Forum » Zvok in slika » Problem z zvočniki
Problem z zvočniki
T-h-o-r ::
Danes se mi je na računalniku pojavil čuden problem, po nekaj minutah poslušanja glasbe ali gledanja videev se zvok neha predvajati, pri videeih slika za kakšno sekundo zamrzne in potem gre normalno naprej iz zvočnikov pa prihaja samo enakomeren pisk
po restartu računalnika je zopet vse delovalo normalno za nekaj minut, potem pa se je težava zopet pojavila
edit: zdaj sem zvočnike priklopil na zvočno na matični in deluje vse normalno, vendar ni surround zvoka :)
a mislite, da je šla zvočna po gobe?
po restartu računalnika je zopet vse delovalo normalno za nekaj minut, potem pa se je težava zopet pojavila
edit: zdaj sem zvočnike priklopil na zvočno na matični in deluje vse normalno, vendar ni surround zvoka :)
a mislite, da je šla zvočna po gobe?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
- spremenilo: T-h-o-r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Yamaha MSR100 aktivni zvočnik - vklapljanje zaščiteOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 762 (640) | A. Smith |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3893 (2861) | solatko |
» | Logitech Z-5500 ali Creative S750 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6150 (4942) | ganzi |
» | starši jih ne prenesejo!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7671 (5493) | Vice |
» | Navijanje problemOddelek: Navijanje | 1383 (1107) | matter |