Forum » Omrežja in internet » router problem befsr41 linksys
router problem befsr41 linksys
phenom ::
Pozdravljeni!
Imam sicer eno težavico in upam da mi lahko kdo pomaga. Moj router noče shraniti nobene nastavitve v svojem meniju. Ni važno kaj naredim ko kliknem save settings se zadeva zbriše in postav kot je bla pred shranjevanjem.
Zadeva se je pojavila praktično čez noč, do zdaj je 3 leta pravilno delal.
A mogoče kdo ve v čem bi bil problem in ali gre mogoče za okvaro rutarja.
Vesel bi bil vsake pomoči.
Imam sicer eno težavico in upam da mi lahko kdo pomaga. Moj router noče shraniti nobene nastavitve v svojem meniju. Ni važno kaj naredim ko kliknem save settings se zadeva zbriše in postav kot je bla pred shranjevanjem.
Zadeva se je pojavila praktično čez noč, do zdaj je 3 leta pravilno delal.
A mogoče kdo ve v čem bi bil problem in ali gre mogoče za okvaro rutarja.
Vesel bi bil vsake pomoči.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
blackbfm ::
Probaj odpret routerjeve nastavitve v Internet explorerju. Drugače pa hm, jaz bi probu še enkrat naložit firmware. Samo pri teh routerjih je en problem, sicer jz mam befsx41 ampak ok..v glavnem men uradni firmware ni v redu delu. Totalno nestabilen v glavnem dokler nisem najdu neke neuradne beta verzije. Tista pa laufa ko šus. No samo te stari linksysi so že malo out Drugače če ti bo zajebaval pa potem kar kupi (okoli 60€) buffalo whr-hp-54 ali pa linksys wrt54gl in naloži TOMATO firmware. To potem laufa tako kot mora
phenom ::
v bistvu mam problem samo ko hoččem uporabt port forwarding. Nastavitve zbriše. Firmware sm updatu ampak še vedno počne isto.
Prov ni mi jasno v čem bi bil lahko problem.
Prov ni mi jasno v čem bi bil lahko problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83724 (15485) | brez-imenko |
» | Linksys WRT160NL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22448 (9416) | betko007 |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21548 (5241) | mtosev |
» | Linksys WRT54GL in e-točka (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7003 (5982) | ...:TOMI:... |
» | Linksys wrt54gl in bridgeOddelek: Omrežja in internet | 7533 (6661) | BlaY0 |