Forum » Problemi človeštva » Islam v Evropi
Islam v Evropi
Berserker ::
Kaj misliš da živimo v Trenti? Seveda je že vsak spoznal muslimana. V Sloveniji so to večinoma bosanski, ki so velik del kar lepo socializirani. Ampak povem ti, velik del tudi bosanksih muslimanov svoje hčerke ne bo dala nemuslimanu. S temi sem jaz končal sodelovanje. PIKA.
No ja... jaz poznam par Irancev, recimo. So čist kleni muslimani. Pa čist fajn ljudje.
Ti pa le sodi miljardo (in več) folka po tistih parih ekstremistih ki jih vidiš na TV.
Iranci so ena izmed redkih islamskih držav, pri katerih je zmagalo domoljublje in dejstvo da so kot mi indo evropejci in ne arabski semiti. Gre za narod ki je prvi prakticiral vam ljubo multikulturnost, prva prava civilizacija z zakoni. Žal jim je islam tudi dolgotrajno uničil civilizacijo. Preberi si padec Sasanidskega imperija.
Pithlit ::
Ramon dekers je izjavil:
Pa ti kdaj prebereš kar napišeš?
Ja, pa ti? Postavljam se pač na vaš nivo...
Ramon dekers je izjavil:
Sodiš islam po par srečanju s par iranci?
Tolk kot vi sodite islam po novicah iz TV.
Je pa bolj malo narodnosti na tem svetu katerih pripadnikov ni med mojimi znanci. Toliko o tvoji kuri.
Life is as complicated as we make it...
arnecan1 ::
Ramon dekers je izjavil:
vam ni hodi.
Dragi moj... pojma nimaš kako hudo mi je. Kar precej bolj hudo kot si ti v najbolj mokrih sanjah domišljaš. Diskriminirajo me tako zakoni kot družba. Ti greš lahko komot punco za rit šlatat pa jezik ji v grlo potiskat sredi Ljubljane. Jaz? Hja, načeloma lahko... ampak se vsaj žaljivkam ne bom ognila. Če nimam sreče bom pa še kaj hujšega doživela. Obrite glave so namreč na zunaj razpoznavne ravno toliko kot geji in lezbijke.
Ampak to ni debata za to temo.
Res ne. Drži se prosim teme.
Ramon dekers ::
Dragi moj... pojma nimaš kako hudo mi je. Kar precej bolj hudo kot si ti v najbolj mokrih sanjah domišljaš. Diskriminirajo me tako zakoni kot družba. Ti greš lahko komot punco za rit šlatat pa jezik ji v grlo potiskat sredi Ljubljane. Jaz? Hja, načeloma lahko... ampak se vsaj žaljivkam ne bom ognila. Če nimam sreče bom pa še kaj hujšega doživela. Obrite glave so namreč na zunaj razpoznavne ravno toliko kot geji in lezbijke.
Ampak to ni debata za to temo.
Verjamem, ampak to lahko vsaj delaš. Poskusi to v Egiptu, Turčiji, Bog ne daj Iran. In ti bi s tem sovraštvom, ki ga imaš do slovencev sprejel islamsko kulturo v našo? Pa res misliš, da bi bilo bolje ali pač tako sovražiš slovence da si zaslepljena in tega ne upaš priznati.
Sicer pa jaz bi vam omogočil poroke in otroke. Imejte enake pravice kot ostali, tako boste tudi davke plačevali in ne boste več samohranilci/ke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
Tolk kot vi sodite islam po novicah iz TV.
Je pa bolj malo narodnosti na tem svetu katerih pripadnikov ni med mojimi znanci. Toliko o tvoji kuri.
Ja super, ampak že obisk Munchna je dovolj, da vidiš samo črnino povsod. Aja, saj to so si same izbrale pokrivala.
Btw, bi ti imela tisto črno pokrivalo - burko? Bi si jo upala nositi vsaj en teden? Ko bo đamija lahko sprobaš to udobje in poročaš.
To katere narodnosti ti poznaš ne odtehta destva, da si videla premalo sveta. Sory. Ko ptidejo muslimani nekam so samo: PRAVICE, PRAVICE in še enkrat PRAVICE. Vsak rod pa je hujši.
Res ne. Drži se prosim teme.
Blame teh Ramon.
Blame the muslims.
Saj zaradi njih se pričkamo. No, pa ultrahumanistov, ki bi za varovanje pravic ene skupine unčili drugo skupino in ji celo odrekli praviso do samoobrambe, vse to pa celo v domu te uničene skupine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arnecan1 ()
Double_J ::
Dragi moj... pojma nimaš kako hudo mi je. Kar precej bolj hudo kot si ti v najbolj mokrih sanjah domišljaš. Diskriminirajo me tako zakoni kot družba. Ti greš lahko komot punco za rit šlatat pa jezik ji v grlo potiskat sredi Ljubljane. Jaz? Hja, načeloma lahko... ampak se vsaj žaljivkam ne bom ognila. Če nimam sreče bom pa še kaj hujšega doživela. Obrite glave so namreč na zunaj razpoznavne ravno toliko kot geji in lezbijke
V muslimanski državi bi te pa najprej ljudje pretepli, potem bi prišla policija, ki bi vaju vtaknila v pripor. Tam bi vaju pa posiljevali do smrti... in že te ni več na tem svetu, konec tvojega hudega trpljenja.
Dve šivanki...
Kamran ::
In naslednja je Evropa. In potem bodo Kitajci in Američani kazali posnetke, kakšni smo mi hodili po Evropi, kakšni pa hodijo sedaj naši pravnuki.
