» »

HD2600XT AGP + DVI LCD ČRNA SLIKA

HD2600XT AGP + DVI LCD ČRNA SLIKA

hudychk ::

Pozdravljeni.

Pred parimi dnevi sem postal lastnik novega LCD monitorja Samsung T220. Priklopil sem ga na mojo grafikuljo HD2600XT AGP na DVI in kmal so se začel problemi. Prej sem imel na isto grafično kartico priklopljen analogni LCD monitor, pa je vse delal BP.

Skratka dogaja se sledeče: Prižgem računalnik in slika je normalna, ko nalaga Windowse XP, potem pokaže Welcome Screen, nato še desktop za 1s, potem pa se kar naenkrat ugasne, prikaže se črna slika in monitor ne najde več signala (menja se napis Analog, Digital) in potem gre monitor v sleep. Ko sem naredil hard reset (na tipko), je prišlo normalno v windowse in vse je delovalo BP. Vseeno sem rekel, da to ni to in sem poskusil posneti najnovejše gonilnike. Stare sem pobrisal vključno z vsem, kar je imelo predznak ATI. Hitr sm pičil najnovejše gonilnike z uradne strani Sapphire in jih posnel (driverji + catalyst). Naj povem še to, da brez gonilnikov dela vse brez problemov. Skratka, ko sem posnel nove gonilnike, sem ponovno zagnal računalnik in evo problem je bil zopet tu, vendar z razliko, da tudi hard reset ni več pomagal.

Potem sem se razjezil in v računalnik vtaknu GF 7600GS, posnel gonilnike in stvar špila.

Ali je kdo že slišal za ta problem in kako se ga da odpraviti? ATIjevo grafično kartico sem že odnesel nazaj v AGT, kjer sem jo kupil pred približno pol leta in še čakam njihov odgovor.

Zelo bi bil hvaležen za kakršno koli pomoč, ker sem res nekoliko obupan. Upam, da mi bojo na AGTju grafikuljo zamenjal oziroma nadomestil ali pa povrnil denar. Nameravam pa kupiti hd 3850 AGP.
The Devil himself!

A res noben nima nobene ideje kaj bi blo narobe?:|

Problem rešen s ponovnim nalaganjem windowsov xp. ;(
The Devil himself!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hudychk ()

zenith1 ::

Originalne drajverje poskusi, se imel podoben problem. Referenčni od nvidie niso bili dobri.

Sm poskusil z vsaj 3 različnimi driverji, pa je blo isto. Drugač je bil pa problem z ATI kartico, ne nVidia :) nVidia skos dela... Prej sm meu 6600GT, potem sm pa po sili razmer in zelo ugodne ponudbe kupu hd2600xt agp, pa je bla napaka...
The Devil himself!

Dr_M ::

Pred nakupom nove graficne za AGP si preber to temo.

In se 1x, nakup nove graficne kartice na agp je zelo slaba ideja.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

sirotka ::

mel isto sranje na 4850tki....probej monitor priklopit na drug dvi...smešno, sam js nimam od takrat več teh težav.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ATI Grafične kartice (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Strojna oprema
87560732 (24970) Galaxy
»

Sapphire 2600 XT 512 AGP nažicat za sodelovanje z Asus A7N8X-LA!! Noče pa noče :(

Oddelek: Strojna oprema
133312 (2321) ncc2000
»

Problem z Graficno Kartico

Oddelek: Pomoč in nasveti
311411 (1116) Ales47
»

kero grafo na AGP

Oddelek: Kaj kupiti
291644 (1644) michel
»

Nujno - nova graficna GeForce 7300GT ima dalec slabso sliko kot 4leta stara GeForce

Oddelek: Pomoč in nasveti
322186 (489) Keyser Soze

Več podobnih tem