Forum » Izdelava spletišč » Dreamweaver pomoč pri tabeli?
Dreamweaver pomoč pri tabeli?
Roych ::
LP
Kaj takega je sigurno že bilo povedano milijonkrat, pa vendarle! ;)
Delam eno simple spletno stran, kjer je pač vse v eni tabeli, vendar mi ta tabela pleše glede na velikost browserja. Rad pa bi da je, neglede na resolucijo ali večanje oz. manjšanje velikosti browserja vedno v zgornjem levem kotu. Kje to nastavim?
Nikjer ne najdem opcije kode pa ne vem.
Hvala za pomoč!
R.
Kaj takega je sigurno že bilo povedano milijonkrat, pa vendarle! ;)
Delam eno simple spletno stran, kjer je pač vse v eni tabeli, vendar mi ta tabela pleše glede na velikost browserja. Rad pa bi da je, neglede na resolucijo ali večanje oz. manjšanje velikosti browserja vedno v zgornjem levem kotu. Kje to nastavim?
Nikjer ne najdem opcije kode pa ne vem.
Hvala za pomoč!
R.
Insanity is making me nutz!! ;)
- spremenil: Roych ()
Roych ::
Hvala za odgovor.
V bistvu me moti to, da se mi vsebina v tabeli premika glede na velikost browserja tabeli sem nastavil fiksno velikost. Rad bi, da se vsebina recimo iframe v tabeli ne premakne, če povečujem ali manjšam browser! ;)
LP, G.
V bistvu me moti to, da se mi vsebina v tabeli premika glede na velikost browserja tabeli sem nastavil fiksno velikost. Rad bi, da se vsebina recimo iframe v tabeli ne premakne, če povečujem ali manjšam browser! ;)
LP, G.
Insanity is making me nutz!! ;)
LapD ::
za naprej pa čimprej šaltaj iz teh predpotopnih tabel in ifrejmov na recimo dive
web&motion designer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 346586 (5723) | sunniegoldie |
» | YouTube še naprej podpira Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25143 (23547) | Icematxyz |
» | cenitev spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 1672 (1149) | R33D3M33R |
» | ocenite stranOddelek: Izdelava spletišč | 2035 (1718) | Sivina |
» | Namestitev starejših brskalnikov na WindowsXPOddelek: Izdelava spletišč | 1016 (891) | njok |