zaštekal tako, da sem moral baterijo ven vzet. Pa dostikrat je potreben tudi reset telefona, ker ga recimo računalnik ne prepozna več. Baterijo tudi zelo hitro spije... pa čudno ima narejeno to da dolgo časa kaže vse črtice baterije, potem pa jih kr v parih urah vse pobere. Niti ne moreš vidit koliko % baterije je še ostalo. Ima pa tole SE veliko bolje porihtano, da ne govorim o fotoaparatu, ki na mojem starem w810i dela veliiko boljše fotke. Hmmm, tole še zdaleč ni dovršen telefon.

Ne vem no. Meni še ni zaštekal in ga imam že od takrat o so prišli k mobitelu. Fotoaparat je pa res bol bogi.

Tud men je že nekajkrat zamrznu, tut ugasnit ga je blo že treba... Seveda se to ne bi smelo dogajat a vendar mi je telefon še vedno odličen. Sovražim najbolj le to, da se tako slabo vidi na ekran ob soncu da res skor da znorim... :| Ampak ok, za ne tako zelo drag telefon, naj mu bo. Drugače pa mislim da tale N97 ki bo kmalu na policah niti približno ne bo zelo veliko drugačna od 5800 XM, meni npr. bo pomoje identičen, pa še marsikaj... Splačal pa se bo novo Omnio HD imet, ki bo imela prav tako Symbiana.

Klemzz ::

Ma še kdo problem da baterija zgublja kontakt?

westeren ::

Vsi imate take in drugačne probleme, sej vsakemu kaj zariba, tudi meni kdaj zamrzne celi sistem, ma tako pač je, kot fotoaparat pravite da je bol bogi, kaj pa pričakujete od 3.2 MP, za tak denar je to.
Sej je isto kot windowsi doma, danes delajo jutri kar nekaj zašteka, to je vse nekaj povsem običajnega.
Drugače kot telefon je res dober, še vsakega ko sem imel do sedaj je kdaj pa kdaj kaj zaštekal, tako da za mene je to povsem navadna napaka :))))

jeanmike ::

Glede fotoaparata in 3,2mp, bi lahko delal ta telefon dooosti boljše fotke. Prej sem si lastil SE K790i in je delal takšne slikce da dol padeš. Tudi pri slabši svetlobi. Ta pa ima že pri normalni svetlobi probleme s šumom. Je pa res da je imel SE K790i ksenonski flash in ne LED kot ta.

js itak uporabljam digitalca, tako da me ti MP sploh ne interesirajo, Je pa dobro, da če je fotoaparat v telefonu, da je vsaj pri normalni svetlobi uporaben

Za moje pojme je fotoaparat v telefonu samo za ujet kakšen trenutek, ko nimaš digitalca s sabo. Če pa hočeš dobre slike si kupi digitalca.

delfinus ::

Se strinjam. Sam fotoaparata na tel ne uporabljam sploh, ker so slike nasploh svoh. Slika ni ostra, prevec je suma, barve so slabe, v mraku neuporabno. To je zgolj samo, da res kaj nujno rabis fotknit in to naredis (slikas kaksno napravo, da vidis kako je zlozena, slikas nesreco, NLP). Sej piksli (3,2M) sploh niso problem, bolj je problematicna kakovost lece. Sicer pa pricakovati mnogo pri leci, ki je manjsa od buckine glave, je zelo optimisticno. Optika je na mobilnih telefonih na splosno zelo slaba.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

buhti69 ::

enako se jest strinjam, da digič sploh ni uporaben... čez dan če je res lepo, potem naredi lepo sliko, ampak drugače pa ne, še pred enim letom sem imel SE k810i, ki ima 3,2 kamarco, ampak se lepo vidi kaj naredi sama leča! Moram pa še povedati da tudi meni se je že ene parkat 'sesul' mobi, se pokažejo take lise čez ekran, potem se pa na novo prižge... Ampak me to sedaj sploh nemoti več.

Kar se pa baterije tiče, če sem recimo na youtubu, prek vodafona ko je počasnejši net, mi pa v parih urah ponuca baterijo, pa tudi če igram kakšne igrice, jo takoj zmanka... Pa še to me zelo moti, ko recimo zdrži mobi mi lepo 3-4dni normalne uporabe, potem pa v recimo 5ih urah iz 7 črtic pada vse do 1 črtice... in potem seveda značilno za nokie, ko enkrat se sprazne, ga neboš nikoli več prižgal...
AMD Phenom X3 8450 @ 2,1Ghz | Sapphire HD 4670 512M DDR3 | Asus m3a78
LC Power 600W/12cm V2.2 | Apacer DDR2 800MHz Golden Cover KIT (4x1GB)
WD 320GB 16MB SATA2/300 + WD 500GB, 7200rpm, 16MB, USB 2.0

Zgodovina sprememb…

• spremenil: buhti69 ()

Ker je bilo že govora o zelo slabi kakovosti zaslona ob soncu, imate tukaj še en dokaz. Razlika med 5800XM ter prihajajočo N97:

Ali se samo meni zdi da tudi pri N97 ne bo zelooo boljša vidljivost? Morali bi primerjat še s kakšnim novim Iphonom 3G-S ali novim Samsungom HD.

Hm ja to pa res priznam jabolčnemu telefonu, da se kar se vidljivosti na soncu tiče nese vse.

Keyser Soze ::

Ker je bilo že govora o zelo slabi kakovosti zaslona ob soncu, imate tukaj še en dokaz. Razlika med 5800XM ter prihajajočo N97:

Ali se samo meni zdi da tudi pri N97 ne bo zelooo boljša vidljivost? Morali bi primerjat še s kakšnim novim Iphonom 3G-S ali novim Samsungom HD.

Jah, veliko boljša ni. Itak pa najverjetneje oba, 5800 in N97, uporabljata popolnoma isto tehnologijo.

Glede primerjave si pa tudi optimist. Z i9810 se verjetno že najde kakšna primerjava. Z novim GSom pa bo IMO treba počakat najman do izida le tega.
OM, F, G!

MTB ::

evo

Hvala za link, vendar mi ta povazava ne prenese nobene nove ikonce... Na fb grem tako ali tako lahko,samo rad bi s5 tisto ikono mel na mobiju v mapci internet. Hvala vseeno. Kaj pa če si dam na novo še enkrat zadnjo posodobitev gor? Kaj menite?

Si poštimal to zadevo? Je uspelo?

Se eno vprasanje za vas ki vam telefon zmzuje med pogovorom in je potreben reboot fona. Ali uporablja kdo od vas original temo? Meni je do sedaj zmrznilo na nalozenih temah, zato sem za test preklopil na tisto tacrno rdeco ki je ze gor. Izkusnje??

ivanuscha ::

Pomoje ni odvisno od tem, jst imam ze skozi default...
««
27 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37485331 (43346) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402658 (2080) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236137 (17292) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011241 (5424) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112720 (11961) bond007

Več podobnih tem