No, no, pusti Babo Vango pri miru, sicer pa, ko boste znali Vi Evropejci to kar znajo muslimani (namig: otroci, ohranjanje družine) izvajati in poprijeti tudi z diplomo za lopato, Vam ne bo treba tuje delovne sile uvažati (in s tem islama).
In tukaj 99% sploh ne pozna nobenega muslimana.
Mnogi na ST so tako alergični na vero oz. mešajo eno in drugo (inštitucijo vs. pripadajoče-se verske tekste), da kdo se bo pa upal sploh izpostavljati ? Boste takoj pljuvali nanjga/nanjo.
Dejstvo je, da če ne bi imel muslimanov za dežurne krivce, bi našli pa koga drugega.
The last card, the last card, the last card will be an alien threat.
Vir
Ampak povem ti, velik del tudi bosanksih muslimanov svoje hčerke ne bo dala nemuslimanu. S temi sem jaz končal sodelovanje. PIKA.
Pameten Ata-i. Za moje pojme ni finta v nemuslimanu, temveč v nekomu, ki, med drugim, tudi ne skrbi za svoje spolno zdravje. Ateisti pač liberalni ko nevem kaj, potem so pa SPB v porastu.
Ne vidim ravno pogosto, da bi američan šou na morilski pohod in se dru "Hvaljena Amerika!", vidim pa pogosto ljudi, ki se ob pobijanju derejo "Allahu Akbar".
Očitno tega res ni, imaš pa Vietnam, zalivsko vojno, finte v srednji Ameriki, Irak,... Muslimani so tukaj vsaj iskreni v imenu koga ali kaj prispevajo k "population reduction", Ami-ji pa skozi lažejo, da širijo "demokracijo".
Saj zaradi njih se pričkamo. No, pa ultrahumanistov, ki bi za varovanje pravic ene skupine unčili drugo skupino in ji celo odrekli praviso do samoobrambe, vse to pa celo v domu te uničene skupine.
Točno tako, in če se ima nekdo za ateista in liberalca ali celo intelektualca naj vsaj pretehta posledice, ki jih islamska kultura lahko prinese v naš rodni kraj.
Najbolj butasto kar pa lahko slišim je da ateist podpir imigracijo muslimanov. Noramlno s tem pride še več đamij in še več muslimanov in še več đamij. Kmalu pa bo Kranj predaleč do Ljubljane in bo đamija še tam. Krasno razmišljanje.
Smo pa vsaj izvedeli, da gre za psihično motnjo, sovraštvo do slovencev in lastnega naroda. Ni kej.
In naslednja je Evropa. In potem bodo Kitajci in Američani kazali posnetke, kakšni smo mi hodili po Evropi, kakšni pa hodijo sedaj naši pravnuki.
No, no, pusti Babo Vango pri miru, sicer pa, ko boste znali Vi Evropejci to kar znajo muslimani (namig: otroci, ohranjanje družine) izvajati in poprijeti tudi z diplomo za lopato, Vam ne bo treba tuje delovne sile uvažati (in s tem islama).
In tukaj 99% sploh ne pozna nobenega muslimana.
Mnogi na ST so tako alergični na vero oz. mešajo eno in drugo (inštitucijo vs. pripadajoče-se verske tekste), da kdo se bo pa upal sploh izpostavljati ? Boste takoj pljuvali nanjga/nanjo.
Dejstvo je, da če ne bi imel muslimanov za dežurne krivce, bi našli pa koga drugega.
The last card, the last card, the last card will be an alien threat.
Vir
Ampak povem ti, velik del tudi bosanksih muslimanov svoje hčerke ne bo dala nemuslimanu. S temi sem jaz končal sodelovanje. PIKA.
Pameten Ata-i. Za moje pojme ni finta v nemuslimanu, temveč v nekomu, ki, med drugim, tudi ne skrbi za svoje spolno zdravje. Ateisti pač liberalni ko nevem kaj, potem so pa SPB v porastu.
Ne vidim ravno pogosto, da bi američan šou na morilski pohod in se dru "Hvaljena Amerika!", vidim pa pogosto ljudi, ki se ob pobijanju derejo "Allahu Akbar".
Očitno tega res ni, imaš pa Vietnam, zalivsko vojno, finte v srednji Ameriki, Irak,... Muslimani so tukaj vsaj iskreni v imenu koga ali kaj prispevajo k "population reduction", Ami-ji pa skozi lažejo, da širijo "demokracijo".
Pozen si. Vsi tvoji odgovori so že bili napisani v tej temi. Prosim malo čitaj nazaj
jype ::
Ramon dekers> naj vsaj pretehta posledice, ki jih islamska kultura lahko prinese v naš rodni kraj.
Sem že pretehtal posledice in sklenil, da je treba vse katolike izgnat zaradi neželjenih učinkov na moj rodni kraj.
Na črno so pozidal celo državo z jebenimi kapelicami, zvoniki in kar je še te ogabne krščanske arhitekture, poklali vse, zdaj bi pa radi v miru uživali. Nak, ne bo šlo, ker zdaj sem tudi jaz nazi.
Al pa se lahko dogovorimo, da lahko tudi muslimani na črno pozidajo celo državo z minareti in džamijami in se poročajo z devetletnicami in imajo hareme in koljejo naokrog.
Al pa - tretja možnost - pustimo reči tako kot so: Pravice vseh so zelo jasno določene z različnimi nivoji zakonodaje, kdorkoli bi se pa po svoje nekaj vsajal, pa lahko to počne samo do tam, kjer še ne hodi po pravicah drugih.
Sem že pretehtal posledice in sklenil, da je treba vse katolike izgnat zaradi neželjenih učinkov na moj rodni kraj.
