Forum » Pomoč in nasveti » Nvidia GeForce 8600M GT
Nvidia GeForce 8600M GT

maqito ::
Ne vem sicer če ima to veze z grafično kartico pa vseen.
Danes se mi je 3x prenosnik izlopu, ko sm igral po parih letih z bratom fifo preko WLAN mreze... in sicer malce pred koncem tekme mi je kr zaplro prenosnik...
ima mogoče kdo kak nasvet kaj bi to blo? ker mi je res čudnu, prej pa 1 let prenosnik delal brez problemov.. no sej tud zdj dela brez problemov, sm ce fifo igram mi pa kr crkne po lepem casu....
Danes se mi je 3x prenosnik izlopu, ko sm igral po parih letih z bratom fifo preko WLAN mreze... in sicer malce pred koncem tekme mi je kr zaplro prenosnik...
ima mogoče kdo kak nasvet kaj bi to blo? ker mi je res čudnu, prej pa 1 let prenosnik delal brez problemov.. no sej tud zdj dela brez problemov, sm ce fifo igram mi pa kr crkne po lepem casu....

ender ::
Možno je, da imaš grafični procesor iz serije, ki crkuje.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

in kaj lahko tule naredim? popolnoma nič? ali pač? prenosnik imam cca 1 leto, še v garanciji... torej kak update grafične ne pride v poštev?
Imam pa prenosnik od Annija... in pravim do zdaj je delal vse tipi top, s tem da sem počel marsikaj s tem notesnikom, od montaže filmov do igranjem špilov....
Imam pa prenosnik od Annija... in pravim do zdaj je delal vse tipi top, s tem da sem počel marsikaj s tem notesnikom, od montaže filmov do igranjem špilov....

ender ::
Jaz bi na tvojem mestu grafično čim bolj obremenjeval, dokler povsem ne crkne, potem pa zahteval zamenjavo (mogoče sicer lahko dobiš kakšen popravek za BIOS ali nove gonilnike, kar bi problem navidezno odpravilo, vendar bi v resnici samo rahlo podaljšalo življensko dobo čipa - verjetno toliko, da ne bi bil več v garanciji ko bi crknil).
There are only two hard things in Computer Science:

*** od grafične ej. Ma bom malo povprašal na Anni kakšne so možnosti za predčasno menjavo... ker se mi zdi res mau no comment da mi tak crkuje. Sem zdaj testiral na single Fifo in je isti šmoren. Se prav kolikor malce preveč obremenim grafično mi vse crkne...

eee? ka je pa to? Kaj morm sploh naredit? Prvič slišim za kšno to zadevo....
no to mam zdej posnet, kk bi pa zdej js to najbel obremenil grafo?
kako pa naj vem če sm sploh ta pravo downloadu? ke neki je za procesor drugo pa za grafo???
No comment, takšnega odnosa na Anniju nisem pričakoval... Brez komentarja ej! Sploh jim je vseeno za stranko...
no to mam zdej posnet, kk bi pa zdej js to najbel obremenil grafo?
kako pa naj vem če sm sploh ta pravo downloadu? ke neki je za procesor drugo pa za grafo???
No comment, takšnega odnosa na Anniju nisem pričakoval... Brez komentarja ej! Sploh jim je vseeno za stranko...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maqito ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj bi vi storili?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4016 (3138) | drzni86 |
» | hitrost procesorja - obdelava videaOddelek: Pomoč in nasveti | 3449 (2996) | xteakwondox |
» | Grafična kartica - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4355 (2965) | Assass1n |
» | ati ali geforce (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8682 (6764) | Razerzone |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7256 (6157) | Pyr0Beast |