» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
24 / 81
»»

zee ::

lahko ju rocno natipkas na od obeh telefonih.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

ssimon ::

Torej, kako je zdaj s tem Quickoffice premier 6.0 a ga ma kdo gor al ne?

delfinus ::

Evo en problemcic danes: Skopiram jaz s PCja mapco z MP3ji in jo dodam v folder Music. Ko zazenem palayer nove datoteke niso vidne. Skopiram rocno iz folderja, kjer so MP3 datoteke v root folder Music in tudi niso vidne. Ugasnem telefon in poskusim ponovno. MP3ji, ki sem jih nazadnje kopiral niso nikakor vidni. Juh ne mapira. Namrec vedno prej mi jih je ob dodajanju novih MP3 zaznalo in jih je dalo v seznam glasbenih datotek. Imel kdo tak problem in kako ga je zaobsel?

lp, d.

Bellzmet ::

V mp3 playerju greš na "Osveži knjižnico".

lp

delfinus ::

Tenx Bellzmet. To je to.

Sicer pa bi ta Nokia rabila kaksen bol inteligenten player, ki bi omogocal sortiranje komadov po razlicnih kriterijih (datum, ime datoteke) in ne zgolj samo zanasanje na ID3 tage, d.

Ja player je res cist u kurcu glede tega.

Jaz sem zadevo rešil z nekim multi-mp3 tag rename zadevo. In sedaj pod "skladatelj" vpisujem tiste, za katerem morajo biti v istem seznamu.

Je pa res bedno, da ne prepozna folderjev, kot so na spominski kartici.

lp

Duke ::

@bine_z

drzis srednjo tipko...

majstor ::

Ce uporabljas Sport Tracker in hoces poslusat glasbo se sporttracker sesuje. Probal sem izklopit ze vse opcije vendar se vedno sesuje program....

BUG!

goby ::

Majstor - jaz nimam problemov s sport trackerjem med poslušanjem MP3-jev. Poizskusi naložit ponovno Sport Tracker (moja verzija je 2.06).

Ps: Med odprtimi aplikacijami pa krožiš tako, da pritisneš (približno za sekundo - dve) srednjo tipko in izbereš aplikacijo. Sklepam, da ti je to pozano, ampak vseeno ne škodi.

topir ::

kje se nastavlja utripanje lučke za neodgovorjene klice, sms-e? Aja dobo sem tel. iz teleraja so mi ga nadgradili tk da faj dela. Garmina sem si naložil sam ga ne znam odklenit oz. ne vem a morem kje kluč dobit. Bi lpo proso enga da mi to razloži, ko nimam nobene navigacije.
lp

superman25 ::

Alo :)

Naložil sem si Garmin-a (s Partisa) z adriaroute... inštaliral vse po tistih navodilih... Težava, ki se pojavi, ko zaženem garminxt in hočem iti na neko destinacijo:
- za to funkcijo potrebujete dodatne zemljevide. Za dodatne info obiščite to pa to stran..

Kje bi lahko bila tu napaka in kako jo odpravim?

Sem pa vse inštaliral tako kot treba in dodal vse tiste mapice s kodami na pravo mesto.

hvala in LP

Ključ se (preverjeno) dobi na www.garmin.si

lp

lp

a je za plačat? Vem da se da nekot odklenit. Sem si skopero tisti file v garmin ko naj bi odklenilo pa mi ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: topir ()

binez ::

@Duke

Vem za to srednjo tipko :) ampak zanima me če se slučajno kak program sesuje in ga ne moreš zapret (razen tako da ponovno zaženeš telefon), s čim naj bi ga zaprl. Ker srednja tipka je samo za preklapljanje med aplikacijami in v tem primeru nič ne pomaga.