Na črno so pozidal celo državo z jebenimi kapelicami, zvoniki in kar je še te ogabne krščanske arhitekture, poklali vse, zdaj bi pa radi v miru uživali. Nak, ne bo šlo, ker zdaj sem tudi jaz nazi.
Al pa se lahko dogovorimo, da lahko tudi muslimani na črno pozidajo celo državo z minareti in džamijami in se poročajo z devetletnicami in imajo hareme in koljejo naokrog.
Al pa - tretja možnost - pustimo reči tako kot so: Pravice vseh so zelo jasno določene z različnimi nivoji zakonodaje, kdorkoli bi se pa po svoje nekaj vsajal, pa lahko to počne samo do tam, kjer še ne hodi po pravicah drugih.
Kamran ::
Pozen si. Vsi tvoji odgovori so že bili napisani v tej temi. Prosim malo čitaj nazaj
Those who cannot learn from history are doomed to repeat it.
Those who do not remember their past are condemned to repeat their mistakes.
Those who do not read history are doomed to repeat it.
Those who fail to learn from the mistakes of their predecessors are destined to repeat them.
Those who do not know history's mistakes are doomed to repeat them.
Vir
Nič ni narobe, če se malce zgodovina ponovi. Tvoja dobronamerna namera pa je lahko resnična ali pa mehek način utišanja.
Those who cannot learn from history are doomed to repeat it.
Those who do not remember their past are condemned to repeat their mistakes.
Those who do not read history are doomed to repeat it.
Those who fail to learn from the mistakes of their predecessors are destined to repeat them.
Those who do not know history's mistakes are doomed to repeat them.
Vir
Nič ni narobe, če se malce zgodovina ponovi. Tvoja dobronamerna namera pa je lahko resnična ali pa mehek način utišanja.
Samo namera, da bi te vzpodbudil k intelektualnim odgovorom, zadnje čase smo prešli na enovrstične cinizme, eni so sicer duhoviti, ampak to so prelahki odgovori. Krivec je yipe
Ramon dekers> naj vsaj pretehta posledice, ki jih islamska kultura lahko prinese v naš rodni kraj.
A se lahko malo norca delam iz Korana? Javno seveda, po možnosti na TV. V petek sem npr. gledal glih Slakonjo s skečom o Rodetu, spomnim se Marije in podgane. No, nekaj podobnega sem imel v mislih, npr, kašen javni sežig korana? Ali kampiranje v Meki pri Kaabi.
Invictus ::
Torej se nebi sekiral, če bi se ti lepo tukaj naselili, v par desetletjih bi postali večina, povečal bi se kriminal, prenaseljenost, korupcija, onesnaženje. Zmanjšal bi se standard, kakršno koli upanje na sodoben varen svet bi izpuhtelo, prav tako na področju znanosti in medicine bi nazadovalo. Čez čas bi začeli izhajat zakoni o prepovedi alkohola in zahodnih dobrin ter vrednot ter plačevanje raznih verskih taks, požig cerkev in kulturne zgodovine, ter smrtne grožnje.
Za zmanjšanje standarda ne rabimo muslimanov, so to kar katoliki naredili.
Mariborska škofija, 1,2 milijarde izgube ...
naj vsaj pretehta posledice, ki jih islamska kultura lahko prinese v naš rodni kraj.
Saj sem ...
Hint -> harem
A se lahko malo norca delam iz Korana? Javno seveda, po možnosti na TV. V petek sem npr. gledal glih Slakonjo s skečom o Rodetu, spomnim se Marije in podgane. No, nekaj podobnega sem imel v mislih, npr, kašen javni sežig korana? Ali kampiranje v Meki pri Kaabi.
Seveda se lahko. Če boš dovolj dober da boš sploh prišel na TV.
Meka? Do tja niti ne boš prišel. Nisi musliman ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
Torej se nebi sekiral, če bi se ti lepo tukaj naselili, v par desetletjih bi postali večina, povečal bi se kriminal, prenaseljenost, korupcija, onesnaženje. Zmanjšal bi se standard, kakršno koli upanje na sodoben varen svet bi izpuhtelo, prav tako na področju znanosti in medicine bi nazadovalo. Čez čas bi začeli izhajat zakoni o prepovedi alkohola in zahodnih dobrin ter vrednot ter plačevanje raznih verskih taks, požig cerkev in kulturne zgodovine, ter smrtne grožnje.
naj vsaj pretehta posledice, ki jih islamska kultura lahko prinese v naš rodni kraj.
Saj sem ...
Hint -> harem
Brez skrbi. Če zakurim koran, sem na TV tudi brez vaje, kravate in neobrit.
mitraizem, sam škoda da so nam kristjani podrli svetišča v ptuju.
Mitraizem je bila religija bogatejših. Krščanstvo pa revnejših, ugani katerih je bilo več in kdo se je komu podredil?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
arnecan1> Brez skrbi. Če zakurim koran, sem na TV tudi brez vaje, kravate in neobrit.:)
Zarad mene lahko zakuriš kar hočeš. Po moje imaš to pravico. Če te kdo umori (zaradi tega ali česa drugega), mora za to odgovarjat.
Zarad mene lahko zakuriš kar hočeš. Po moje imaš to pravico. Če te kdo umori (zaradi tega ali česa drugega), mora za to odgovarjat.
V petek sem npr. gledal glih Slakonjo s skečom o Rodetu, spomnim se Marije in podgane.
Tud s tem ni blo nekih težav...
