» »

Red Faction: Guerrilla

Red Faction: Guerrilla

laught ::

Tole zgleda kr kul,pa rušljivost bo kr dobra, fajn se lomi po delah,pa tut fizika zgleda vredu,sicer prejšnih delov nisem igral ker mi niso bli všeč, sam tole pa zgleda res sweet!izid naj bi bil 2009...8-)
trailerji:
http://www.gametrailers.com/game/5303.h...

Berserker ::

to bo vredi igra naj še kakšnega budložerja dodajo

laught ::

Ja se v enem trailerju je nekje viden neki delovni stroj... upam da boš lahk vozo vse kar bo prišlo pod roke...kot pr mercenaries.

Berserker ::

ta igra bo vrjetno king rušljivosti stavb in mostov. tretja oseba kr paše, zakaj vedno fps, sej ži imamo crysis za to pa tega igrajte. third personarce rulajo. več akcije je v tem.

laught ::

Ja se men je tud bolše da je tretjeosebno, fpsji mi sploh niso več tak všeč, ko zadnji res dober je tak bil half life 2+ ep 1, ep 2. Drugo je bolj ko ne podn.

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

Berserker ::

te igre sploh pred avgustom nisem poznal, zaj pa je za začetek 2009 eden najbolj pričakovanih iger poleg ofp 2 pa god of war 3.

laught ::

UPam da nebodo zasrali,kot je ubi fc 2,naj narediju tut dobre misije itd,ne pa sam rušljivost.

Berserker ::

zgodba naj bi sla da si marsovski sužen(tlačan, delavec) in tlako opravljaš za zemljane pol pa se kao uprete zemljanom in delate štalo za osvoboditev, veliko vlogo bojo meli mostovi kr če jih uničiš nebo dobil ne sovražnik ne ti okrepitve, veliko vlogog bodo imeli tudi delovni( lahk tudi bojni) stroji pa itd....

Nagi Bator ::

Spilal enko kakih sest al' vec let nazaj. Ze takrat je engine bil nekaj cisto novega. Nisi mel pass kode el kaj si ze rabil da prides skoz vrata, pa kaj, enostavno si razbil zid pa sel skozi. Pa neko orozje s kerim si lahko streljal skozi stene. pwnage :D

Berserker ::

naginator, če si igral prejšne dele povej o čem se je sploh šlo? zgodba pa to.

R33D3M33R ::

Enica ima isto zgodbo, si lahko prebereš moj 5 let star opis
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Berserker ::

a sam da si tokrat na površju , sicer bo igra v slogu gears of wara glede cover systema.

laught ::

Vozila zgledajo dobro,pa kaj bojo tut neki roboti not,kao stroji,upam da boš lahk rušo z njimi..

Berserker ::

No še malo pa bo tudi ta igra zunaj mislim da po novem letu okoli 9. januarja. Zdaj sem šel mal špilat dvojko ki je kr precej stara ampak se kr fajn v igri ruši okolje recimo dela lukjne v stenah v tleh in zidovih. pri guerrili bodo vrjetno mašine trpele.

Da mal temo obudim : http://www.gametrailers.com/player/4829...

Zgodovina sprememb…

laught ::

Igral glih prejle in je res kr dober špil,in nasploh se mi zdi da boljše rušljivosti še nisem videl pr nobeni igri,tak da zadeva je zaenkrat res zelo dobra.ker po igranem demuto sem mislo da bo totalni polom.

laught ::

Sem prišo skor do polovice in bom reko da nemorem več špilat, ker je totalni drek tale špil, začetek je dober rušljivost... Sam ko igraš kakih par ur pa ti mine, mapa je totalno dolgočasno, bedna, nepremišljena kot bi jo sestavo petletni froc, avti so smešni za popizdit, hiše še bolj, zgodba je v totalnem kurcu, še nisem videl igre ki bi mela slabšo zgobo, dogaja se nena nič, res dobre misije ni nobene, polek tega pa še niti negre zrušit vsega, enih mostov sploh negre čisto razbit oz gre beton železo pa res hudo težko, tisti podstavki odpodaj pa ostanejo, za še večje železo pa rabiš res uber orožje... Torej rušljivost je vse, ampak se je hitro naveličaš polek tega se vse skupaj ponavlja, npr reši tam enga, uniči tisto hišo, ustavi konvoj... In največja bedarija je da mapa polek tega, da je hudo hudo dolgočasna in bedna, je še povrh vseha res velika in to tak da popizdiš zraven, me kr glava boli in da ne omenjam, da je umetna pamet v pizdi, npr razbiješ en zid ampak ti kolega nebo sledil če boš šel skoz, ampak bo on šel vse okoli, da pride do tebe oz v najslabšem primeru bo tam na miru stal da ga ubijejo in ti boš failed(če pač morš koga ki rešit oz to tak morš skoz delat)morem priznat da sem še v godfatherju bolj užival. Če bi mogo tole igro ocenit bi ji dal kakih 55, ker minusov je res tolko da se tale res dobra rušljivost, ven ne vidi.

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

oo7 ::

3 julija izide Red Faction Guerilla remastered verzija za Pc, Ps4 in Xbox one


THQ Nordic's Red Faction Guerilla remaster - bravely titled the Re-Mars-tered Edition - will release for PC, PlayStation 4, and Xbox One, on July 3rd.

https://www.eurogamer.net/articles/2018...



Red Faction Re-Mars-tered Edition Trailer

oo7 ::

Kdor ima igro že na steamu je remastered verzija zastonj ;)



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815252 (4912) oo7
»

Red Faction Evolution

Oddelek: Igre
5539 (402) MIHAc27
»

Crysis Warhead (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27419853 (9258) Snegec
»

Igre 2009 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
36227798 (17767) Berserker
»

Mercenaries 2: World in Flames

Oddelek: Igre
411692 (1023) laught

Več podobnih tem