» »

Siol wireless login ? Pomoč

Siol wireless login ? Pomoč

Suly ::

Hišni pc je normalno povezan z internetom, medtem ko mi na laptopu to nikakor ne uspe, preko wirelessa.

Gre za Siol operaterja. Modem/router je Sinope568+ in ima vklopljen wlan. Poznam wep ključ in se tudi uspešno povežem na router, vendar mi internet še ne dela. Na hišnem računalniku je še nek program kjer je uporabniško ime in geslo, pa me zanima ali tudi na prenosniku rabim ta program in kateri program je to ?

Lp

Voip ::

Kakšen prenosnik pa imaš?

borsy ::

Glede na to kar si napisal verjetno nimaš nastavljenega Sinopa kot router ampak kot modem, zato se tudi na domačem računalniku povezuješ z pomočjo uporabniškega imena in gesla.

Sinopa si moraš skonfigurirati, da ti bo delal kot router in stvar bi morala delovati.
Upam, da ti bo uspelo.

lp

borsy kako pa se to skonfigurira ? Če wireless normalno deluje potem sinope vseeno ne deluje kot router ? Prenosnik je prestigio, ampak mislim da ni v tem težava. Se povezuje na druga wireless omrežja z ključem povsem normalno.

Gwanaroth ::

http://192.168.1.1
u: user p: user, pojdi pod internet access, vpiši podatke, potrdi in to je to.
Na PCjih se potem ne povezuješ več, ampak ti internet dela že avtomatsko (preveri še, če imaš pravilno nastavljen gateway na mrežnih karticah, v primeru, da ne uporabljaš DHCPja).
Lights often keep secret hypnosis..

Gwanaroth hvala :) Ko sem izpolnil podatke pod internet, sem se lahko normalno z wep ključem povezal na router in internet.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnike

Oddelek: Omrežja in internet
3013783 (3129) verto
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

11952331 (24081) simone
»

Nastavitev modema za vidnost računalnikov povezanih v router?!

169689 (9358) Hanzek
»

pomoč pri internetni povezavi prosim

211898 (1596) start123
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

15544209 (19749) imallears

Več podobnih tem