Dve šivanki...
arnecan1> Brez skrbi. Če zakurim koran, sem na TV tudi brez vaje, kravate in neobrit.:)
Nič kaj se nisi zavzel zame. Kaj pa če bi se kaj zgodilo Slakonji. Bi to tudi tako mrtvo hladno vzel ali bi zagnal celega hudiča. Da niso to dvojna merila ali pa kakšna osebna zamera, ha?
arnecan1> Saj ni tako žaljivo kot Marija z podgano, ampak....
Joj, bojim se, da si tega ne želim ogledat, zato tudi ne bom. Moje življenje je prekratko za ogled vseh možnih dolgočasnežev.
Tvoj point je verjetno, da bi muslimani že javno pozivali na njegov linč?
Ne, v Sloveniji ne bi. Tudi marsikje drugje bi le zelo majhen del muslimanov težačil zaradi takšnih neumnosti. Ampak do vsajanja imajo pravico - če se pa koga lotijo fizično, je pa šale konec.
Seveda naciji vedno s prstom kažete na to kako divji so islamistični mladci, da so na zahodu praktično vedno kaznovani, kot to zahteva zakon, pa raje zamolčite ali pa se celo zlažete, da niso.
arnecan1> Pojdi vprašat v Nigerijo, Vzhodni Timor, Južni Sudan, Egipt......
Saj nisi zgolj ponesreči pozabil naštet držav kjer se krščanski idioti koljejo, ane?
Joj, bojim se, da si tega ne želim ogledat, zato tudi ne bom. Moje življenje je prekratko za ogled vseh možnih dolgočasnežev.
Ne, v Sloveniji ne bi. Tudi marsikje drugje bi le zelo majhen del muslimanov težačil zaradi takšnih neumnosti. Ampak do vsajanja imajo pravico - če se pa koga lotijo fizično, je pa šale konec.
Seveda naciji vedno s prstom kažete na to kako divji so islamistični mladci, da so na zahodu praktično vedno kaznovani, kot to zahteva zakon, pa raje zamolčite ali pa se celo zlažete, da niso.
Saj nisi zgolj ponesreči pozabil naštet držav kjer se krščanski idioti koljejo, ane?
arnecan1> Saj ni tako žaljivo kot Marija z podgano, ampak....
To smo že obdelali. Koljejo se v glavnem muslimani z drugimi ali pa kar sami s seboj.
arnecan1> To smo že obdelali. Koljejo se v glavnem muslimani z drugimi ali pa kar sami s seboj.
Že spet si se nalašč zlagal. Koljejo se v glavnem kristjani (z drugimi ali pa kar sami s seboj).
Že spet si se nalašč zlagal. Koljejo se v glavnem kristjani (z drugimi ali pa kar sami s seboj).
Kje? V Sloveniji je mir pa še ženske so svobodne bolj kot kdajkoli. Kaj še hočeš? In potem se ateist odloči da bo spravil islam v krščansko državo.
Ramon dekers> Kje? V Sloveniji je mir pa še ženske so svobodne bolj kot kdajkoli. Kaj še hočeš? In potem se ateist odloči da bo spravil islam v krščansko državo.
Sorry, Slovenija je krščanska ene tolk kot je Izrael islamski.
Katoliki se koljete, kradete, drogirate, pretepate in ste nasploh problematični povsod, kjerkoli se pojavite.
V Angliji je 13% prebivalstva katoliškega, v zaporih, komunah za odvisnike in popravnih domovih za mladino vas je pa kar 25-35%.
Katoliki se koljete, kradete, drogirate, pretepate in ste nasploh problematični povsod, kjerkoli se pojavite.
V Angliji je 13% prebivalstva katoliškega, v zaporih, komunah za odvisnike in popravnih domovih za mladino vas je pa kar 25-35%.
arnecan1> To smo že obdelali. Koljejo se v glavnem muslimani z drugimi ali pa kar sami s seboj.
Ne, zadnjih 50 let vsekakor ne. Pa če misliš zdaj reči zopet besedo naciji, naj ti zaupam eno malo skrivnost, ne komunisti ne naciji niso kristijani. Komunisti so ateisti, naciji pa neke vrste, no, starogermanski oboževalci Thora. Aja, zdaj baje snemajo 2 del Thora. Sigurno bojo vsi naciji drli v kina namesto v cerkev.
Sicer pa sem že pred par stranmi zapisal, da nisem advokat cerkve, zato ne vem, za kaj me ti postavljaš v ta položaj. Grehi katolikov (verjetno so to tudi tvoji stari starši) naj se obravnavajo v drugi temi.
Ramon dekers> Kje? V Sloveniji je mir pa še ženske so svobodne bolj kot kdajkoli. Kaj še hočeš? In potem se ateist odloči da bo spravil islam v krščansko državo.
Možno v Angliji. Nimam podatkov. Bomb in obglavljanj pa ne izvajajo, kajne? Pa tudi patruljirajo ne po cesti in maltretirajo punc v minikah in istispolnjih, kajne? Za klanje, ki ga katoliki izvajajo v Angliji ali Sloveniji pa prosim link.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arnecan1 ()
arnecan1> Ne, zadnjih 50 let vsekakor ne.
Seveda se. A se hecaš?
V zadnjih 50 letih je zaradi kristjanov v evropi na tisoče mrtvih - zaradi muslimanov pa morda par sto.
arnecan1> Sicer pa sem že pred par stranmi zapisal, da nisem advokat cerkve, zato ne vem, za kaj me ti postavljaš v ta položaj. Grehi katolikov (verjetno so to tudi tvoji stari starši) naj se obravnavajo v drugi temi.
Seveda si advokat cerkve, ves čas jo zagovarjaš!
arnecan1> Bomb in obglavljanj pa ne izvajajo, kajne?
Imaš spomin zlate ribice?
