Forum » Igre » Red Faction Evolution
Red Faction Evolution
oo7 ::
It looks like THQ Nordic will reveal a new Red Faction for PS4, Xbox One, and PC next month at E3. More specifically, it appears the publisher is gearing up to announce Red Faction Evolution, which sounds like a brand-new installment in the series from yesteryear, and from the name "Evolution," sounds like it will take the series in a new direction. News of the new Red Faction comes courtesy of a new leak from Nvidia, who listed the game as a title that is supported by Ansel. In other words, where many leaks come from dubious sources, this is more or less a confirmation let out of the bag early.
https://comicbook.com/gaming/2019/05/29...
Zaenkrat gre za govorice. Men je še vedno tista z leta 2001 najboljša red faction igra.
opeter ::
Hmm ... zanimiva novica. Meni je bil prvi RF tudi zelo ljub. Ene 2-3x sem ga preigral. Dvojka je bila sicer bolj za konzolno publiko, a še vendo v redu za enkratno preigranje.
Trojka Guerilla in pa štirka v obliki Armageddon pa sta bila bolj tak-tak.
Trojko sem sicer preigral na PS3, Armageddon pa preizkusil v demo obliki, ampak name nista pustila večjega vtisa. Pač nekdanji THQ je v tistem času vstopil na vagon trenda "Gears of War" in tretjeosebnih streljačin in to je to.
THQ Nordic je pred kratkim sicer izdal remastered varianto trojke (Red Faction: Guerrilla Guerrilla Re-Mars-tered).
Aja, pa serija je imela še en odvrtek v obliki streljaške mini igre Red Faction: Battlegrounds.
Takrat sem ga preigral na PS3. Kar v redu zadeva za kratkočasenje.
Trojka Guerilla in pa štirka v obliki Armageddon pa sta bila bolj tak-tak.
Trojko sem sicer preigral na PS3, Armageddon pa preizkusil v demo obliki, ampak name nista pustila večjega vtisa. Pač nekdanji THQ je v tistem času vstopil na vagon trenda "Gears of War" in tretjeosebnih streljačin in to je to.
THQ Nordic je pred kratkim sicer izdal remastered varianto trojke (Red Faction: Guerrilla Guerrilla Re-Mars-tered).
Aja, pa serija je imela še en odvrtek v obliki streljaške mini igre Red Faction: Battlegrounds.
Takrat sem ga preigral na PS3. Kar v redu zadeva za kratkočasenje.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()
Izi ::
To se pa spomnim. Je je bila ena boljših streljačin iz začetka tega tisočletja.
Na Marsu smo se borili na strani izkoriščanih rudarjev proti zlobni rudarski korporaciji...
Na Marsu smo se borili na strani izkoriščanih rudarjev proti zlobni rudarski korporaciji...
MIHAc27 ::
Tudi meni so ostale v spominu predvsem zaradi fizike. Še danes je malo streljačin, ki ima vsaj pol toliko stvari, ki jih lahko poškoduješ/raztreliš.
Po pravici sem bil skoraj razočaran, ker sem pričakoval potem podobno v več igrah, pa se nekako ni obneslo (beri: avtorji so preleni. Važno da so eksplozije, to da z bazuko že kakega avtomobila ali soda ne moreš v zrak vrečt pa nikogar ne moti.....)
Po pravici sem bil skoraj razočaran, ker sem pričakoval potem podobno v več igrah, pa se nekako ni obneslo (beri: avtorji so preleni. Važno da so eksplozije, to da z bazuko že kakega avtomobila ali soda ne moreš v zrak vrečt pa nikogar ne moti.....)
oo7 ::
Ja razstrelil si lahko skoraj vse. Če pa kakšnih železnih vrat nisi mogel odpreti si pa kar zdraven vrat z rastrelivom naredil luknjo :)
MIHAc27 ::
Pol imaš pa npr. Fallout kjer imaš celo mini nuke...ki ne poškoduje okolice, verjetno ima sam kako gamma radijacijo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red Faction: GuerrillaOddelek: Igre | 2321 (893) | oo7 |
» | Adijo THQOddelek: Igre | 2047 (1499) | RejZoR |
» | THQ Humble bundle samo za Okna, z DRM, a prodaja se izvrstno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 21057 (17629) | nekikr |
» | Katere FPS igre ste že preigrali?Oddelek: Igre | 3476 (3059) | guest #44 |
» | bo Red Faction res bolši od Half-Life?Oddelek: Igre | 1452 (1202) | _fim_ |