» »

Težave z WD Passport2

Težave z WD Passport2

archer ::

Imam čuden problem in počasi bom izgubil zaupanje v te USB zunanje trde diske. WD Passport2 sem že enkrat zamenjal.
Zdaj je deloval brezhibno, tudi na večih računalnikih. Danes pa sem na svojem laptopu (XP) naložil nekaj stvari gor (vse ok), potem grem pa na drug računalnik v hiši (tu še tega diska nisem imel vključenega) in ga priklopim. XPji vržejo ven sporočilo, da je "USB device malfunctioned". Odklopim in grem nazaj na laptop... Ista zgodba. Ne verjamem, da je tole bilo naključje.
Zdaj, če lahko kdo svetuje kako popravit tole, ker diska ne zazna nikjer, na enem drugem računalniku v Visti tudi ne.
Če nimate nasveta, mogoče samo, če je kakšna možnost za rešitev podatkov (ni tako kritično), ker imam še vse nekje drugje.
Če nimate nobenega nasveta, me pa zanima, kaj se splača vzeti od teh klinčevih prenosnih diskov, da bi normalno funkcioniralo in ne bi bilo tako občutljivo. Nekje bi rad imel backup podatkov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1832595055 (8582) viktor_007
»

UEFI - kako ponovno namestiti windows 8

Oddelek: Pomoč in nasveti
3611194 (8708) krepki
»

Družinski oblak / backup

Oddelek: Omrežja in internet
132952 (2377) matobeli
»

ntldr is missing, kaj storiti?