Hyde Park and Regent%27s Park bombings @ Wikipedia
Seveda se. A se hecaš?
V zadnjih 50 letih je zaradi kristjanov v evropi na tisoče mrtvih - zaradi muslimanov pa morda par sto.
arnecan1> Sicer pa sem že pred par stranmi zapisal, da nisem advokat cerkve, zato ne vem, za kaj me ti postavljaš v ta položaj. Grehi katolikov (verjetno so to tudi tvoji stari starši) naj se obravnavajo v drugi temi.
arnecan1> Bomb in obglavljanj pa ne izvajajo, kajne?
Imaš spomin zlate ribice?
Hyde Park and Regent%27s Park bombings @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
arnecan1> Ne, zadnjih 50 let vsekakor ne.
Seveda se. A se hecaš?
Bu, če ti to rečeš, potem sem že advokat. A boš sedaj dal mir s tem?
Kje je na tisoče mrtvih. Na cesti?
A se ti sploh zavedaš kakšno nasilje izvajajo muslimani v...... Pa ne bom že stotič ponavljal. In ti bluziš o klanju katolikov? Nad kom? Hindujci? Budisti? Muslimani? Jaz ne govorim o osamljenih primerih ali masakrih, te najdeš povsod. Govorim o vojnem stanju med muslimani (ko dosežejo dovolj velik procent prebivalstva) in vsem ostalim svetom. Pa to zdaj že dva dni govorimo, pa vsakih par postov začneš govoriti iz nule.
IRA ni katoliška teroristična organizacija, tega tudi nimajo v imenu. Nasilja ne izvajajo v imenu ali obrambi katolištva, ampak nacionalizma. To ni borba med protestanti in katoliki, kot ti nekaj sanjaš. So pa Irci katoliki in se vere oklepajo, da bi se ja čimbolj razlikovali od ulstrskih protestantskih Ircev. Situacija je podobna kot med Srbi in Hrvati.
Izgleda da bi rad na tudi lažnivi način dokazal svoj prav, oz. svoj neprav. To pa je nemogoče, islam namreč ne loči med posvetnim in verskim življenjem kot mi na Zahodu, ti tega nekako ne moreš razumeti, kajne? Spoznal si par muslimanov, pa misliš, da zdaj pa jih razumeš. Ja, seveda, pa malo si čital wikipedijo, kjer piše že vsak 10 letni otrok. Ih, to pa to.
arnecan1> Bu, če ti to rečeš, potem sem že advokat. A boš sedaj dal mir s tem?
Ne, v resnici ne bom, ker dokler ti in tvoji vztrajate pri tem, da naj bi tisti, ki zahtevamo enakopravnost, zagovarjali islam, bomo pač igrali to bedasto in dolgočasno igro.
arnecan1> Kje je na tisoče mrtvih. Na cesti?
Tudi. Žrtve verskega nasilja v Evropi, ki je primarno krščansko, ker je tukaj pač največ kristjanov.
arnecan1> IRA ni katoliška teroristična organizacija
Ja, je. Al pa alkajda ni islamska, ker nima v imenu nobenga islama.
arnecan1> islam namreč ne loči med posvetnim in verskim življenjem kot mi na Zahodu
Mhm, krščanstvo tudi ne, pa kaj? Watch me care.
arnecan1> Spoznal si par muslimanov, pa misliš, da zdaj pa jih razumeš.
Popolnoma vseeno mi je, če muslimane razumem ali ne - jaz zgolj vem, da večina sploh ni tako tako usekanih, kot ste mnogi katoliki.
Ne, v resnici ne bom, ker dokler ti in tvoji vztrajate pri tem, da naj bi tisti, ki zahtevamo enakopravnost, zagovarjali islam, bomo pač igrali to bedasto in dolgočasno igro.
Tudi. Žrtve verskega nasilja v Evropi, ki je primarno krščansko, ker je tukaj pač največ kristjanov.
arnecan1> islam namreč ne loči med posvetnim in verskim življenjem kot mi na Zahodu
Popolnoma vseeno mi je, če muslimane razumem ali ne - jaz zgolj vem, da večina sploh ni tako tako usekanih, kot ste mnogi katoliki.
Saj sem ...
Hint -> harem
Spet eno in isto ? Kaj ima škofija kot organizacija z vezi z kristjani ? Krščanstvo je kot samo lahko vera, brez institucije. Pa spet še en ki enači kristjane z evropejci.
Ramon dekers je izjavil:
mitraizem, sam škoda da so nam kristjani podrli svetišča v ptuju.
Mitraizem je bila religija bogatejših. Krščanstvo pa revnejših, ugani katerih je bilo več in kdo se je komu podredil?
Nesmisel. Od kod ti to ? Omenil sem ga ker je edina zrela religija indo evropejskega izvora (se pravi nas). Vero so uvozili legionarji in trgovci, vsekakor ne bogataši, ti so ostali pri olimpu. Večina irancev je bila privržencev zoroastre pa niso bili bogati. Kristjani so pa itak bili semiti severno afriške obale pa barbarski germani.
Jipe zopet spet enači katolike in angleže ter irce z slovenskim narodom. Isto mu očitno ni jasno da povprečni slovenec sploh ne hodi v cerkev, praznike pa praznuje v stilu tradicije, čeprav sploh ne ve zakaj.Lepo nas trolaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
arnecan1> Bu, če ti to rečeš, potem sem že advokat. A boš sedaj dal mir s tem?
