Forum » Loža » Kaj je z folkom??
Kaj je z folkom??
TESKAn ::
Danes sem po enem tednu spet pogledal pošto. In kaj dobim? Štiri sporočila od neznanih ljudi, v vsakem je virus...se zdi samo meni ali je na tem svetu res veliko norcev, ki nimajo antivirusnega programa in veselo odpirajo vsako datoteko, pa čeprav piše 'this file contains a virus. DO NOT OPEN IT!'. Res ne vem, kaj naj si mislim ob tem...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ahac ::
Bodi vesel, da si pametnejši od večine folka....
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Neo32 ::
Teskan: cca 1/4 uporabnikov racunalnika, se vedno odpira te maile in slepo vrjame da bojo zadel miljon dolarjev ali podobne stvari, ceprav mail vsebuje virus. Pac kaj mors, so naletel na napacnega cloveka...
Neo32 (c)
Mercier ::
V nekateri okolji je takih še več. Ampak to se mi niti ne zdi problematično. Hudo je to, jih mnogo ne izučijo niti virusi.
Tomi ::
Jaz zadnje čase dobivam polno How are You-jev, in jih lahko samo brišem. Največja ironija je, da sem včeraj dobil 4 datoteke po 1800 kB, in to na dial upu. Hvala bogu, da sem prej pogledal, kaj je bilo in brisal s strežnika.
metrodusa.blogspot.com
ahac ::
Ja, večji problem kot število takih mailov je to, da jih DLaš pol ure pol pa vidš, da so virusi..
Pa tudi ne bi nč koristl, če bi odgovoru in napisu, da imajo virus. Samo panika bi jih zagrabla, če je pa to nek neznan naslov te pa sploh ne bi vzel resno..
Pa tudi ne bi nč koristl, če bi odgovoru in napisu, da imajo virus. Samo panika bi jih zagrabla, če je pa to nek neznan naslov te pa sploh ne bi vzel resno..
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Našla se je rešitev za WannaCry!Oddelek: Novice / Varnost | 7944 (5484) | Phantomeye |
» | FBI: izsiljevalskim virusom kar plačajte (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 35322 (29698) | Mare2 |
» | Gmail - kdo dobi virus ? / Spam brez priponke = virus ?Oddelek: Omrežja in internet | 2771 (2469) | JožeHorvat |
» | Ptičja gripa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 13167 (9242) | Tear_DR0P |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11788 (9151) | frikihamster |