Forum » Loža » Sašo Peče ponareja dokumente
Sašo Peče ponareja dokumente
GLAVNI ::
Kaloh razkriva
24 ur
RTV Slo
pozareport
Očitno želi Saško na vsak način zrušit Janšo. Še sreča, da ne bo prestopil praga parlamenta.
24 ur
RTV Slo
pozareport
Očitno želi Saško na vsak način zrušit Janšo. Še sreča, da ne bo prestopil praga parlamenta.
- spremenil: GLAVNI ()
Zeberdee ::
Kaloh kandidira pri meni v kranju. Pisal je tudi blog, ki ga je danes izbrisal. Al je podatknjenec, ali ne, ni važno. Sploh ne štekam, zakaj je šlo.
Utk ::
Seveda. To grozno fašistično slabo vlado je treba zrušit. Tudi če pri tem ponarejamo, krademo, lažemo, ni pomembno, samo da bojo komunisti in tajkuni spet vladali.
JohanP ::
Diši po še enem nategu...
Znano o tem Kalohu je, da ni bil vodja pisarne poslanske skupine, ampak "le" svetovalec Lipe. Slednje je razvidno iz ostankov njegovega bloga.
Znano o tem Kalohu je, da ni bil vodja pisarne poslanske skupine, ampak "le" svetovalec Lipe. Slednje je razvidno iz ostankov njegovega bloga.
USS Liberty ::
Sašo je pošten, on sedaj podpira forum 21... za mandatarja pa Zorana Jankovića...
On pa je ne bi kaj takega naredil...
On pa je ne bi kaj takega naredil...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Hardstyle ::
Pa daj ne gnjavite tolko s toto kurčevo politiko! Kaj zaj bo že vsako tele melo svojo temo? Se vem, da se bližajo volitve ampak to je slo-TECH in ne slo-POLITIKA.
Kaj boš ti mel od tega, če zaj njemu dokažejo, da je ponarejal papirje? Greš stavit da nebo dobo več kot 2 leti z možnostjo predčasnega izpusta?
In tisti milijoni ki so šli za oklepna vozila ter podkupnine - kaj mamo mi od tega? Keša nam itak ne dajo tak, da je vseeno al gre keš na finsko al v pizdo materno, ker slovenci ga ziher nebomo vidli!
Pa da vas vidim moderatorji ali skrbite, da forum ostane na kakem nivoju ali boste le moj post označili z rdečo.
Kaj boš ti mel od tega, če zaj njemu dokažejo, da je ponarejal papirje? Greš stavit da nebo dobo več kot 2 leti z možnostjo predčasnega izpusta?
In tisti milijoni ki so šli za oklepna vozila ter podkupnine - kaj mamo mi od tega? Keša nam itak ne dajo tak, da je vseeno al gre keš na finsko al v pizdo materno, ker slovenci ga ziher nebomo vidli!
Pa da vas vidim moderatorji ali skrbite, da forum ostane na kakem nivoju ali boste le moj post označili z rdečo.
T-h-o-r ::
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predsednišle volitve 2018 - Rusija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 14916 (12216) | D3m |
» | Hišne preiskave pri Mariborskem županuOddelek: Problemi človeštva | 5875 (4627) | poweroff |
» | Volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 51368 (44653) | Keyser Soze |
» | SNS razpada (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 19333 (11752) | borchi |