Prečitaj si spodnji link. IRA je označena kot "Nationalist/Separatist# organizacija. Ne bori se za prevlado katolištva, ampak za pravice in samoopredelitev Ircev, ki pa so res katoliške vere. Nekoč je bilo tudi precej protestanstskih Ircev, ki so se borli za isti cilj. NE IZMIŠLJUJ SI, NE BOŠ IMEL NIČ BOLJ PRAV, SAMO NA VERODOSTOJNOSTI BOŠ IZGUBIL
http://www.start.umd.edu/start/data_col...
Saj že tako nima niti trohice verodostojnosti.
He, he. Hvala za namig.
Edina organizacija, ki bi lahko pogojno bila krščanska teroristična organizacija je Lord's Resistance Army v Ugandi. Pogojno pa pravim zato, ker bolj kot krščanstvo predstavlja nekakšen kult temelječ na 10 zapovedih. Ampak če imajo muslimani par 10 terorističnih organizacij, naj še te krščani imajo eno, čeprav nekje v Afriki.
V ZDA je nekaj militantnih čudaških organizacij, ki poudarjajo pravico, da živijo v skladu z biblijo. In naravo. In...se že še kaj najde. So popolnoma obrobni, ne borijo pa se za krščanstvo, oz. za vzpostavitev teokratske države (se še spomnite Waco?), ampak hočejo živeti svoje življenje z minimalnim vplivom države. Nekakšni protestantski republikanci, pa ne v smislu današnje Republikanske stranke. In ne, ne borijo se za zrušenje ZDA ali odcepitev ali kaj podobnega.
In še nekaj jype, malo poglej, koliko velja na šeriatskem sodišču beseda muslimana, kristjana, ateista in ženske. Pa hitro zopet eno opravičilo za islam.
Kot da kdo od Slovencev katolikov res sovraži muslimane, mogoče kakšni srbski pravoslavni priseljenci tukaj. To je pa vse uredu in je dovoljeno ane jype, glede tega še nisem nič slišal...
Dve šivanki...
Grumf ::
Vojne zločine ene države ne moreš pripisat celotni cerkvi in veri.
Razen če je to islam, ne? :P Malo beri svoje predhodnike.
ne pa da iščejo socialo v evropi.
Oh kako naivno :D Niso samo oni tisti, ki iščejo socialo v evropi, tudi evropa išče socialo v njih, pokojninski sistem je piramidna shema in nekako nam zmanjkuje rodnosti za dopolnit spodnjo stranico, a ti misliš, da uvažajo države priseljence zato ker jim je všeč barva njihovih oči?
Sicer pa ne gre vse zgolj zaradi vere, ampak tudi kulture. Kdo pri zdravi pameti bi menjal današnji način življenja ki stoji na civilizaciji z barbarskim manj razvitim. Arabske šege ? Pisava, glasba, mentaliteta ?
Ne vem, izjave tukaj mejijo na barbarske, morda pa bi si nekateri želeli spet srednji vek. Glasba je sicer recimo bolj poslušljivlja kot slovenski hopa cupa, pisava je kar se mene tiče umetnina (kaligrafska se razume), mentaliteta povprečnega slovenskega vaščana je pa tam tam (razen da ima dva traktorja), s tem da arabcem vera zapoveduje gostoljubnost, slovenska pa je samo namišljena. Ne vidim pa nobenega razloga, da ves čas tlačite notri "menjanje načina življenja", nesmiselno natolcovanje.
Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the
experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination
to do so.
to do so.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grumf ()
Kot da kdo od Slovencev katolikov res sovraži muslimane
Daj naj mu kdo pripopa tisto Kekovo skrito kamero (džamija). Res sicer, da Slovenci nimajo razloga sovražit muslimane ampak konec koncev saj tudi nimajo razloga hoditi v cerkev, ji dejati denar, plačevati razne verske obrede, poslušati njihove litanije,... pa to vseeno počnejo.
to do so.
to do so.
Zgodovina sprememb…
mailer ::
Ne, v Sloveniji ne bi. Tudi marsikje drugje bi le zelo majhen del muslimanov težačil zaradi takšnih neumnosti. Ampak do vsajanja imajo pravico - če se pa koga lotijo fizično, je pa šale konec.Poglej kakšno štalo so naredili zaradi par karikatur, ki niti niso bile žaljive ampak so v skrajnem primeru odražale vsaj kanček resnice. Na avtorja so celo razpisali veliko denarno nagrado če mu kdo odseka glavo in to na danskem. Si predstavljaš, da bi se to zgodilo v islamski državi? Kolikokrat so v državah kjer so muslimani razbili in porušili cerkve ter zažigali sveta pisma na trgih pa se v pretežno krščanskih državah ni vzpodbujalo in pozivalo k linčanju muslimanov. Postavi žensko v bikiniju v Irak ali pa muslimanko v nikabu kamorkoli na svetu in štej sekunde, ko bodo raztrgali prvo in sekunde, minute, ure dneve,... ko se bo druga še vedno sprehajala.
Vojne zločine ene države ne moreš pripisat celotni cerkvi in veri.
Razen če je to islam, ne? :P Malo beri svoje predhodnike.
ne pa da iščejo socialo v evropi.
Oh kako naivno :D Niso samo oni tisti, ki iščejo socialo v evropi, tudi evropa išče socialo v njih, pokojninski sistem je piramidna shema in nekako nam zmanjkuje rodnosti za dopolnit spodnjo stranico, a ti misliš, da uvažajo države priseljence zato ker jim je všeč barva njihovih oči?
Sicer pa ne gre vse zgolj zaradi vere, ampak tudi kulture. Kdo pri zdravi pameti bi menjal današnji način življenja ki stoji na civilizaciji z barbarskim manj razvitim. Arabske šege ? Pisava, glasba, mentaliteta ?