Good Guy ::

lp

a je za plačat? Vem da se da nekot odklenit. Sem si skopero tisti file v garmin ko naj bi odklenilo pa mi ni.

bogi revež..

pejt v štacuno pa kup..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

ivanuscha ::

@superman

Problem imaš pomoje v dvojni končnici datoteke, vsaj tako sem imel jaz in mi tel. ni videl mape.

refosk ::

Update za Adriaroute je tukaj:

http://www.navigo-sistem.hr/proizvod/426

Bor H ::

@Duke

Vem za to srednjo tipko :) ampak zanima me če se slučajno kak program sesuje in ga ne moreš zapret (razen tako da ponovno zaženeš telefon), s čim naj bi ga zaprl. Ker srednja tipka je samo za preklapljanje med aplikacijami in v tem primeru nič ne pomaga.

v tistem meniju, ki se ti odpre, podrži prst na ikonci in ti bo dal možnost "exit"

binez ::

pa res :)
hvala

superman25 ::

Nekaj programov najdete na tem nemškem forumu:
http://www.usp-forum.de/nokia-5800-foru...

dr.Akula ::

Ve kdo mogoče za kakšno aplikacijo, ki je kot screensaver ura. Sam sem našel tole, ampak ne morem pogruntat kako se nastavi, da dela kot screensaver. Če se komu ljubi sprobat, ali pa če kdo ve za kakšno drugo aplikacijo, ki dela bi bilo dobrodošlo.
ni podatka

ninck13 ::

zdravo

se je komu že naredilo, da kar naenkrat imenik ni več na voljo? napiše mi: Ni vizitk. Vizitke v izbranih pomnilnikih niso na voljo.

DamijanD ::

Ve kdo mogoče za kakšno aplikacijo, ki je kot screensaver ura. Sam sem našel tole, ampak ne morem pogruntat kako se nastavi, da dela kot screensaver. Če se komu ljubi sprobat, ali pa če kdo ve za kakšno drugo aplikacijo, ki dela bi bilo dobrodošlo.

5800 ne podpira screen saverja. Da se narediti nekaj kvazi - ampak to ni to...

e-marko ::

Screen saver je v tem primeru tudi malo skregan z logiko. Lahko ga naštimaš in ti sprazni baterijo, posledično imaš nato izklopljen ekran in varčuješ. Ne naložiš screen saverja in pustiš, da se telefon zaklene in ugasne screen po minuti in tako varčuješ screen in baterijo. ;)

LP
...somebody, somewhere...

kapNemo ::

Ko želim instalirat software, mi pri nekaterih napiše: Komponenta 'Python runtime' manjka. Kljub temu, da sem si to instaliral na tulifon. Bi moral naložit kaj drugega. Moj source je bil: http://www.symbian-freak.com/forum/view...

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kapNemo ()

bond007 ::

Mene je ta prasica dans ob 6.00 zjutri zbudla;(( Mam nastavljeno zvonenje ob delavnikih in zgleda je sobota tut delavni dan... Pol bom mogu zgleda 5 alarmov naštimat, da bo zadeva funkcionirala samo med tednom ali je kaka elegantnejša rešitev?

dr.Akula ::

Pod Datum in čas maš za nastavit delovne dneve ;)
ni podatka

bond007 ::

Super, hvala!

kitl76 ::

Mene je ta prasica dans ob 6.00 zjutri zbudla;(( Mam nastavljeno zvonenje ob delavnikih in zgleda je sobota tut delavni dan... Pol bom mogu zgleda 5 alarmov naštimat, da bo zadeva funkcionirala samo med tednom ali je kaka elegantnejša rešitev?

Hehe to se je meni zgodilo prejšni vikend je bila cela bajta poknc ob 6.30 :) Se mi je pa ta teden zgodilo, kar dvakrat, da ko bi mogel alarm prižgati telefon se je telefon obesil na začetnem screenu od nokie in tam obstal. Posledica le tega je bilo to, da sem dva dni zaporedoma zaspal šiht. Se je še komu to zgodilo?

westeren ::

@janny76
da ko bi mogel alarm prižgati telefon se je telefon obesil na začetnem screenu od nokie in tam obstal. Posledica le tega je bilo to, da sem dva dni zaporedoma zaspal šiht. Se je še komu to zgodilo?

To se ti je zgodilo, ker si imel telefon ugasnjen??
Tudi ko ga kdaj hočem prižgat se obesi na začetnem screenu in zamrzne, niti tipka za ugasnit ne dela, moram baterijo ven dat. Ko pa ga ponovno prižgem, dam SD kartico ven, pa se mi brez problema prižge.
Ugotovitev: da mam nastavljeno neko drugo temo in ko se aparat prižge, vrjetno te teme ne more naložit in zato celi sitem crkne.
Od teme je veliko odvisno, zadnjič sem eno drugo naložil, pa mi funkcija pod imenik skupine sploh ni hotela prijeti,kot da ne obstaja, tako da napake so vtemah !!!

