Forum » Zvok in slika » Problem z grafiko
Problem z grafiko
saymon ::
Torej problem je sledeči. Pri nekaterih grafično bolj zahtevnih igrah računalnik zamrzne, pol pa se pojavi igra z grafičnimi motnjami, kot so neizris nekaterih delov igre itd. tudi črte se pojavijo na ekranu.
Grafična je Nvidia GeForce 8400GS, monitor pa Phillips 190X6FB.
Pozna kdo rešitev, ker sem že vse sprobal in nama z punco gre na živce da pri tistih igrah ki jih želima najbolj igrat računalnik enostavno zamrzne, pri nekaterih pa dela normalno.
lp, saymon
Grafična je Nvidia GeForce 8400GS, monitor pa Phillips 190X6FB.
Pozna kdo rešitev, ker sem že vse sprobal in nama z punco gre na živce da pri tistih igrah ki jih želima najbolj igrat računalnik enostavno zamrzne, pri nekaterih pa dela normalno.
lp, saymon
hudychk ::
Kok močen napajalnik pa imaš v računalniku? Čeprav mislm, da bi tud že 300W moral poganjat 8400GS... A si že probal posnet najnovejše gonilnike za grafično kartico? Če to ne dela, probej še s kšnimi starimi gonilniki. Drugač pa res napiš katere igre so to, da se da kej več pomagat :)
The Devil himself!
bobsaap ::
Pozdravljeni,
Da ne bom odpiral nove teme, bom vprašal kar tukaj. Imam en star računalnik, ki je na njem crknila grafika. Zamejalo se jo je in sedaj ko odprem recimo Mozilo in scrollam navzdol, se slika premika zelo počasi, in tako kot da bi premikal posamezne slike, ... kot da bi zelo počasi osveževalo.
Naložil sem driverje, ki bi naj bili original za mojo grafiko, ampak nič ne pomaga. Spreminjal sme resolucijo, herce monitorja, ampak še vedno je isto.
Včasih se celo zgodi, da ko restartam računalnik, se zažene, se mi izpišejo podatki računalnika in potem nastane črna slika (to se ne zgodi vedno).
Ima kdo kakšne ideje, kaj bi lahko bilo narobe in kako te zadeve rešit?
Da ne bom odpiral nove teme, bom vprašal kar tukaj. Imam en star računalnik, ki je na njem crknila grafika. Zamejalo se jo je in sedaj ko odprem recimo Mozilo in scrollam navzdol, se slika premika zelo počasi, in tako kot da bi premikal posamezne slike, ... kot da bi zelo počasi osveževalo.
Naložil sem driverje, ki bi naj bili original za mojo grafiko, ampak nič ne pomaga. Spreminjal sme resolucijo, herce monitorja, ampak še vedno je isto.
Včasih se celo zgodi, da ko restartam računalnik, se zažene, se mi izpišejo podatki računalnika in potem nastane črna slika (to se ne zgodi vedno).
Ima kdo kakšne ideje, kaj bi lahko bilo narobe in kako te zadeve rešit?
http://www.slo-fishing.si
darius ::
mogoče na plati skurjen pci-e SLot ?
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
bobsaap ::
Kako bi to preveril?
Zadeva je takšna: preden sem sedaj zamenjal grafiko, sem imel težavo z prižiganjem računalnika. Sem ga prižgal, se je zalaufal, ampak ni bilo sploh slike. Nato sem ga parkrat restartal in po recimo 5 restartih je vse delovalo brezhibno. Sedaj ko sem pa vstavil to drugo grafiko, pa je zadeva takšna kot sem jo opisal,...
Zadeva je takšna: preden sem sedaj zamenjal grafiko, sem imel težavo z prižiganjem računalnika. Sem ga prižgal, se je zalaufal, ampak ni bilo sploh slike. Nato sem ga parkrat restartal in po recimo 5 restartih je vse delovalo brezhibno. Sedaj ko sem pa vstavil to drugo grafiko, pa je zadeva takšna kot sem jo opisal,...
http://www.slo-fishing.si
Twoface ::
Nisem opiral nove teme in kar tu vprasal...
Imam 6600gt se mi zdi, ki ima tak moder priklop. Sedaj pa se zelel zam,enjati z 8600 ki ima 2ista priklopa, dvi se mi zdi. Seveda sem dodal umesik in priklopil zadevo, vendar ne dobim slike, samo temo... any idea? hvala
Imam 6600gt se mi zdi, ki ima tak moder priklop. Sedaj pa se zelel zam,enjati z 8600 ki ima 2ista priklopa, dvi se mi zdi. Seveda sem dodal umesik in priklopil zadevo, vendar ne dobim slike, samo temo... any idea? hvala
ĐONI BI GUT!
Valvoline ::
To bi moglo delovat. Morda z grafo kaj narobe ??
Sprobaj si sposodit monitor komplet z dvi kablom pa poglej.
Sprobaj si sposodit monitor komplet z dvi kablom pa poglej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | no video inputOddelek: Pomoč in nasveti | 835 (638) | BorutK-73 |
» | ATI Grafične kartice (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 61010 (25248) | Galaxy |
» | Računalnik za grafično obdelavo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4234 (2948) | TehDucky |
» | HD šteka, kaj mi manjka?Oddelek: Kaj kupiti | 3597 (2368) | eg0ist45 |
» | PC za delo s Fotoshopom in Autocadom (igric ne špilam)Oddelek: Kaj kupiti | 1509 (1509) | Liker |