Ne vem, izjave tukaj mejijo na barbarske, morda pa bi si nekateri želeli spet srednji vek. Glasba je sicer recimo bolj poslušljivlja kot slovenski hopa cupa, pisava je kar se mene tiče umetnina (kaligrafska se razume), mentaliteta povprečnega slovenskega vaščana je pa tam tam (razen da ima dva traktorja), s tem da arabcem vera zapoveduje gostoljubnost, slovenska pa je samo namišljena. Ne vidim pa nobenega razloga, da ves čas tlačite notri "menjanje načina življenja", nesmiselno natolcovanje.
Nima veze debatirat s teboj če namerno trolaš, naziv pove vse.
Katere predhodnike naj berem. Gotov se je navezovalo na zločine hrvatskih ustašev in pavelića, ki so v imenu katoliške vere in tudi islama izvedli pokol nad židi, pravoslavci in ostalimi. Sicer nisem nikoli razumel te mržnje med hrvati in srbi.
Evropa naj najde socialo v njih ? Evropa izgublja socialo v njih.
harmony ::
Ne, v Sloveniji ne bi. Tudi marsikje drugje bi le zelo majhen del muslimanov težačil zaradi takšnih neumnosti. Ampak do vsajanja imajo pravico - če se pa koga lotijo fizično, je pa šale konec.Poglej kakšno štalo so naredili zaradi par karikatur, ki niti niso bile žaljive ampak so v skrajnem primeru odražale vsaj kanček resnice. Na avtorja so celo razpisali veliko denarno nagrado če mu kdo odseka glavo in to na danskem. Si predstavljaš, da bi se to zgodilo v islamski državi? Kolikokrat so v državah kjer so muslimani razbili in porušili cerkve ter zažigali sveta pisma na trgih pa se v pretežno krščanskih državah ni vzpodbujalo in pozivalo k linčanju muslimanov. Postavi žensko v bikiniju v Irak ali pa muslimanko v nikabu kamorkoli na svetu in štej sekunde, ko bodo raztrgali prvo in sekunde, minute, ure dneve,... ko se bo druga še vedno sprehajala.
In kdo je tukaj kriv?
Poglej kakšno štalo so naredili zaradi par karikatur, ki niti niso bile žaljive ampak so v skrajnem primeru odražale vsaj kanček resnice.
Se morda kdo spomni tele "aferice", ko je katoliška slovenija skakala do lune? Če ne bi imeli sekularizacije, bi bil tudi tule marsikdo linčan.
Vir Mladina (http://www.mladina.si/96936/):
Tudi Slovenci nismo imuni proti blasfemičnosti. Naša največja taka afera je bila leta 1998 zadeva Strelnikoff, ko je bila na naslovnici zgoščenke natisnjena brezjanska Marija s podgano v naročju, kar je bil umetniški komentar na nadškofove izjave o splavu. Rode je na to odgovoril z uvodnikom v Družini, češ da je šlo za najhujšo žalitev verskih čustev: "Brezmejna žalost me je prevzela, ko sem zagledal ta umotvor. Ostal sem brez besed. Nem v svojem sramovanju ... Tu ni več besed. Tu je samo žalost. Nema žalost in bolečina. Mati. Kaj so ti storili!" Strelnikoff so se zagovarjali, da njihova pravica izhaja iz svobode govora, da povedo, kar želijo. Proti njim je bila vložena ovadba državnemu tožilcu (takrat je bil to Anton Drobnič). Po petih letih je bila primer ovržen.
to do so.
to do so.
Zgodovina sprememb…
Berserker>> Nima veze debatirat s teboj če namerno trolaš, naziv pove vse.
"trolanje" se danes rado uporablja za diskreditacijo pisca, ko ti zmanjka argumentov, tako da to predvsem o tebi pove veliko.
Sicer pa moj naziv izvira iz katastrofalne in pristranske moderatorske klike na tem forumu, ki priviligira nekater njim ljube pisce. Sicer so ob pritožbi na naziv moderatorji nonšalantno ignorirali svoja lastna pravila, meni pa se dejasnko hebe zanj. Irelevantno, razen v toliko, da še podkrepi mojo zgornjo tezo o nadomestitvi argumentov (ko jih zmanjka) z diskreditacijo pisca. Ampak dobro da si me spomnil... da vidimo ali bodo spet kršili svoja lastna pravila :P
"trolanje" se danes rado uporablja za diskreditacijo pisca, ko ti zmanjka argumentov, tako da to predvsem o tebi pove veliko.
Sicer pa moj naziv izvira iz katastrofalne in pristranske moderatorske klike na tem forumu, ki priviligira nekater njim ljube pisce. Sicer so ob pritožbi na naziv moderatorji nonšalantno ignorirali svoja lastna pravila, meni pa se dejasnko hebe zanj. Irelevantno, razen v toliko, da še podkrepi mojo zgornjo tezo o nadomestitvi argumentov (ko jih zmanjka) z diskreditacijo pisca. Ampak dobro da si me spomnil... da vidimo ali bodo spet kršili svoja lastna pravila :P
to do so.
to do so.
Zgodovina sprememb…
Evropa naj najde socialo v njih ? Evropa izgublja socialo v njih.
Heh, spet naivno razmisljanje. Daj preberi si malo o problemih pokojninskega sistema, za vsakega penzionista rabis nekaj ljudi, da mu vzdrzujejo penzijo, prejsnje generacije so si ga super postavile v casu baby boom generacij(zase), nataliteta pa ni bila pripravljena slediti. Generacije baby booma se še niso zacele upokojevati, ko se pa bodo, bo hudic, lahko pa se zadevo omili z uvozom ljudi, ki bodo delali za naše penzije. No to je nemčija in skandinavske države ugotovila ze davno, Slovenci pa spet vidimo do roba nosu in se raje kregamo o ideoloskih problemih ("ne bo mi musli podiral slovenskih deklet") kot pa o dejanskih problemih.
to do so.
to do so.