WaterBoy ::

NE vem. Jaz imam izkušnje da ti teme opočasnijo celi telefon.

kitl76 ::

Res ga samo ne vse. Trenutno uporabljam temo iPhone V2 pa dela normalno. Pred tem sem uporabljal Vista 2009 pa mi je telefon res deloval bolj okorno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kitl76 ()

Se mi zdi. da je teme bolje imeti naložene na notranjem spominu in ne na spominski kartici...

DamijanD ::

A katera tema spremeni število bližnjic na osnovnem zaslonu?

primy ::

Ne...imaš samo varjanto, da si naložiš Handy Shell.

pimzek ::

kater program je najbols za uporabo gledanja divx xvid in wmv posnetkov?

ModriN96 ::

pimzek...probi smart movie. luštn, uporabn in enostavn programček.

expertslo ::

a bi mi lahko kdo povedu a ma gor word pa abrobe( da ga ne vpraša za licenco)... ?

Zgodovina sprememb…

ModriN96 ::

word, excel, powerpoint ma gor.

adobe acrobat pa ne, je plačliv pa dodatn ga morš naložit...al pa pač nelegalno verzijo...

kje se nastavi utripanje lučke za meni? (če maš neogovorjen kliv)

settings, phone, notification lights, notification light
una stanby je pa neki v stilu tiste lučke od SE, ki da vedt da je mobi pržgan

Standby lučka je brezveze, to mam jst izklopljen. Moram pa rečt, da je kamera predvsem kar se tiče slik pri slabi svetlobi, zanič. Tudi pri dobri svetlobi dela nekam zablurane slike. Moj prejšnji telefon W810i z 2mp kamero je majka proti temu. Edino video je nadpovprečen z 640x480. Neumno je da niso dal notr aplikacije za lučko, za vsakdanjo uporabo. Na netu tudi nič ni. Bedna je tudi zadeva s ciframi. Npr. če imaš dve enake cifre shranjene pod dva različna kontakta, ti klicatelja iz te številke sploh ne pokaže, ampak samo številko. To majo baje vsi Symbian telefoni. :\ Pa tudi uporabnost zaslona na dotik pri pisanju SMS je vprašljiva. Še posebi če hodiš po ulici in pišeš sms. Navadna številčnica tukaj gladko zmaga. Je pa zanimivo hodit po lj. in dat search for w-lan, polno omrežij je okoli... Mater smo obžarčeni od miljon stvari naenkrat. 8-O

Denos ::

Neumno je da niso dal notr aplikacije za lučko, za vsakdanjo uporabo. Na netu tudi nič ni. 8-O

Phone torch

O dbest, hud program!

Lukeatluke ::

Evo problem:
Na dveh drugih nokiah sem si ogledal, da imas pod osebo moznost da ji dodas sliko.no, onedva sta to imela.vsi imamo v21 update.zamenjal sem teme in ni nič pomagalo.Enostavno mi ne kaže nikjer za dodati sliko.Sploh nimam te opcije, ne pa da nebi delovala.

Se komu sanja kaj se dogaja?

Si po inštalaciji updejta restoral nastavitve?

Če greš notr v kontakt kjer vidš številke in pritisneš na options, tam maš recimo speed dial in add a picture. Če tam nimaš potem res probaj restore dat. Mene pa zanima, če mogoče kdo ve kako dodat program na voice recognition. Rad bi imel fring recimo. Tam ko so vse zadeve ki ti jih prepozna napisane, ne vidim opcije add.

expertslo ::

word, excel, powerpoint ma gor.

adobe acrobat pa ne, je plačliv pa dodatn ga morš naložit...al pa pač nelegalno verzijo...

nokia 5800.... nima offisov gor... :(

Lukeatluke ::

Si po inštalaciji updejta restoral nastavitve?

To misliš na samem telefonu kjer imaš povrni tovarniške nastavitve?
««
24 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37485328 (43343) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402658 (2080) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236137 (17292) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011241 (5424) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112720 (11961) bond007

Več podobnih tem