Zgodovina sprememb…
Invictus ::
IRA ni katoliška teroristična organizacija, tega tudi nimajo v imenu. Nasilja ne izvajajo v imenu ali obrambi katolištva, ampak nacionalizma. To ni borba med protestanti in katoliki, kot ti nekaj sanjaš. So pa Irci katoliki in se vere oklepajo, da bi se ja čimbolj razlikovali od ulstrskih protestantskih Ircev. Situacija je podobna kot med Srbi in Hrvati.
Vprašaj to protestantske Severne Irce, ki jim je Irina bomba ubila svojce. Ali Irini plačanci.
Sem prepričan da se ne bodo strinjali s teboj.
Kot da kdo od Slovencev katolikov res sovraži muslimane, mogoče kakšni srbski pravoslavni priseljenci tukaj. To je pa vse uredu in je dovoljeno ane jype, glede tega še nisem nič slišal...
Glede na sporočila tukaj bi rekel da slovenski katoliki na smrt sovražijo muslimane. Celo tako da bi jih kar pobili.
In Slovenija je več kot 70% katoliška.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
hribc ::
Muslimani v Evropi so začeli zlorabljati multikulti - namesto da bi se počasi integrirali, počasi zahtevajo integracijo svojih gostiteljev...
mailer ::
Nikakor ne sovražimo muslimane sploh pa ne razmišljamo o linču. Nasprotujemo temu, da se v naši državi ne prilagodijo našim zakonom, ki naj bi veljali za vse hkrati pa zahtevajo vse pravice, ki jim pripadajo. Pa ti dam kar konkreten primer. Albanka s kosova, ki je prišla sem z otrokom pred manj kot letom dobi 600€ socialnih prispevkov s tem da v blagajno ni dala niti centa in se tudi ne misli zaposliti in plačevati davkov, kaj šele da bi se naučila slovensko na CSD pa zelo dobro komunicira brez prevajalca, delavec, ki dela cel mesec za trakom pa ravno toliko. Saj je s cigani ravno tako, vse pravice brez dolžnosti. Me zanima koliko časa bi nekateri to tolerirali, ko bi morali delati za vse prišleke njim pa bi zaradi tega zvišali davke. In ravno to se zdaj dogaja nam. Potrebujemo delavce, ki se znajo prilagodit, ne pa ljudi, ki v naše kraje pridejo izključno zaradi cuzanja socialne podpore. To našo državo zelo zelo izčrpava, da ne omenjam bank in ostalih svinjarij.
SplitCookie ::
Albanka s kosova, ki je prišla sem z otrokom pred manj kot letom dobi 600€ socialnih prispevkov s tem da v blagajno ni dala niti centa in se tudi ne misli zaposliti in plačevati davkov
In kako ji to uspeva ?
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_
pegasus ::
mailer: To sem opazil pri svojih sosedih, da ... vsi prekleto dobro poznajo vse naše zakone, ki se jih tičejo ... medtem ko jaz o njih nimam pojma. Točno vedo, kaj jim pripada in iz katere ustanove ter po katerem paragrafu potegnit kak cekin ...
Če gledam evolucijsko, bi rekel, da so veliko bolje prilagojeni na okolje, v katerem živijo in da bodo zato preživeli. Good for them.
Če gledam evolucijsko, bi rekel, da so veliko bolje prilagojeni na okolje, v katerem živijo in da bodo zato preživeli. Good for them.
SplitCookie ::
Na račun tega da bodo vsi ostali pocrkali
Paraziti in nič drugega
Paraziti in nič drugega
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Ziga Dolhar ()
SplitCookie je izjavil:
Na račun tega da bodo vsi ostali pocrkali
Opa, poglej poglej, tole je pa ze nazi mentaliteta, za ekonomske tezave so krivi tujci. Lepo, lepo... nekaj takega bi moralo biti cloveka sram izreci ampak ocitno so pogoji v ekonomski krizi pravi, se nam ponavlja 1921? Proti levicarjem ze govorijo (prej Marksisti), proti muslimanom (prej Židi) tudi... zanimivo.
To našo državo zelo zelo izčrpava, da ne omenjam bank in ostalih svinjarij.
Neumnost. Našo državo izčrpava neplačevanje davkov oz. nesposbnost države, da pobere davke (Ker cel politični aparat in njihovi podporniki počnejo točno to, nočejo ustanoviti finančne policije po vzoru Guardia di Finanza, vsako premoženje brez legalnega pokritja v incomu se zapleni, če pa lastnik nima več kje živeti, se ga nastani v državni hotel in se mu računa najemnino, zadeva je hudo preprosta za implementirat, ce se income ne ujema z premozenjskim stanjem poslji sporocilo, da mora v x dneh dokazati od kod ta razlika, sicer avtomaticni rubez)
Sicer mislim da bulshitiras ampak ce to drzi, niso krivi "albanci" ampak je kriva drzava, ki mora zakonodajo zakrpati. Tule pa se spravljate na ljudi, ne na slabo zakonodajo, najdite pravo tarco.
to do so.
to do so.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 158611 (144274) | BigWhale |
⊘ | Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 90991 (81458) | Gandalfar |
» | Kako se mora islam spremeniti, da ga bo zahod 'sprejel'? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 38179 (33580) | guest #44 |
» | Pakistan blokiral Facebook, Youtube, Wikipedijo in Flickr (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 28033 (26171) | ahac |